17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз категорично съм против нощния транспорт! Който е закъсал поради слаба организация на времето да си вземе такси или да върви пеш. За един максимум двама пътника НЯМА транспортна фирма на Земята, която маже да си го позволи!! САМО ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ, НО с нашите пари прави тези благодеяния на пияниците!!

Как да има столичният градски транспорт пари,като се закупиха през последните няколко години трамвайни мотриси,автобуси и тролейбуси минимум с 30% завишени цени. Така поне се говори сред гражданите на столицата и ако това е вярно,тогава къде е градската прокуратура?.. Всички европейски столици,а и повечето градове имат нощен градаки транспорт !!!

Спряха парите за крадене от нощният транспорт и сега решиха да ги спрат. И от тези в сос няма полза защото София прилича на бунище от както герб са на власт барабар с ДЕБИЛИте от ВМРО и ДПС. Пари в транспорта има но грамотни хора могат да го направят печеливш,а нощният може да е още по- печеливш. Но за това се иска образование. Кметът по транспорт е тъп като тоалетна хартия и един проект не е направил до край. Дебили шеф на цгм е още по- голям дебил. А транспорт е на загуба защото докато всички столици по нормалния свят спряха транспорт по време на пандемията, София нямаше тази чест,от там и огромните загуби, защото транспорт е огромен разход а като няма хора е още по голямо. Но в сос са с връзки не с образование.

Коментиращите по-долу да спрат да хейтят за спорта, а да се замислят. Нощния градски транспорт като го имаше да съм виждал по 1 или максимум двама души в цял автобус. Няма как да се вържат разходите с толкова пътници дори и да се приеме, че решат да си платят за билетче. Та този разход се дърпа от данъците, които се събират от такива като мен и вас. Аз лично не съм съгласен моите данъци да се харчат за такова безсмислие. Който замръкне по нощите има таксита, има Spark, ако е по-топло има тротинетки или дори както е казала ПКП. Ако зависеше от мен щях да го спра перманентно, а не само да отлагам решението за след 6 месеца.

Много си прост, Саше. Отиди в Германия или другаде в цивилизования свят и виж претъпкани ли са нощните превозни средства или и там са малко хората, но ги има! С мамталитет на роб и селянин далеч ще стигнеш!!!

Това да кажеш, че София няма пари е цинизмът на всички цинизми. Самият Биби ("бате" ви Бойко) - в едно интервю изтърва репликата - "София е печатница за пари!". Та - не нам!

ПКП - ЦИТАТ "АМА ХОДИ ПЕШ"

Браво Фандъкова! Браво! Коя Европейска столица НЯМА нощен транспорт???!!! Браво! Поклон!

е нЕмА такава столица в Европата

Така е някак си по-европейско...

Правилно!

Опааааа, бакшиш!

То според мен и дневния трябва да го спрат, какво само генерира разходи. Който не може да си позволи кола, да си седи дома или да ходи пеша, ама-ха!