София на загуба от "паяците". Ще вдигнат ли глобите?

Според дружеството, освен икономия, най-разумният вариант е повишаване на таксите за репатриране

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките сте за затвора, калинки долни!

Става все по - алчно!!! Там където е има Гроб няма празно!

само реват, а когато правеха Синята и Зелени зони обещаваха как ще направят повече места за паркиране, как ще се регулират нещата.... Бля, бля.... Продължаваха да раздават алчните чиновници разрешителни за строеж на алчните мутри, които строят кооперация с 20 апартамента и 5 паркоместа- ето ти веднага недостиг от 15 места наоколо. Аз ли да обяснявам защо няма места за паркиране и защо все не им стигат парите. Че те една глоба и 1000лв. да я направят пак няма да им стигат, защото миризливците в общината крадат всичките приходи за съвсем други цели вместо да поддържа пътищата в зоните..... Ето затова трябват протести и алчните боклуци в общината да се махат. Другия път пак гласувайте за учителката с хрисима физиономия, а пък тя ще си е лицето на мутрите. Мислете бе хора, защо са ви тези глави даден- едва ли е за украса!

Така е заради концертчета депутатчета и всякакви глупости се разнасят коли от площад Александър Невски и тн. И после ние балъците пак ще плащаме.

Да ги направят петорни цените за неправилно паркиране и не само. Всички глоби поне х5 да ги вдигнат.

СМЪРТ НА КРАДЛАТА ФАНДЪКОВА!

Ма как бе, даже 1000 лв му струва на паяка да стигне от точка А до точка Б в София. И освен това паяците се ползват и за сметоизвоизване, за изкопни работи по новия проект на метрото, за инкасо коли , за лайнарки, за превоз на едър рогат добитък и на тежко преяли депутати ...и никой не плаща, за тва тия разходи също трябва да се включат в глобите за паркиране. Скобите пък се ползват и за белезници, за временни обезопасяващи средства срещу забременяване и като противотежест на асансьорите, също и като подпори на вратите в общинската администрация. Тая сметка с глобата въобще не е проста, прости сте вие, че ви пробутваме простотии, а вие си мълчите и си плащате !

Трябва да ги закрият. Това е още един център за корупция.

Все съм си мислил, че тези "паяци" са в полза на обществото, не за нечия финансова печалба. Изглежда Софийска община не е на същото мнение.

Направо по една X5 да им даваме

Не се накрадоха тия у.роди

Ненагуши се тая самоковска крадла! Сигурно и в Ню Йорк няма такива измислени глоби. И все не й стига и не й стига

В полза са на фъндъчка общата, да не се бърка с обществената

Ами крайно време е да ги премахнете тези скоби, сини, зелени, биммбяни и тем подобни зони. Пътния данък го плащаме ние - шофьорите, така че пътя е колкото ваш, толкова и наш, за да ни казвате къде да спираме. Ако не сме пред някой гараж или не затрудняваме свободното придвижване трябва да имаме свобода, лапачи мръсни.

Че кой раздава разрешителни за строеж, без да има гараж за всеки апартамент и Х3 за офис? Колко подземни паркинга построи общината с парите от синя и зелена зона? Тези на метрото не се броят! Защо телеона е на частна фирма, общината не може ли да организира пращането на SMS за паркиране? Не, не е корупция това, сакън! Кой създаде супер вплътнения Манастирски ливади - огромни сгради без паркинги почти? Без канализация често, без тротоари? Сами ли изникнаха сградите?

идея, да се печели от глоби/санкци е неимоверно тъпа. Ако приемем, че никой не нарушава ... печалба от къде? Контрол трябва да има, разходи съответно ще има, но нарушители ако няма, пак ли с крокодилски сълзи ще реват? Търсят се нарушители!!! Помогнете на гербавите, центърът за градска скованост да излезе на печалба...

126 лева са там, към 35 ..40 литра нафта. Къде ги репатрирате тия автомобили? Към Бургас ли? Или става дума за заплати на калинки?

Лъжа!!!! 60лв + такса за всеки час + 50лв глоба към общината …… всичките минимум 110 лв отиват за общината. Ако паяка вдигне 10 коли днес , 1100лв има минимум приход и няма печалба ?!?!? Айде бе….

Абе преди да вземат кола се гурни паяците одят по три пъти до Самоков за компири, после цепят задната дупка на Компирката, мушкат в нацепената дупка пачките от деня и са на загуба. После Компирката сигурно изпразва натъпканото при Слънчо. Малко мирише но Компирката е брутална.

Лъжа!!!! 60лв + такса за всеки час + 50лв глоба към общината …… всичките минимум 110 лв отиват за общината. Ако паяка вдигне 10 коли днес , 1100лв има минимум приход и няма печалба ?!?!? Айде бе….

Да ти вдигнат колата за 5 мин и да я закарат на няколко км струва 126лв. Хаххаха

Ми те си карат..ама не много. На три години ги сменят с чисто нови, че на кого му се кара 4 годишно СУВче.

герберските крадливи боклуци и данъчното ще изкарат на загуба!

Къде можем да видим какви са заплатите и какви служебни автомобили употребяват. Не че има нещо общо, просто ми е интересно.

Кога най-после ще пуснат безплатни талони за паркиране за 15 минути и единен билет за всички видове градски транспорт, както е в повечето столици е в ЕС. Или с един билет в рамките на 1 час в една посока да могат да се сменят няколко линии, което отдавна е практика във Виена.

КАзват, че тока бил скъп и Метрото не може да го плаща. Сега това с паяците ... ами да направят глобата по 1 милион и след 10 човека ще вържат бюджета!!!! Голямо малоумие цари в общината в Бъглгария с най-голям бюджет. Колкото и пари да имат все са им малко. А като гледам по улиците все същата мизерия!!!!

Никъде по света не репатрират. За да са на плюс се въвежда самотаксуване и глоби за неплатилите. Махане на тези с жилетките и паяците и заместването им с контрольори. Бройката им може да е далеч по-малка.

Всичко това означава, че и ЦГМ бива източван най-безцеремонно. Чудя се как още и РВД не са докарали до загуба!

Аз съм съгласен да репатрирам колите на сегашните цени!!!

Бях чувал от един служител, че шефовете там взимат 5 цифрени заплати. Нормално е да не им стигат парите НИ.

Тия и петролен кладенец да управляват пак ще са на загуба.

Егаси наглеците! Да видим сметката с разходите! А за скоба?? Кви са им разходите??? Или то ако смятат служебна с класа и полвин милион месечна заплата на шефе - може и да не стигат

Фандъка е за затвор,прост народ скоро ще си плащате и да пикаете

Ами да ги закриват шом са на загуба бе, кво се жалват.... Ама явно не е баш тъй, искат още да папкат.

Изгониха те за некадърност от "Студентска", сложиха те на това топло местенце, ама ти си си все същия крадлив некадърник!

Някаой ще ми обясни ли как поставянето на скоба струва 53 лева ??? Къде са разходите, освен за бензин на колата, която носи скобите ?

Колко струва пътна помощ за километър. Тези карат по около 10-15 километра за кола.

Не е само бензина. Има и други разходи, обаче има нещо криво. Ако лелките повикат такси да разнасят скоби, ще им излезе подобна цената.

Време е Самоковската лингурка да се маха По заповед на Агата от банкя тихомълком подлива вода

Тия не са ли " честни частници " в не честната община ? Нещо маи не се отчитаха никъде и за нищо , изнесе го оня дето щеше да прави търкалета преди години ?

Когато бизнес е на загуба,се закрива.Шофьорите вече явно внимават къде паркират и работата на паяците намаля.

Е как стотиците частни камиончета/репатраци успяват да са на печалба с къде-къде по-ниски цени??? А тия тюфлеци не могат да вържат двата края? Аааааааа….. явно са заложили в калкулацията сериозни заплати и отчисления за където трябва!

стане въпрос за глоби и такси, се чува само вдигане и скачане. Как пък един загрижен родолюбец не се излъга да повдигне заплати и пенсии и така да скочат, че барем едно човешко ниво да достигнат бе? примерно като в една Словакия, където дори и за две дози ваксина дават на хората си по 200 евро, а за бустер - още сто. Къде са тръгнали със заблуди и вечни мрънкания колко е зле и какви оправдания да изнамерят, а се фукат с разни излишъци? Аман вече, и старците ще им емигрират ако трябва да оцелеят.

Да ти вдигнат колата и да я потрошат им струвало 127 лв. Я да си обявят заплатите викам аз

Глобите трябва да се вдигнат тройно!

Репатракът харчи 20л дизел, което е към 50лв. Двамата киека в камиона са на по 1200лв заплата + бонус, ако вдигат по даже по 10 коли, това са 15лв надница + 5лв гориво на бройка. Всичко над тия 20лв е измама, не излизат едни 100лв?

КОЙ и къде прибира парите от дейността на това "дружество"? Да припомня на късопаметните, преди години стреляха, убиваха шефовете на това дружество. Палежи на коли и апартаменти на същите беше честа практика. Сигурно щото не е частно и е на загуба. Да не забравя, някой помни ши че в отчета им , пишеше че едно боядисване на парко место струва 460 лева??

София е на загуба от корупцията в общината

всички от ЦГМ , мармозетката Фънда, дебелогъзите чиновноци от СО и СОС трябва да станат клиенти на Бай Ставри! направиха цяла София на сини, зелени , жълти, оранжеви и к,вито се сетите "зони" за паркиране, а не направиха нито един обществен паркинг. Щом са на загуба, да обявят фалит и преустановяване на дейността! Паяците, джиповете и автопарка - на публичен търг! А търтейте с жълтите жилетки и началниците им - в бюрата по труда!

Да уволнят 'паяците' щом са на загуба!!!