Тризнаци проплакаха в столична болница

Тризнаци проплакаха в столичната Първа АГ "Света София", съобщиха от здравното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Тризнаци проплакаха в столична болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Да са здрави и много, много щастливи всички! Сега държавата да отпусне на това изстрадало семейство голям апартамент и безплатна медицинска сестра до навършване на 2 г. на дечицата.

прекрасно! да са живи и здрави всичките!

да се смеят ли? Като са видели къде са попаднали, ревнали от това, което ги чака.

БРАВО! Да са им живи и здрави.

За ГМО-храните сме против, но за ГМО-хората сме за! Страх от Господ нямате ли драги "колеги"? Стига с тая лакомия и лицемерие!

Благодарение на тази "лакомия" лекарска имам 2 вече големи "неродени" деца (естествено заченати и родени със секцио) и 2 "ГМО" деца (заченати ин витро и родени естествено). Имам 2 красиви дъщери и 2 прекрасни сина. Ако не ми бяха направили секцио навремето, вече щях 23 г. да гледам маргаритките отдолу, вместо да чакам всеки момент да стана баба (буквално). Ако пък не бях предприела ин витро, нямаше днес да се радвам на приети по първо желание гимназисти. Ама това е, защото съм "страхливка", а децата ми са "роботи". :)

Обаче кой сатрап и човекомразец ти е сложил минус не мога да разбера. Да сте здрави и щастливи ти и децата ти.

ти правиш ли разлика между инвитро и ГМО то бате ви бойко верно каза че матряла е лош ма ча па толкоз

Тази жена е герой! Да е жива и здрава, мъжът до нея - също! Да са им живи и здрави децата, да растат умни, успешни и щастливи и те поне по три деца да имат!

Предлагам човешки ембриони с първокачествен набор от гени. При поръчки над 500 бройки - отстъпка.

Пожелавам ти да си ги ползваш само и единствено ти. На кой ги предлагаш? Няма глупаци, които да зачеват с чужд генетичен материал.

Следващия път използайте иновативни технологии за да редуцирате рисковата многоплодна бременност без да е за сметка на по-висока успеваемост. Всички водещи клиники имплантират по 1 ембрио, нашите са натряскали цели 3 за да се подсигурят.

Ти лично при колко бебета инвитро си участвал или просто си дърдориш??

Toй си участва инвиво. Без епруветки.

Тебе те я яд , че са с родили 3 българчета а миризливецо рязан!

Новината е чудесна! Да са живи и здрави! Жалко, че все по-малко българки зачеват по естествен начин и раждат по такъв. Причини- много........

Ти пък все едно знаеш каква е статистиката. Много добре е, че има такъв шанс жената, щото ако живееше преди 35-40 години щеше да остане без деца. И за твое сведение 80% от двойките, които тправят ин витро оплождане са с така наречения мъжки фактор.

Честито, живи и здрави да са всички. Това е доказателство, че когато искаш нещо много силно рано или късно се сбъдва:) Дано дългото и изстрадано чакане от това семейство да си имат дечица ги е направило много търпеливи и да се грижат с безкрайна любов за тези ангелчета. Дано тази майка се е наспала 36 години и сега се раздава безкористно, без хленчене, без недоволство, без умора за най-прекрасното нещо на света да имаш деца, да бъдеш родител!!!

Страхотна новина!!! Честити да са им малките бебоци, живи и здрави да са и късметлии в живота ! :)))))

Да са живи и здрави трите близнака! ПП: От статията се чете, че три знака са проплакали - какви са знаците обаче не е описно :)

това е много, ама МНОГО опасно е за здравето на майката. 9 пъти да я блъскат с хормони - това е ужас!

И да и бодат яйчниците при пункциите - също е доста опасно. Но слава Богу при нея всичко е завършило щастливо.

Няма драма, на нея яйчници повече не й трябват, едва ли ще премине пак през инвитро, особено с три бебета. Виж, ако забременее по естествен начин, това е друго. Имам две приятелки, които срещнаха доста трудности със зачеването и родиха първите си деца след няколко неуспешни инвитро процедури. Така се случи, че забременяха с три месеца разлика. После като на майтап, когато бебетата им бяха на по година и половина, и двете забременяха по естествен път ... Природа, кво да правиш!

Е как няма да и трябват яйчници? Че нали яйчниците поддържат тялото здраво до менопаузата, а тя тепърва трябва да е здрава, а не с болни кости, защото ще отглежда три деца. Естрогенът, който се отделя от яйчниците поддържа костите здрави, регулира метаболизма, отговорен е за свежестта на кожата и за либидото, за кръвното налягане и ред други неща.

Да са живи и здрави! Това се казва сила и воля да сбъднеш мечтата си. Браво на майката за куража и ината да успее след толкова много опити.

Има доста интелигентни хора , които коментират и се радват на новината.Само не разбирам ,защо изобщо обръщат внимание на простотията, която се лее по коментарите, не си заслужава. Да са живи и здрави , и браво за волята , която имат.

За коментиращите стерилитета на жената, икси е методът , който се прилага при мъжки фактор.

Комшии нямало ли е да помогнат?

са заразени с хламидия - а тази болест предполага големи проблеми със зачеване, с очите, с бъбреците, с белите дробове и т.н. Няма читави лекари, които имат опит и знания да се борят с полово-предаваеми болести.

Всички родени със секцио са получовеци.

Кажи честно.......ти наред ли си ?

А ти си нечовек, а мекотело!

Писах ти +. Първият ти +. Радвам се, че все още има хора, които мислят като мен. Дано сме повече!

Аргументирай се тогава.

Защо да са получовеци,неграмотен селянин такъв! А истината е,че в днешно време репродуктивните проблеми при мъжете са повече,отколкото при жените.Една заушка

"Браво", при инвитро обикновенно се зачеват 10 ембриона и се трансферират 2-3. Значи вероятно за да си има "собствно дете" са убили 9 х 10 - 3 = 87 деца (пак "собсвени")... Чудесен пример за егоизма и лицемерието на нашето време

Много глупаво изказване!

Ако биологията или математиката не ви допадат може и да не е точтно защото са глупави науки.

Ей колко сте ми смешни разбирачите.....

Глупости! Няма такава категорична цифра 10. Може и да бъде и 2 и 6-7 най-много, но никога не се имплантират всичките избират се най-здравите. ..... и Mirko, помисли малко, колко сперматозоида си изхвърлил в канализацията, а?.... по твоята логика всичките са потенциални човеци..:-)))))))))))

а два, от тези два ембриона още през първите два месеца половината отпадат в спонтанен аборт

Глупости на търкалета, това да не е математика. При мене примерно имаше само един ембрион.

Да са живи и здрави и поздравления за майката! Тризнаци с такова тегло да се родят си е направо чудо!

Да са живи и здрави децата и браво на майката-героиня.

Да са живи и здрави!!!!Най-добри пожелания на цялото семейство!!!

Не виждам какво ви радва това че жената е вече роб на ревящи бебета и край с кариерата и, ако е имала такава въобще! Едно разбирам, ама 3 ... луда работа, зайчарник

Gal

Аре гледай си кариерата.....като остарееш дано тя да ти бърше за...ка....

Начи ти за това ги цвъкаш твоите деца, да има кой да ти бърши насрания старчески бъз??! Е. това е пример за безкористна любов!

Много тъпо изказване...

Това мислене говори за менталното увреждане на днешното поколение. Най-малкото ако в 11 сте учили математика значи би трябвало да знаете какво е намаляваща геометрична прогресия и да си простата сметка какво означава 2ма души да дадат поколение от 1 човек. Това човек да цени повече "кариерарата" от човешкия живот е...

Що днешното? Тая е застаряля мома от по-по-предишното поколение. Ако наистина е направила добра кариера - браво и на нея, животът си е неин. Ама по-вероятно се е провалила навсякъде.

Живи и здрави да са!

Такъв термин като "тризнаци" няма!!! Правилният израз е тройка близнаци!!!

Тройка кебапчета е правилно. С бира.

тройкашишчета и една шкембира е по-правилно.

Едва ли има някой да не е разбрал за какво става въпрос. Щом всички са разбрали от една дума - значи тази дума я има.

Ето това е добра новина: и пример за всички бъдещи и настоящи майки- пожелавам на майката на теризнаците кураж а на бащата повечко и успешна работа, 2 момчета и момиче- браво!

Това е страхотна новина, дай боже повече българчета. На семейството здраве и търпение , че с три деца няма да е лесно. Но това е такова щастие. А по въпроса, че жената е на 36 години, ама извинявайте това вече е нормална възраст за раждане. Улегнала и знаеща какво иска. Само в България, все още жената като прехвърли 30те и вече не става. И младите стават стари, събудете се бе хора, недейте опростява съвсем!

Извинявай, ама 36 години ХИЧ ама ХИЧ не е нормална възраст за първо раждане. Не говоря за въпросната щастлива майка - тя явно е имала уважителна причина, браво, че е успяла. По-добре късно отколкото никога, има раждания доста след 36 годишна възраст, ама си е късничко дори и по сегашните стандарти. Така че дами, не чакайте последния влак, ако не искате да ви питат "Това внучето ли е?".

Големи сте специалистки ..... 9 опита за ин-витро, Вие на 20 ли искате да бъде.... бахти сбърканите глупачки.

Прекрасна новина, да са живи и здрави, този факт, обаче, няма да промени проблема на България, който просто боде в очите, не може вече всяка втора жена да прибягва до инвитро, това не е нормално ... изобщо, това значи, че репродуктивните проблеми са взели връх, все повече млади хора са стерилни, това не ви ли притеснява ... явно не, след като толерирате подобни новини, явно ви е все едно дали детето ви ще има поколоние по нормален път или не, младите не са образовани полово, стават ялови от какво, трябва да се вземат спешни мерки!

Това е ваксинираното поколение! Точно на това поколение експериментираха ваксини, за чиито странични реакции не се знаеше нищо! И ето, това е резултата! Само,ч е фармамафията не признава!

Да са здрави бебетата, родителите и всичко около тях! Който не е минал този път, той не знае какво е да чакаш, да искаш и да не става! Браво за волята!

и защо все по-често има такива при които не става и чакат, и не става, питате ли се, вместо да поощрявате инвитрото трябва да има наблюдение, полова култура на младите и куп други неща, които липсват в скапаната ни държава!

И какви методи предлагаш? Ето, жената не е чакала. Борила се е със стерилитета 12 години и е постигнала успех. Коя точно култура липсва, когато имаш физиологични пречки да станеш родител? Или пък за вторичното безплодие? Изобщо, имаш ли представа какво е безплодие? Или пък инвитро? И каква връзка има това с държавата???

Направо изпаднах в КУЛТУРЕН ШОК, след като изчетох 60 процента от коментарите написани за такава позитивна новина.....вече съм сигурна,че българина е с много болна психика. Хора много злоба и жлъч бе.....олигофрения, простотия и селяния, УЖАС!!!!!!!!!! ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ !!! Здраве, здрави нерви и пари им пожелавам от сърце! Очевидно Не са цигани, че сега държавата да им поднесе всичко на тепсия.

а вие, можете да си заврете културния си шок някъде ... един интелигентен човек ще се замисли защо, аджеба все по-често има инвитро, но явно културния шок ви пречи да се запитате!

Спокойно и аз се отчайвам, като чета коментарите, но слава на Бога, мисля, че хората тук не са "представителна" извадка за България. Моля се да съм права!

Бог да ги благослови цялото семейство , да са живи и здрави. д-р Минко Еврев е златен! Майката да не се отчая толкова време - много силен дух и любовта на мъжа е била непоколебима.

ако Бог искаше да ги благослови щеше да им даде деца по нормален път направени и родени, това е благословия, а другото е зорлем работа!

Евала!

Подкрепям!

Ехааа,браво.Три здрави българчета.Да са живи и здрави.

Честито, дано са им кротички, че три бебета не се гледат лесно.

Винаги съм се възхищавал на волята на хората, които имат мечти и се борят да ги постигнат. Господ е решил да ги дари за упоритостта им в преследване на мечтите им не с едно щастие, а с цели три. Всички да са здрави, живи и да се радват на щастието, което им е отредено.

Да са живи и здрави и много щастливи!

Браво, браво, браво! Да са живи и здрави - и децата, и родителите им. И на злобарите дето са коментирали по-долу глупости също пожелавам да са живи и здрави и да раждат деца, а не да си губят времето да коментират неща, които не разбират.

вместо тризнаци - да беше осиновила някое сираче ..

Олигофрен.

Циганче ли?

А ти колко сирачета си осиновил?

Браво, каква смелост се иска за 9 опита и какви болки и хормони са това! Живи и здрави!

Браво на майката и таткото! Супер здрави и износени бебета! Да са живи и здрави цялото сем. и д-ра и Управата на Общинската Болница.

Браво и на вас. Скоро пак.

Браво :) Дай Боже всекиму, който иска. Поне по едно :)

Да са живи и здрави, да радват родителите си. Но се чудя ,откъде се взеха толкова прости хора като чета коментарите.

Питай майка си.

Да са живи и здрави тризнаците; дай Боже всекиму такава радост.

След като на 36години една жена е баба щото видите ли бабите им раждали на 18 то предлагам който стане на 40с лопата по главата щото дто толко се е живеело едно време...да питам тогава младите келеши кой ще ги дондурка до храни пере и плаща сметките до далечна старост.... аман от цървули....

много навътре го приемаш ма бабке. Добре, айде не си бабка. Милфка си. Така става ли?

Не си млад, ами простак.

Бебоците да са живи и здрави. Родителите също, защото 3 деца си искат яко грижи и финанси. Нека се раждат повече българчета.

Да са им живи и здрави и повече българи да се раждат тука

ей браво на тай майка, големи ги е родила за тризнаци, то има само по едно пак по 2900

Да са живи и здрави защото мъките през които е минала жената сега и се отблагодаряват трикратно...

Много злобни душици в това пространство. На тоя дето ме нарича баба на 36, да дойде да го опна на един крос 10 км. На злобните коментари относно децата след 35, елате да работите вместо нас по 12 часа на ден и станете майки със заплати по 500 лева. Вместо да се лобира за повече облекчения и придобивки за майките, се занимавате с дяволи и глупости. Срамота за некадърниците и комплексари, които киснат и под мотото на анонимен се показват какви хора са !!!

хм. заплатата ти е 500лв, а викаш на другите некадърници.

Аха, имам 3 деца на 37 години съм и толкова взимам, другите ги дарявам във фондацията, която имам. Мъжа ми е чужденец не работи за БГ фирма. В момента следвам докторантура в Американски университет. Участвала съм на Олимписки игри, освен фондацията имам фирма за мигриране на различни ОС в софтуер за архивиране и криптиране .... Верно съм проста.. Никога не чета, ама сега бях щастлива за тази жена.. Вие сте ..без коментар..