Полицаи задържаха двама след гонка в София с коли и пеша

Двама мъже, участвали в гонка с полицията късно снощи в София, са заловени.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрай ония двамата някой дрисльо ще отнесе куршума тия дни.

Ти вярваш ли, че някой ще си позволи да стреля срещу престъпник. Нали веднага ще го вкарат в затвора. Това да не е Америка.

Добре бе, журналята... Кое е по-важно - че са хванали двамата рецидивисти, за които се шумя цял ден вчера или че някакви са се гонили пеша? А вие кое от двете сложихте в заглавието?

"Малко по-късно властите успели да стигнат до бягащите и да ги задържат." - това изречение трябва да е на входа на всеки факултет по журналистика. На изхода - също.

Дори пеша в калта ,нашите полицаи са по-бързи от джип.Хвала,хвала на тези полицаи!!

Ами,как да кажат кои са? Нали полицаи и престъпници заедно рекетират целокупния български народ. Те са си дружки и се пазят взаимно.

Постарах се да допълня информацията с това, което каза полицай сутринта. А именно - тези двамата не са спрели на пост, заобиколили са и са избягали. Полицаите ги по подгонили. Оказало се , че са чисти , почтени хора???!!! дА СИ ПЛАТЯТ ЗА БЕНЗИНА

ЧОВЕК ВИЖДА ПОЛИЦАИ И ПОБЯГВА. ПОЛИЦИАЯ МИСЛИ, ЧЕ ТУК ИМА НЕЩО И ГО ПОДГОНВА. НАЙ НАКРАЯ ГО СТИГА И ГО ПИТА, ЗАЩО БЯГА. А ЧОВЕКА КАЗАЛ, А ТИ ЗАЩО МЕ ГОНИШ.

е, стар виц, ама не е било така

тези двамата дето ги заловили не били онези двамата дето ги изтървали

Полицай да тича... пеша?

Може би са си правили джогинг по поляните на Обеля.

Бойко Борисовска България, няма по затлачено място в момента на планетата!!!

Sm3hurk0

Трябва със закон да се забрани преследването. Днес тези са заседнали, но утре някой гонен от милицията ще сгази невини хора, а това може да са ваши близки.

В САЩ първо стрелят и след това ги гонят, ако все още бягат!