Полицаи задържаха двама след гонка в София с коли и пеша

Двама мъже, участвали в гонка с полицията късно снощи в София, са заловени.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ първо стрелят и след това ги гонят, ако все още бягат!

Трябва със закон да се забрани преследването. Днес тези са заседнали, но утре някой гонен от милицията ще сгази невини хора, а това може да са ваши близки.

Бойко Борисовска България, няма по затлачено място в момента на планетата!!!

Може би са си правили джогинг по поляните на Обеля.

annybody

Полицай да тича... пеша?

тези двамата дето ги заловили не били онези двамата дето ги изтървали

ЧОВЕК ВИЖДА ПОЛИЦАИ И ПОБЯГВА. ПОЛИЦИАЯ МИСЛИ, ЧЕ ТУК ИМА НЕЩО И ГО ПОДГОНВА. НАЙ НАКРАЯ ГО СТИГА И ГО ПИТА, ЗАЩО БЯГА. А ЧОВЕКА КАЗАЛ, А ТИ ЗАЩО МЕ ГОНИШ.

е, стар виц, ама не е било така

Постарах се да допълня информацията с това, което каза полицай сутринта. А именно - тези двамата не са спрели на пост, заобиколили са и са избягали. Полицаите ги по подгонили. Оказало се , че са чисти , почтени хора???!!! дА СИ ПЛАТЯТ ЗА БЕНЗИНА

Ами,как да кажат кои са? Нали полицаи и престъпници заедно рекетират целокупния български народ. Те са си дружки и се пазят взаимно.

Дори пеша в калта ,нашите полицаи са по-бързи от джип.Хвала,хвала на тези полицаи!!

"Малко по-късно властите успели да стигнат до бягащите и да ги задържат." - това изречение трябва да е на входа на всеки факултет по журналистика. На изхода - също.

Добре бе, журналята... Кое е по-важно - че са хванали двамата рецидивисти, за които се шумя цял ден вчера или че някакви са се гонили пеша? А вие кое от двете сложихте в заглавието?

Покрай ония двамата някой дрисльо ще отнесе куршума тия дни.

Ти вярваш ли, че някой ще си позволи да стреля срещу престъпник. Нали веднага ще го вкарат в затвора. Това да не е Америка.