Откриха изоставено малко дете в парк в София

Столичната полиция реагира на сигнал за открито малко дете в парк в София.

Обратно в новината

Коментари - Откриха изоставено малко дете в парк в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ше да е некоя проститутка дето се е бала за пари с мигрантите. Време беше и това да се случи, сички знаем за какво идът в Европа...за да осеменевът. Ето я първата лястовица, а скоро, очкевайте и другите от ятото да си оставът ейчицата. Боже, колко требе да си непукиЗка, та да си дигнеш краката за мръсен вонящ черен мигрант....

"Дядо на намереното вчера момиченце се е появил и е отишъл в полицията, за да си вземе бебето, но е бил в нетрезво състояние и детето не му е било предадено, съобщиха за БНТ от МВР."

"Детето е намерено от случайно минаващи мъж и жена, които са открили до него и плик с дрехи." "То се храни на всеки 2-3 часа. Има отличен апетит и когато е гладно, разбира цялото отделение

Носете го в клетката на маймуните в зоопарка. Оттам е избягало шебечето!

Още един избирател на ГЕРБ. Да почерпят..

И това е от Индия!

Някоя безотговорна скандинавка ще да го е оставила.

На слънцето ли са го оставили ?

martin

И не забравяйте: "ПУТИН Е ВИНОВЕН".Сега като окастрят интернетО да видим къде ще пишете>

Поредния продукт на неконтролираната циганска раждаемост.Държавата трябва спешно да приеме закон за ограничаване популацията на хора без финансови и интелектуални възможности за отглеждане на децз.

martin

Този който иска да пише вкоментарите, трябва : 1) да знае 2) да чете и 3) да мисли....ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА ! ! !

Поредното циганско бебе, бъдещ консуматор на социалния бюджет, формиран от все по-малко останалите бели люде по географските ширини назовавани все още България! Но докога?! И със сигурност това ще е нов гласоподавател - я на БСП, я на ДПС или ГЕРБ , и който нито ще учи, нито ще чете и пише на български...Това е бъдещето на клетата ни Родина. Докога????

Абе да беше саму циганско, ма май тоя път боята е по-силна, на мен ми прелича мигрантско да е. Майката може да е циганка, ама може и балХар да е, то балХар се оциганиха и зеха да бият циганите по цигания. Ного е черно, даже циганите не са толко черни. И далеч не изглежда точно циганско, има нещо негърско в него. Пфю! Гнус!

Мигрантче ще да е. Да го шитнат за осиновяване на некой с повечко добитък от Науру, Горна Волта, Зимбабве или Бряг на слоновата кост.

papion

Да го дадат за осиновяване в Гърция, те много ги обичат бебета в тази разцветка, пък и пари държавата ще вземе, а не някой трафикант.

Ето така ще ви прогонят от вашата държава братя прости българи и вие борци против комунизма. Гледайте филма за Кьосем и ще разберете че живота пет пари не струва важното е да върви далаверата.

Сигурно много време е било изложено на слънчеви лъчи , защото доста е почерняло или както казват някои ,"хванало го е слънцето"

Не е Мехмед, този е още по-злобен. Моше ще да е.

сирийски българин може и български ром да е ама не за пиене

vasil

Най-вероятно бащата си е вдигнал чуковете,а на майката друг й е казал,че ще я вземе,но без детето.

Не е нашенско цигане ! Прилича на пакистанче . Може би бъдещ инженер или лекар ?!

По-скоро,бъдещо камикадзе!

... не е цигане... само маика му & баща му са... цигани...

Не е изоставено, а забравено. В последствие "родителите" са решили, че по-лесно ще си направят ново вместо да се връщат в тия жеги да го търсят.

Генетиката е точна наука . Бебето няма как да е Българче . Явно е плод на незаконно пресеклите границата ислямски терористи . Редно е да се изпрати на шломката меркел за отглеждане . Ако иска може и да го осинови . Проблемът си на на евродебилните третополови . Спокойна нощ ;)

Даже не е и хуманоид !

долна измет върлува из форумите:(

Да ви е честито мингето Ще си ги гледаме за подобряване на генофонда

Не родители, а скотове, които ние издържаме. Време е да ги интернираме в оградени участъци с обработваема земя и инвентар и да започват да се изхранват сами.

Май е обратното ;-)))

Никаква жал - днешното ромче е утрешен мръсен гнусен м*(гал

"практика по време на виетнамската война - всеки войник да носи в джоба си презерватив размер XXL. Така ако витнамците попаднат на убит или пленен войник, ще решат че американците имат гигантски пишки, което би следвало да им създава комплекс за малоценност" Предложение: Кугърите на Боце да прелитат над Столипиново и Филиповци и да пускат торби с презервативи.

Кое не ти хареса, че трябва да се намалява циганската популация ли?

Що презервативи , а не напалм ???

В последствие американците разбират по трудния начин, че война не се печели с презервативи.

Гокичкото, колко е грозно..:( Защо точно това са поставили, как може такова рекламно лице?

Станахме като в Индия. Там от най-бедната каста, които живеят в бараките в покрайнините на многомилионните мегаполиси, си захвърлят женските дечица, малки бебета, две, три годишни момиченца. Майките на такива деца показваха, че вече имат няколко деца и няма как да ги изхранват, а и за момиче трябва да плащат зестра после, а момчетата по традиция трябва да се грижат за родителите си... Държавататрябва да спре такива тенденции още в зародиш. Наистина ли и едно време е било така?

Не разбрах през комунизма по колко чавета издържаха българите и по колко чавета издържат през демокрацията!

Каква демокрация, бе чугун?? Демокрация при цацаров, пеефски, доган...хахахахаха

Има ли изненадани?Със сигурност мамицата нито знае кога и от кого е заченала, нито е ходила на прегледи и консултации, нито знае какво е бременност и МАЙЧИНСТВО.И сега държавата, тоест ние, ще гледаме,това нещастно същество.

С "нещастно същество", преигра малко. Ние ще му плащаме харчовете.

На този свят всичко може да си избереш с изключение на майка си и баща си!

Съжалявам, не обяснявам нищо на индивиди, които припознават Мехмеди във всеки срещнат, общуват си редовно и стотици пъти с цигани, говорят с турците на "Вие", и за капак не владеят грамотно български език!

Кое от 3-те? Комлука - квартал на Сливен Комлука - остров по река Дунав Кумлука - пясъчна коса на територията на град Бургас Вероятно първото?

Почерняло е от слънцето в парка. Да го беше оставила поне на сянка :D

Оправи ми вечерта! 6+

Омръзна ти да замиваш дупета в Малта и сега, като си по-свободна, реши да търсиш изява във форума. Преди коментарите ти бяха смислени, подкрепях ги с плюс (+).

българче е,трябва да се погрижим

Аууу, ми туй детето на бай Мангау. Още няколко годинки и току виж станал и той татко :)))

Сбъркала си човека, малката! Особено като наричаш с турско име някой, който пише по-грамотен български от теб! Да знаеш, шизофренията се лекува в психодиспансера, не по форумите! Или ако толкова припознаваш въпросния Мехмед във всеки, опитай да си утолиш желанията в циганската махала, там все ще намериш някой Мехмед!

Преди при комунизЪма, децата са били божието наказание на циганките за безразборнния секс, сега, при демоосирацията, децата са Божията награда за циганьорите

леле, такъв расизъм и то към дете никъде няма, не виждате ли какво става в Европа, всеки 5ти е женен за цветнокож. Смейте се, след години като дъщерите или синовете ви си хванат някоя цветна мадама или младеж. Свиквайте, не само циганите са мургави.

Това ли са ти Розовите Сънища? Негро или Циганин с ГОЛЯМА п*тка ;-)))

Сигурно си зоофилка, та не се притесняваш от мургавите? Грижи се за добермана ;-)

ГЛАВА 18 26. Господ рече: ако намеря в град Содом петдесет праведника, заради тях ще пожаля (целия град и) всичкото това място.

Така се прави. Сега драматично ще се появи обременена сиганка, ще я уредят с някоя помощ, ще и отгледат детето, че и медийна звезда ще бъде известно време. Лошото, е че за тази простотия се харчат пари, които биха помогнали на други, наистина нуждаещи се деца.

Мигрантско е. Знаете им квартите. Мангалчетата ги подхвърлят на други места.