Войновски: Кънчо Димитров бе освободен заради нарушения

Поискали сме от прокуратурата цялата документация по случая за задържаните служители на ДАИ-София, твърди шефът на ИА "Автомобилна администрация".

Обратно в новината

Коментари - Войновски: Кънчо Димитров бе освободен заради нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

елате да си видите инспекторите от дай стара загора как проверяват чар такси! и как един щерев като им изреве по телефон а и ваще инспектори козерват и как колите на щерев карат без разрешителни за такси и никой не е способен да им направи акт от дай... щото щерев ще им се скара по телефона и като има проверка от други градове на инспектори от дай колите без разрешителни се покриват... щото проверките от други градове са около 3-4 дена

а къде е Асенчо Асенов? шеф на дай преди Кънчо Димитров?

,,...В един от тях той визира лице, което се явява на практически изпит за шофьорска книжка. При създала се ситуация курсистът се обърква и изпитващият го пита за знак, а курсистът не отговаря какъв е той. Така изпитът приключва, защото изпитвачът се усъмнява в знанията на курсиста по теория. След време курсистът се явява пак на кормуване и изкарва изпита успешно...,,??? значи си е ,,платил,, за теорията и е минал ,,незаконно,, но след като е ,,минал,, е законно макар и ,,платил,, незаконно...!!! извод...??? ,,плащаите си ...но да не ви хванат...,,!!! колко ,,такива,, ...,,незаконно законни ,, се движат в ,,насрещното,, срещу нас или до нас...???

...колко"такива"...хиляди...

България е тресавище.Никога и никой не може да я изведе на чисто. Болничните са проблем отдавна ,но този проблем е нерешем. Обжалване,пред кого? Народа е казал "гарван на гарван око не вади" Просто няма институция ,няма свера където да се работи по правила. След като съда не работи и не прилага законите за какво да говорим. Народа е напълно отчаян,всичко му е безразлично вече.

каква интелигентна физиономия само! Къде ги намират такива тия гербаджии бе?

по кръстовищата как къде ?

Айде стига с това, кой как изглежда. То и този уволнения не е по-красив.