Появи се роднина на изоставеното дете в София

Дядо на намереното вчера момиченце се е появил и е отишъл в полицията, за да си вземе бебето, но е бил в нетрезво състояние и детето не му е било предадено.

Обратно в новината

Коментари - Появи се роднина на изоставеното дете в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като гледам приматчето какво е, и имайки предвид , че според дарвин, всяко поколение е по съвършено от предното, не искам да знам на какво прилича дядо то на това същество!

Българката оставила детето си от отчаяние преди дни я попиляхте, а мангалката, ако се яви няма да и повишавате родителския капацитет.

Това е навсякъде, приятели. Тази политика на геноцид срещу бялото население е навсякъде по света. В Канада /Квебек/ същата работа - работим, плащаме огромни данъци, тук пристигат бежанци, дават им помощи, храна квартири... до тук добре ок човещина. Това, което ума ми не побира е, че им дават билети за спектакли които са скъпи, като гранд бале канадиен. Билетите започват от 70 долара нагоре, което една част от населението не може да отдели за децата си. Не казвам, че е невъзможно да си позволим, но едно четири членно семейство, където двамата родители работят усилено и плащат данъци, трябва да изхарчи 400 долара за една вечер, а на бежанците им дават безплатно този спектакъл. Питам се от къде накъде и какво са направили за обществото. Та и Трюдо същата работа- правете любов, не война, взимайте от работещите и давайте на бежанците. Криво разбрана цивилизация.

Появил се роднина - чушки! Мангала се пробва да вземе чавето и да иска да получава помощи за него! Цигански саги. Аман вече! Да си се гледат, да си се оправят сами!

Циганката го изакала в парка - сега балъците българи да го храним.

Появил се дядото( на 15 години)майката се издирва(лято е изкарва някой лев на бул.Сливница)бащата (на 16) в районното обяанява как не знае от къде е дошло тва дете....баси картинката.

...То се храни на всеки 2-3 часа... Хранете гладния мангал. Един ден ще ви реже главите. ДА ВИ Е.. ШИБАНАТА ДЪРЖАВА!!! ПРОГОНИХТЕ ДЕЦАТА НИ, А ХРАНИТЕ МРЪСНИТЕ МЪРЗЕЛИВИ МАНГАЛИ!!!

и то кво е виновно, че се е родило мангалче

ами да си го хранят родителите му,не болницата

Колкото повече помощи и социални придобивки се дават, толкова повече се насърчава циганската раждаемост. Нищо повече не се постига. Българските деца не се радват на такива безвъзмездни подаръци. За това всяка българска майка ще отдели сега 300 лева да си нагласи детето за 1 клас, а всяка циганка ще яде и пирува със същите пари, ще пусне цигането на училище за 2 седмици, колкото да оправдае, че е взела парите. Не ни трябва професия безработен! Не давайте помощи без нищо насреща - карайте ги да работят срещу помощите, които получават!

Безконтролна циганска раждаемост, няма държава да я спре. Да се даде за осиновяване на Индийци или пакистанци.

Циганката, захвърлила бебето си, вече има две деца, а е само на 18 години. Вижте как държавата ни поощрява развъждането на циганите: Ако една НЕПЪЛНОЛЕТНА циганка в България роди ПЪРВОТО си дете, вместо да учи, тя си осигурява следните помощи: 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност. 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на дете. 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване на 1 година на цигането. След 1-та година тези пари се дават като социална помощ. 35 лв. детски МЕСЕЧНО на цигането до навършване на 20 години, 50 лв за второ, 35 лв за трето и всяко следващо дете. 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия Евророма. 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ. 325 лв. за посрещане на ИНЦИДЕНТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. 250 лв за първокласник. Облагодетелстват се от ТЕЛК с измислени болести. По 240 лв. МЕСЕЧНО до навършване на 20 г. за "болно" цигане. Допълнителни помощи МЕСЕЧНО за достигане на семейния ДМД (Диференциран Минимален Доход по ЗСП). 5 пъти ХРАНИТЕЛНИ ПОМОЩИ (2 пъти от ЕС, по веднъж от ДФЗ, БЧК и Америка за България). Дотук тези помощи са около 300 лв. месечно, като тези пари не се облагат с данъци!!! Циганите НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, например данък сгради и данък смет. Циганите не плащат ТОК и ВОДА. Имат неплатени сметки за ел. ток по 20 до 50 хиляди лв. Държавата им плаща ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ, включително техните ЛЕКАРСТВА. Циганите СЕ ВОЗЯТ БЕЗПЛАТНО в градския транспорт. Така крайният доход на една малолетна циганка е не по-малък от 720 лв. на месец. Докато минималната заплата на работеща българка е 460 лв., които се превръщат в 350 лв, след като държавата прибере около 24 % осигуровки и данъци. Така че една малолетна циганка у нас (с едно дете) получава 2 (два) пъти повече от работеща БЯЛА РОБИНЯ, която е на минимална заплата. Нека да не се забравя и това, че тази циганка си докарва и допълнителни доходи чрез кражби. Освен това нейните родители вземат ДЕТСКИ НАДБАВКИ за нея, тъй като тя няма 18 г. Ако циганката роди 4, 5 или повече деца, тя получава 2000 и повече лева на месец БЕЗ ДА РАБОТИ.

Абе колко дена ще ни занимавате с това мангалче?

..КЪДЕ сте БЕ МИШОЦИ - "законотворци"? Къде ви е ЗАКОНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ на популацията на циганите, вижте, че те си изпикават копелетата и ги ЗАХВЪРЛЯТ на боклука..! Те като са НЕГРАМОТНИ и ПЪРВИЧНИ и могат само да крадат, да живеят без да плащат дължимите си данъци и такси и да РАЖДАТ ИДИОТИ, ВИЕ КЪДЕ СТЕ ТОГАВА, КЪДЕ СТЕ БЕ МИШКИ ??? КАСТРАЦИЯ в законова форма, това е решението и НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ, че става НЕКОНТРОЛЕРУЕМО.....

потвърждава се нещо което отдавна подозирам.Прекалената информация за негативни постъпки дава стимул на други хора които имат подобни намерения и се получава ефекта на доминото за съжаление. трябват повече положителни новини.

Абсолютно си прав, точно така.

Да попитам за какво са ви тези циганета ? Това е цъкаща бомба със закъснител. След 15 години ще е родило 3 циганета а тези 3 циганета след още 15 години ще родят още 9 . Но тогава вече българите ще са на изчезване, няма кой да им плаща данъци за да се издържат, няма да има от кой да се краде, нито тези ще са грамотни и квалифицирани за някаква работа нито ще работят нито данъци ще плащат нито здравни и пенсионни осигуровки - е тогава защо са ви, защо ги отглеждате ??????

Супер новина, седи цял ден. Загубено чаве, голяма работа, ще си направят друго.

Не ги разбираш тези работи. Това цигaне толзкова пари ще му изкара. Издокараш го някъде където има хора, ощипеш го да зареве и гледай как се пълни кутията. Що кировка ще си купи бащата...

Чудя се дядото как е разпознал бебето. На мен всички циганета ми изглеждат еднакво все едно си в стадо с маймуни, как измежду толкоз маймуни разпозна кое е вашето маймуне?

явно по миризмата приятелю.... Те имат някакви феромони с които се надушват.

Виновни са и българките, ша ма прощавате ама ще давате по лесно секс с цел да подпомогнем раждаемостта. Какво са сте са стиснали все едно око или зъб ша ви са вади. Ти я заговаряш с цел свалка секс аба бала а то високомерно, надуто и са стиснало и не пуска. Ама тогава циганите ша на претопят.

До младите българки : Дайте секс ва, пуснете ва ..... циганите ни претопиха. Дайте и ние като тях , ние ша прайм бебита а държавата и майките ша ги хранят :))

стиснали сте са все едно зъб или око ша ви са вади ....дайте wa

Ами те съдейки по тъмния цвят на бебето всичките са рода.... Та който и от тъмнокжите да мине все е рднина..

Докато се ядосвахме, че изхвърлят малки кучета и котета те започнаха да си изхвърлят и бебетата- голям напредък за държава от ЕС.

Не бързайте да търсите майката. Тя сама ще се яви да си вземе детските.

Това цигане само след 12-13 години ще роди друго цигане. Вече 27 години държавата ни раздава наши пари на циганите, за да се множат като хлебарки. Още 27 години и всички у нас ще бъдат от циганки родени. Тогава и България ще трябва да смени името си на Цингимингистан.

Така е, защото отказват да признаят, че съществува проблем - докато има деца, които раждат деца и докато държавата си мълчи и приема тяхното " то си ни е обичай" и докато им раздава пари да се размножават и да взимат помощи така ще е.

Зоопарк няма ли в София? Шебеците ще си го припознаят като свое.

След като веднъж са го изоставили, нямат правото да го търсят повече. И държавата да се намеси и детето да се даде за осиновяване от нормални хора, които ще се грижат за него, ще го обичат, ще го възпитат и ще му дадат шанс за по-добър живот. Защото ако детето го върнете при биологичните родители или го дадете на приемно семейство, ще бъде си остане копие на семейството без шанс за нормален живот.

Стига сте ни занимавали с тези кюнци! Не стига, че ни мачкат а журналятЪ само пишат за тях!!!!!

Има шоколадов тен. 90% какао.

Като му гледам цвета на чавето - дядото е бил не повече от 20-годишен...

Министерството на Външните работи още ли не се е свързало с баба му.....Меркел да дойде да си го прибере?

На 5 м. момиченцата тежат около 6 кг. На 1 годинка около 10 кг. Как определихте, че детето е добре гледано, след като едни 4 килограма разлика са много за едно бебе. Ако е на 5-6 месеца с това тегло - ок, добре е гледано. Но ако е на 1 годинка това е силно недохранено бебе. Дори лекарите не смеят да кажат нищо, само защото бебето е циганче.

Възрастта вече е установена, но не е написана. Така, че коментарите не са обективни.

Възрастта посочена в статията е между 5 месеца и 1 година. За това и се отнася коментарът ми. Защото каквото и да е, детето не заслужава да е гладно и да живее в лоши условия. Ако вие знаете нещо повече, кажете, вместо да пишете загадъчни реплики към коментари.

Пазете и се грижете за циганите без тях ще е скучно, няма да има смразяващи кръвта новини и неграмотните журналя ще са безработни. Така че - Пазете и се грижете за циганите !!! За тях всичко трябва да е безплатно и в изобилие !!!!!!!

Ейй със свещ ще ги търсим някои хора...предимно австрийци и от Правец

12 ( нерегистриран ) 12.08.2017 12:43 Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам... Защо, не е ли циганин?

ще ти резнат комента без замисляне. Наследниците му са на власт и подлогите им служат..

скандинавка ще да е майката

чистокръвни шведи

Ами с такива закони в такава държава, що да не го подхвърлят да им го отгледат а те след време да си го вземат и да цицат социални помощои. Нашия народ го казал " Не е луд този дето яде баница, луд е този дето я дава"

"На 18-години е майката, на изоставеното бебе в столичния Западен парк. Това съобщи току що по Бтв бащата, който уточни, че не е знаел, че майката ще изоставя детенцето. Стана ясно, че двамата не са живеели заедно. Пред камерите бащата даде дума, че ще вземе момиченцето, като увери, че има възможност и условия да се грижи за нея. Майката се издирва. От болницата съобщиха днес, че то е в добро общо състояние и е добре гледано дете. Предстои образуванeто на досъдебно производство"

Може ли лекар да каже_...бебе между пет месеца и една година????Разликата е от тук до небето.Излагация,абсолютна.Но съм на мнение,че трябва да си и ги върннат.Все ще го отгледа,че в домовете стават луди.

Сигурно дядото няма още и 40 години. Няма да се изненадам и ако майката е малолетна или вече има няколко деца.

Майката е на 18 но има и още едно на 2 годинки .....Думите тук са излишни

На мавърче мяза. У алеманско ще го лапнат кат топъл хляб- сигур и у детските ясли имат квоти.

от снимката - цигане е та дрънка. Това циганята не са хора нормални. Абе как може - да го правиш хубАво за 5-10 минути, ама да го носиш 9 месеца, да повръщаш, та и да го раждаш - неудобство големо. От 12 годишни трябва да им слагат спирала - като имунизациите.

На това му се казва,отглеждане на деца,по метода на кукувицата!Циганите го владеят до съвършенство!Раждаш дете и даваш на другите да го гледат!

Да ни е честито поредното мангалче - чист българин! Сега трябва и кръстник да му намерим.

Това звучи като онзи стар виц, където слугинята клюкарела госпожата си: - "Т.шаци г-жа Петрова, господарката родила негърче" :)

Убаф циганян, гулям, здрав, апетит има, яде му са, ми кат няма ко да яде!

И точно по тази причина сигурно цял живот ще си остане в тая поза...

Всички малки деца са сладки, така сме устроени да реагираме, решаващо е в каква среда растат и какви са генетичните им заложби.

туй са сигъни бря.

Именно.

аз мие извесно од книгити на чарлес дикенс чи изуставините дица са сас велико,но угромно бадеще сетне. случковите,случвеми,случвености,на случване на изоставяне на бебитатата са случват случвително,но случваемо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 12.08.2017 11:48 Аз мие извесно од книгити на Charles Дикенс чи изуставините дица са със велико,но угромно бъдеще сетне. Случковите,случвеми,случвености,на случване на изоставяне на бебитатата са случват случвително,но случваемо. Това е искала да каже Светлето ;-)

Светле, първо килийното училище, миличко. Не излагай мама и татко.

За съжаление го прави нарочно, но пак не е интересно

Не "ѝ" се връзвай. просто един от постоянните тролове е.