От 7 април: Нощен градски транспорт в София

Център за градска мобилност пуска за жителите и гостите на столицата от 7 април 2018 г. новата си услуга – нощен транспорт.

Обратно в новината

Коментари - От 7 април: Нощен градски транспорт в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно! Отдавна трябваше да се вземе това елегантно решение! Европейските столици ИМАТ нощен градски транспорт!

Чудесна новина, браво на Столична община! От години го чакаме това ... Дано скоро има и нощно метро, и при 40 минути интервал пак ще е добре.

Първо да оправят дневния транспорт, а после да мислят за нощния! Чакаме с часове по спирките, превозните средства - претъпкани, мръсни, раздрънкани; метрото - също! В час пик хората са като сардели. Цената на билета - напълно неотговаряща на качеството на услугата! Ей това е столичния "дневен" градски транспорт, а те ми говорят за нощен!? Че кой идиот ще чака посред нощ с часове да минат 1-2 пуснати автобуса!? Ама явно пак някаква далавера се е заформила и кинти ще се "усвояват"!

Продължават да серат глупост след глупост. Вместо да контролират какво се случва вътре в превозните средства, те само въвеждат нови цени, а най-голямото нахалство е, че картите, за които си плащаме НЯМА да важат!!! Тъпанари смачкани!

гледам голям възторг у некой хора,ама много шум за нищо ,при интервал 40 мин. това е пълна глупост, за да може да се ползва 20 мин са разумен интервал.

Появиха се мрънкялниците.Хвани си такси ако бързаш.Аз не мога да разбера как се търпите.Как ви търпят межете ви/жените ви. Все нещо ви е криво, бавно, тъмно, стръмно, тясно, широко, малко, голямо.

аре недей да казваш ,кой какъв е. точно поради тази причина автобусите ще пътуват празни и накрая ще ги спрат с аргумента ,че нямало интерес и са на загуба.

сладурче, че той "дневния" транспорт е на 20 минути, ти ми говориш за нощния! Нощния ще минава на 2 часа, въпреки прокламираното, ако има луди да висят да го чакат!

А, НИЕ ОТ КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ?НОВИ ИСКЪР,ЛИНИИ 26;27 ?

Нови Искър квартал ли е? Това е некво убито село.

През далечната 1995-та бях очарован, че има нощен транспорт в Будапеща. 22 години по-късно, ще има и в София... P.S. Дано да има кой да го ползва, че като гледам с каква бясна скорост се изнасят хората към чужбина...

Айдееее, първо нощните билетчета по два лева, за проба и да свикваме, а после и дневните...

Според мен няма кой да ползва нощния транспорт. Цените на такситата са достъпни, за да ги ползват хората.

Позволете да не се съглася с Вас. От центъра до театъра - до Плиска - 12 лева! Нощно иде реч.

Най-накрая се появи алтернатива на жълтите крадци!! Браво!!

Казаха и го н а правиха.Глупост след глупост.За да се създаде работа ефективна на полицията та да си заслужат заплатите ,пратете ги охрана в рейса.

И колко души се очаква да го ползват този нощен транспорт по 4 линии, на половин час минаващ?! А защо не се концентрират да оправят дневния и особено вечерния транспорт към кварталите, например - Овча купел, всички части, който след 18 часа вече минава по един-два пъти на час, 107 - има само един автобус по маршрута, 73 - два автобуса, 45 - един ... Висим и ги чакаме с часове, в дъжд и сняг ... Ако се забавиш в някой друг район на града, може и не толкова далечен, след 19 ч. просто си обречен на три и повече часа пътуване (главно чакане!) ... И билетчета по 1,6 или карти - само че картата сама не фърчи по линията, автобуси трябват все пак!

Драга, прекалено много искаш от милите чиновници. Пак и нощни автобуси е много по-популистко отколкото да оправят целия градски транспорт, което е Въобще мисия невъзможна

Най-после Булгаристан да въведе нещо от Европата

Както е тръгнало скоро по пътя към Европата юе стане и Булгаргейстан