Собственик на свинекомплекс съди БАБХ за парите за унищожените 18 500 прасета

Промишлената свинеферма в Българско Сливово се очаква да възстанови дейността си напролет

Обратно в новината

Коментари - Собственик на свинекомплекс съди БАБХ за парите за унищожените 18 500 прасета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

facebook.com /muharem.aneta/videos/2287315351391447/

И защо данъкоплатците трябва да плащат, заради лош хигиенен контрол в частните свине ферми???

А досега къде спа,защо не протестираше.пийни студена вода някъде.....

За това.. като дойдат следващият път... без значение дали са бабх или нещо друго. Перво бабх си купува прасетата - по пазарни цени. После ги правете каквото искате, ако искате ги гледайте, ако искате унищожавайте. Иначе на консигнация, на обещания и на дадена дума ето това се получава - винаги.

Примерен телефонен отговор от бхк... пардон от бабх до собственика на фермата: - - - Пари трябват за изборите другари! Пари! А и лентички трябва да се купуват и тия джипове не се движат с вода! Нашият баща и суджучец поядва. Сложно е. Разберете! Налагат ни да правим такива оценки. Налагат ни.

Абсолючно очаквано. На база на високите цени в Европа, това направо им идва дюшеш - продават накуп 18 500 прасета, спестяват работна заплата, фураж, ток, транспорт, получават пАрата на куп. Иди доказвай , колко точно е теглото и каква точно е пазарната цена. Свинарите си бяха гадини от едно време, не вярвам да са се променили. Сега 100% ще писнат и от другата голяма свинеферма... Една проста сметка показва, че грешката е по 54 кинта на прасе.

тези, дето произвеждат са гадини, а онези, които изкупуват месото и ни го продават на двойна и тройна цена са праведните типове... Споляй ти за добрината!

А казваш от БХК са невинни ...