Собственик на отнето жилище стреля по съдебния изпълнител

Мъжът се барикадирал в апартамента и отказал да пусне новия собственик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По частните съдебни изпълнители трябва да се стреля с бойни патрони в главата а не с газови играчки и то в краката.

Това за единственото жилище отмениха ли го престъпното лоби на банките в Парламента?

Пуцай, куме!!!

Другия път да стреляш между очите

Единственото жилище е несеквастируемо. Има цял списък от несеквестируеми вещи също. ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ, ДА ПОДВЕДЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОТО ЧСИ! ТЕМАТА ИМА ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС, ЗАЩОТО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕТОД ЗА ОГРАБВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПОРОБВАНЕ, КОЕТО СИ Е ИСТИНСКИ ГЕНОЦИД!

тъпи, когато си залагаше жилището в банката, се съгласи с цената която ти дадоха, нали?! е, сега купувачът си го иска! и ще го получи!

Мне, чул си нещо, ама не си разбрал. Ипотекирай си имота и ела се дръвчи, че е несеквестируем. Ама преди това извикай хора, да ти гледат сеира. Ааа и обясни какво е "противоконституционно ЧСИ", щото такова чудо не съм виждал.

ПИПО

Браво на човека.

Частният съдебен изпълнител Дияна Колева e антиконституционен. ЧСИ са извън конституцията и са абсолютно незаконни. От друга страна - чл. 17 от нея твърди, че частната собственост е неприкосновена! В тази връзка собственикът напълно правомерно си я е охранявал. Ако беше застрелял крадците, това трябваше да му се признае за награда! Всеки нормален българин трябва да постъпва по този начин!

в случая собственика е бил отвън! този дето е бил вътре е продавача, който отдавна е пропил парите за които е продал жилището! сега спи в ареста, преди да го осъдят и преместят в затвора!

Гадна работа, но за съжеление повечето хора у нас ако искат жилище, трябва да вземат ипотечен кредит. На практика имота се води на банката, докато не се изплати кредита. Спреш ли с вноските и ти пращат ЧСИ. Моят кредит го изплатих преди 6 месеца и беше ужасен стрес да не остана без работа.

криси, този случай, както и 70% от тези случаи, не е ипотечен кредит за закупуване на жилище, а залагане на жилището на мама и тате срещу парички! после мечтите за голям бизнес и бързи пари се изпаряват също като взетите на заем пари, и идва съдебният изпълнител!

Жега,евала на холдинга,холдинга е символ ваш,кораб пристигна в Бургас от Хондурас,евала бе митница,евала полиция,жаба пее вряк,вряк,вряк,жега,жега в центъра на София,не ме питай кой съм аз,ами колко имам власт,палец не поклащам знай без да ми платиш във брой.

Браво на човека. Има моята подкрепа. Защитил е домът си. Отнели са му достатъчно, а сега са дошли и за дома му. Жалко, че не е имал нещо по-сериозно под ръка. В отсъствието на държава, това е начинът. А когато държавата, съдебната система, полицията и всички други са на страната на всякакви измамници, гешефтари и изедници, мисля, че е крайно време хората да вземат нещата в свои ръце. Възмездие ще има, но никой нямам да ни го донесе на поднос.

Българинът явно трудно проумява, че като пиеш трябва и да плащаш. Никой с нищо не ви е длъжен господа търтеи. И аз не съм богат и съм на квартира, ама не съм хукнал да тегля кредити, че да си купувам коли и апартаменти, че да не ме мислят за беден. Душата ви е бедна господа "българи".

Ти що мислиш, че кредити се теглят само за да си купиш коли, апартаменти и да не те мислят за беден? Тъпичък ли си, или си комплексарче?

Senator1

По-долу един попита, защо парите отивали при ЧСИ, а не направо в бююджета на съда. Същия въпрос може да се зададе и за нотариусите, чиито пари също така може да отиват в бюджета на съдебната власт.Може, ама нали от москва спуснаха друга директива, проведена умело посредством неолибералите РАТ-УТ при съдействието на Луканов да сме създадели средна класа.

Жалко,че е нямал гаубица за тази кучка,а я сплашил с газов пистолет!А за ,,гюбюрите"в парламента,вертолета на Рамбо!??????

ЧСИ- съвремените палачи

И ние сме тук

няма как да си собственик на нещо дето ти е отнето!

Събиране на дългове с бухалки и костюм Гучи. В белите държави, забележете ....и в Османската империя накрая, има закон за БАНКРУТИРАНЕ НА ЧАСТНИ ЛИЦА. Такъв закон в България не действа от любимият на някои Девети 1944 до днес. И сега започваме да си говорим....кога и къде българите са роби!?

Ей така става с разни, които си мислят, че няма да плащат никакви сметки и ще теглят заеми без да ги връщат. Обикновенно това са проблемни хора, които са в постоянен конфликт със света, със съседите си и със себе си. И в нашия вход имаше такива и се радвам, че им взеха апартамента и ги разкараха. Сега живее семейство с деца и са много добри хора.

Радваш се, че са отнели нечие жилище?! Живял си живота им, та знаеш тревогите и немотията им! Отрепка!

Лека, полека хората почват да се сещат. Днес газов, утре боен, вдругиден бомба в офиса...

хиени!

"Чисто криминално минало" - ще ме утрепете от смях!

Да сте чували на някой циганин да са взели къщата за дългове?Хем ги строят незаконни на чужда земя хем само на единици ги събарят понякога.Питате ли се защо?Заради жилищни проблеми не се раждат от много години повече деца в семействата на българите .Битката за собствен дом понякога е до живот с тези жалки доходи и абсурдни цени на жилищата.И при соца имаше голяма несправедливост и за това разни партийни отрепки се нагушиха с евтини жилища а за останалите все оставаше светлото бъдеще и то при условие ,че и с парите си неможеше да го купиш.Ако пък все пак ти дадат някоя ведомствна панелна гарсонерка то като дойде ,,новото време"не ги дадоха на хората да си ги купят ами ги харизаха заедно с предприятията.на новите чорбаджии и те разбирасе искаха абсурдни цени от ограбените и от държавата хора и много заминаха в чужбина като останаха на улицата.

Ще стреля, кой знае, как са измамили човечеца. А на 65 години да си купуваш пак жилище е равносилно на смърт. Защото в нашата правова държава никой не преследва измамниците. И доверчииви или недостатъчно информирани за изненадите при демокрацията и либертианството хорица, движени в някои случаи от желание за допълнителни доходи, стават буквално жертви на мошеници.

Защо не пишете как е взето жилището, каква е причината?

Дължал е пари,които е похарчил......

Ти пък си му светил като е харчил!

Отстрелът на "ДИВИТЕ ЗАЙЦИ" ще се отрази изключително благоприятно върху популацията на т.н. управляваща и изпълнителна пасмина не само в БГ, но и по-целият дебилизиран свят !

Дано да е уцелил !!!

Не си спомням преди 1989 година подобни "случки".Тогава даже не бях чувал за Съдия - изпълнител, още по - малко за "частни" такива.ДСК даваше без проблем кредити и то при лихви около един процент годишно.Имаше и ВСК в по - големите предприятия и т.н.

ми то и сега няма съдия-изпълнител! има съдебен изпълнител, който не е съдия, а човек който изпълнява съдебните решения

Не се хаби да обясняваш. Полза няма. Прост народ, слаба държава...

като знаете колко са лоши банките и какви кожодери са кой ви бие през пръстите да взимате заеми ? Ми спестете си първо пари и после пазарувайте.

Като останеш без работа,разболее се детето ти или майка ти,като нямаш на кого друг да се осланяш,да не си мислиш,че ти си по умен от такъв човек-ще теглиш,ако не си престъпник,защото надеждата умира последна.Що за обръщение ползваш към подобни хора-"шушляци".Измежду тях има хора на които можеш да минеш прав между краката им.Йес!Даа...Да!

тук не говорим за екстремни случаи, а за такива когато на бай тъпан му се приискал телефон за 2 бона или кола за 10 или апартамент за 100 , а той взима заплата 1000 .И за да реши въпроса тича до най близкия бърз кредит или най добре рекламираната банка, а после олеле мамо сите са ми виновни ,че съм тъп...

Кой ще ти даде кредит ако си без работа?

Тук,неолигофрен,не се говори,а се пише и то трябва само за обществено значими случаи,макар че принципна разлика няма.Казано е:"Който не е съгрешил,нека пръв да хвърли камък!"Няма принципна разлика по величината на желанието и възможностите,която вярно да бъде оценена от всеки субект,затова вината е на този,който му обещава рая и дяволски го подмамва да бъде и той,като всички и понеже човек с човек са се родили равни попадаш в лъстивия капан на банките,фирмите за бързи кредити и т.н.,а после идват архангелите-ЧСИ и моментната слабост се помни за цял живот,но за казуси от 2-3хиляди лева ЧСИ не си мърдат пръста,те са приоритет на ДСИ.Защо ли е така?Защо ли милионите отиват при ЧСИ,а не при ДСИ-оттам в бюджета на Съдебната система за охрана,заплати и разходи за оборудване,толкова необходими за правилното й функциониране,а се източват по други канали,спазвайки закона и плащане на нищожна част от всички средства,като данъци.Защото ЧСИ имат възможност по закон сами да определят обектите,чрез които ще се обезвъзмездяват кредиторите-съда не ги определя и не го интересува ,какво става по веригата.При ДСИ обаче съдът контролира стриктното изпълнение на вземанията,затова и там жалби няма срещу ДСИ или са пренебрежимо малки.Пита се в чия полза са действията на ЧСИ-на Съдебната система,на държавата,на гражданите,на юридическите лица-въпрос на ревизии,проверки,икономически разследвания-безкомпромисни.Йес!Даа...Да!

Моля,прочетете репликата ми за коментара "За тези,които не помнят" на някой си...малко по-надолу,моля прочетете ...

Трябва да се помисли за закон забраняващ ипотекирането на единствено жилище и покупката на първо жилище с ипотека.

Ако не е с ипотека, как ще го купиш. Освен това е лична собственост и можеш да разполагаш с нея както намериш за добре. А и защо смятате , че всеки трябва да има собствено жилище.

Защото притежаването на собствено жилище е Българският модел. Моят дом - Моята крепост. До Девети 1944 в България има средна форма на собственост и няма безимотни или безсрамно богати. Затова през Първата световна война България строява 400000 -на армия при 4 млн население и няма една загуба. Защото българския войник се е бил не за някакви политически "идеали" а за земята, домът и семейството си. По-голяма мотивация в една война няма! Днес има без имотен Лумпенпролетариат, който за един подхвърлен комат хляб е готов да прегризе гърлото на всекиго.

В България банковото лоби и много силно и си прокарва каквито реши лобистки закони. В по-нормалните икономики, когато ти дават ипотечен кредит той е лимитиран до стойността на ипотекирания имот. В България ако спреш да плащаш ти прибират имота и го продават през ЧСИ и ако не стигнат парите ти обират и всичко друго което имаш и го разпродават, докато си покрият заема. Та риска на запад е за сметка на банката в България е за сметка на длъжника. Не казвам, че който вземе пари не трябва да ги връща, но е добре държавата да наложи малко по-справедливи правила на играта.

На кое казваш държава?

На тези, които си ги избираме да ни управляват.

Към АЗ Ти май си въобразяваш че твоето гласуване има значение ? ... толкова си заблуден че просто няма смисъл да ти го обяснявам ...

Адски си прав!

Жалко,, че не я е застрелял!

Е, чак пъл застрелял. Нека не отнемаме живот. Но едно прострелване с бойни патрони. Надупчена кола. Обгорен офис. Това ще бъдат доста мотивиращи фактори за всеки, който е решил да добави нещо "от себе си" върху дълговете на някой.

Заем се взема само за учение(на децата) или за лечение(да не дава Господ).

А всъщност огромен процент от българите не могат да вземат заем - нито за учение, нито за лечение. Защото преди това им се е налагало да оцеляват ден след ден. И даже да са били много мъдри и пестеливи, постепенно са затънали. С афганистански приходи и европейски разходи... НЕ излиза уравнението, както и да го въртиш.

Никой не оспорва твоето твърдение.Аз говоря за хората , които се подвеждат и си позволяват да вземат заем, без да имат реална възможност при най - малкото влошаване на икономическата ситуация в страната да го върнат.

През средновековието са бесели лихварите. Днес на всеки ъгъл казино а заемите се дават по-бързо от изпиването на една бира.

Всички частни съдебни изпълнители и собствениците на колекторските компании да се изпратят в Китай за участие в процедура на цднтралния стадион в Пекин.

А ва, нали съгласно чл 33 Конст РБ жилището е неприкосновено? Ноо има един Закон Ета Соб, в който за да се избегне Конст РБ фразата собствено жилище или апартамента бе заменено с думата "самостоятелен обект". С тази тънка и незабележима подробнсит предстои да се запознаят собствениците на санирани апартаменти ,ако откажат да плащат новите такси предвидени затова, че държавата им е подобрила стандарта на живот и държавата не се е" усетила" , когато е нарушила собствения си закон за НЕдаване финансова помощ на частен субект. Освен това държавната помощ се оказват пари на частния капитал на Кредиталщал....банк, маша на 12 големи банки, които никак не се шегуват. Свалят правителства и палят войни, ако им се счупи хатърът- мерак. А меракът е един: Банката става СЪСОБСТВЕнИК на топлинираните ефективно апартаменти. Шие ти безплатно копче на ризата и след това тия я сваля от гърба ако не плащаш такса за носене. Понеже нещо не излезе сметката се взе и китайски кредит -3 млд. И който се смее и не вярва нека покаже какъв персонален документ нотариално заверен получи след санирането. Или ако се наложи да се съди с Банката- неговите ръце са празни.

ся много се изписа и много се изговори все от капацитети и разбирачи. То си личи по писаното. Напомням, когато между два субекта има някакви икономически отношения обикновено единият е дал нещо и другият срещу тва нещо му дължи я пари я стока я услуга- каквото там са се споразумели. И Ако единият от тях двамата, смята че уговорката е нарушена има 3 варианта. Вариант 1: Пие една студена вода. Вариант 2 : Завежда му дело и ако го спечели съда му дава ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ. С тоя документ отива при ЧСИ или при ДСИ Вариант 3. Отива при Митю Очите и му продава вземането си ама не цялото ами примерно 5 % му го наплаща бай Митю остатъка до 95 той си ги прибира от длъжника как може, ако даде повече не връща. Има и вариант 4. Тва беше любимият вариант на дедо, Бог да го прости- касапина като не му платеше някоя овца отиваше вечерта у тях на гости с един друг чобан и му правеха главата трудна за рисуване със сопите.

Този,който смята че е ощетен,за компенсация да опъне жената на другия.

Той се е объркал вместо бойния е взел газовия

Алчни мародери са всички Чси. Не с газов пищоф а с камъни да се трепят. Хау

правилно е направил Българинът... отбранявал е своя дом....

ако бяха я застреляли тази, щеше даже да го уважавам човека. Да може би и той е постъпил глупаво или са го излъгали за да му вземат сега жилището, но тези ЧСИ та са за затвора, не може да имаш 1000 дълг и да искат да вземат 8000 защото видиш ли те са те търсили ама ти не си връщал парите. дори в банката няма таква лихва за . 4-5 години! Знам че имаше промени, но за ЧСИ то трябва да остава минимална печалба, и в повечето случай трябва да е 10% от дължащата сума, а не да си слагат по 100-200лв на месец и да нараства печалбата им.

Варварски и циничен начин да направиш от един човек - парцал, бездомен, мразещ, социално слаб, емигрант или престъпник. Тия шибани панели при социализма струваха 8-10 хиляди лева, банките даваха заеми на символични лихви и нямаше проблем човек достойно да си изплати заема. Днес същите панелки са с 40 години по-стари, а имотната мафия с подкрепата на мафиотските правителства надухват постоянно изкуствени балони, чрез които тези стари вече жилища са с цени !!! 150-200 хиляди лева. Същите, които ги купуваха за 10 хиляди лева преди 40 години. И ако сравняваме заплатите - да, тогава средната заплата беше 100-200 лв., а сега да приемем, че е около 1000 лв. Тоест 10 пъти е разликата в заплатите, а 15-20 пъти в цените на жилищата. И най-важното са лихвите на банките - тогава бяха символични, днес за кредит от 50 хил. евро връщаш например 80 хил.евро. Същите жилища някога бяха нови, а сега са в края на проектната експлоатация.

Една поправка - разликата в заплатите не е 10 пъти, а 5 пъти. Тогава средна заплата 150, а сега 750. Нали за чисти пари говорим. Значи жилищата са надути четворно.

2. поправка.Моля бъдете честни в назоваването на цифри.Не познавам Софиянец със заплата от 100-150 лв. през тези години за които става въпрос.Ако обаче се говори за така наречените Софийски пари-добавка върху заплатата,за това че живееш и работиш в столицата,може и да е вярно.Но като цяло 150 лв. заплата вземаха само щатни работници,от типа- те ни лъжат че ни плащат,ние ги лъжем че работим!Сега ни командват Лъжците и затова,я докарахме до това дередже!Оти акъл много ама и мързел в изобилие.И все ни е виновен някой за нещо,ние никога за нищо,макар и да не е точно така.

''Частен съдебен изпълнител''???? Това е нов звЕр , фъф Бг ,.... само ядове !

правата които се дадоха на Частните съдебни Изпълнители (ЧСИ) стана по проект на червената депутатка Мая Манолова, понастоящем "омбудцман" на българският народ!

Важното е , че : Защо народа ПРОСТ допуска да има такива закони ? ЛУНАТА СПИ , НАРОДА СЪЩО ! Мая Манолова / или кой и да е политик / , ако ти кажа да скочиш от висока скала ,... ЩЕ СКОЧИШ ЛИ ?

ТО И ДРУГИТЕ , СИНИ , ЖЪЛТИ И ЗЕЛЕНИ , ... КОЛКО ЗАКОНИ ПРОТИВОНАРОДНИ СЪТВОРИХА ?

Чул-не чул,разбрал-недоразбрал!Точно Мая Манолова внесе след като стана омбудсман проект за ограничаване лобистки приетите на времето права на ЧСИ чрез изменение на процедурата на обжалване в съда от длъжниците,които по-рано не знаеха даже,че срещу тях има образувано съдебно производство,а внезапно получаваха изпълнителен лист от ЧСИ въз основа на съдебно решение зад гърба им-същата работа,както и сега тук някои пишат без да знаят конкретния казус и с общи думи защитават или обвиняват длъжниците и техните действия или бездействия.А какво ще кажете за случай,когато съдът си издава изпълнителе лист по общия тогава ред ,но ЧСИ насочва изпълнението за отнемане на жилище не срещу жилището на длъжника,а срещу жилището където живеят негови роднини,като преценява,че оттам ще вземе повече пари,отколкото от апартамента на длъжника,докато майката на длъжника 90г,по това време жена и други роднини на длъжника живеещи и владеещи жилището оценено по-скъпо не са и никога не са били длъжници,комуто и да е,но длъжника имал в тяхното единствено жилище една осма наследствен дял и изведнъж на вратата им лепват изпълнителен лист за единственото им жилище без даже да знаят за тегления от банка заем на длъжника в размер на 10 000лева от които половината изплатени на банката и за останалите 7000лева с лихвите се прави опит да се отнеме апартамент,който струва 100 000 лева и в него живеят в нищо невиновни хора,а и нищо неподозиращи,какво ги чака.Накрая платиха се тези пари вместо длъжника,който вече беше с инсулт и по-късно получи диагноза за рак и останаха хората да си живеят в жилището.Пита се Взадачата,колко души щяха да останат на улицата и каква беше ролята на ЧСИ,който в случая принуди друг да заплати дълга към банката и раздутите разноски към него.Освен това,каква беше другата роля на ЧСИ,КОЙТО по неблагопристоен начин се възползва от дълговата заинтересованост на длъжника по друго дело за което ЧСИ имаше също "изряден"изпълнителен лист и на практика притискайки длъжника реши проблемите на трето лице,за които аз по късно доказах и получих наказателно определение за извършено престъпление именно по другото дело,което е довело длъжника да тегли заем от банка за да плати разноските губейки го поради неправомерни действия на същия ЧСИ-доказателствата са налице за описаното от мен.Така,че Мая Манолова,каквото можа направи и то никак не е малко,въпреки,че Народното събрание не прие изцяло предложенията й,като омбудсман.Моята позиция винаги е била,че има и много съвестни ЧСИ,но има и такива зрънца,та дрънкат в кошницата,а с колекторските фирми и някои охранителни буквално се извършват масови изнудвания и тормоз-В този си вид ЧСИ трябва да им се забрани дейността,защото юридическата рамка в която действат е изкривена и е в разрез с морала в правото,а право без морал е това,което се наблюдава и се изпитва не от богатите!Йес!Даа...Да!

Добре, че го напомняш. Пълно е с наивници вярващи на Майчето. Нека се знае и помни какъв боклук е.

Глупако, точно Мая като омбудсман сви сърмите на ЧСИ тата ! Ужас такива заблудени, неграмотни и вечно неразбрали гласуват !!!!

Глупако, точно Мая като омбудсман сви сърмите на ЧСИ тата ! Ужас такива заблудени, неграмотни и вечно неразбрали гласуват !!!!

Глупако, точно Мая като омбудсман сви сърмите на ЧСИ тата ! Ужас такива заблудени, неграмотни и вечно неразбрали гласуват !!!!

Хората масово харчат пари, които не са изкарали, а някои от тези хора няма и да изкарат до живот. Затова се стига и до такива ситуации. Всеки да си преценя възможностите. Иначе по банките друго говорят, ама на тях това им е бизнеса.

Думата "ХАРЧАТ" сe използва, когато дават повече, отколкото са нуждите им. Но преобладаващо човек взема МНОГО по-малко пари, отколкото са нужни за живот. Така че, наблюденията ти са само частично верни, не важат за мнозинството.

Безплатно е само сиренето в капана за мишки! Как е възможна такава всемирна тъпотия, чак до вдлъбнатост води. Всички в хор - "браво на стрелеца!" Хора, мислете с тези глави, не е опасно. Тези с неплатените милиони данъци и те ли са нещастни и неоправдани? Ами дайте да гръмнем и прокурорите, щото са ги задържали. И милионерите, и те са хода - страдат - не са платили, това което трябва и сега държавата ги гони. Каква е разликата?! Не плащаш - има санкция!

Тия с милионите ще ги разтрелваме по друг закон...

Май си далече от истината, тези хора че са глупави така си е, но не може смао затова че ЧСИ се е заел да върне парите които са дадени да си взема по 100лв на месец чиста печалба, че той нарочно протаква връщането защото след това ще вземе апартамент който ще ги продаде на приятел за 5000лв, защото видиш ли никой не е прочел в един сайт че се продава и след това с този приятел да си разделят по още 50000лв от реалната цена! Трябва дори и семействата на ЧСИ татта да се застрелят!

що за животно е ;частния съдебен изпълнител; ??? изпълнява решенията на ;частен съд; без знанието на потърпевшия ? ами малко е стрелял

Бабин'та ти трънкина! Покажи ми един частен съд, моля!

ами , 100% от съдилищата в българия , какви са ? и къде на друго място има решения с които се събират пари от роднини на починали ? от деца на разведени родители ? и доста други ;човеколюбиви; деяния които нямат нищо общо с ПРАВОТО

а като ядохте и пихте чуждите пари ви беше хубаво, нали? май никой не помни мъдрата поговорка заем брашно тъпкано се връща!

А ти знаеш ли каква е историята на човека? Мислиш, че всички са теглили кредити, за да ядат и пият? Е, има много такива, вероятно, но далеч не всички! Никой не е застрахован от подобно нещо!

Дъртака да си плаща кредитите и задълженията, много е лесно да взимаш и да не връщаш, за това сега шут в г.за и на улицата да му дойде акъла.

Абе в тая държава нали уж нямаха право да ти отнемат жилището, ако ти е единствено? Поне за циганите така говореха като не можеха да им бутнат незаконните постройки.

Може, ама трябва да четеш. Със зяпане на ТВ не става.

ЦИГАНИТЕ ИМАТ ПРАВА ! Защото си ги извоюваха , а на българите никой не им е виновен , че си мълчат , и спят !

нищо не са извоювали, много са и са много прости и гласуват за 10-50лв. Затова имат "права", но им ги дадоха, нищо не са извоювали

Законът е толкова пошъл и недомислен, че позволява за кредит от 200 000 , ако си върнал 100 000 и нека за опрощаване на сметките имаш да връщаш още 100 000, то апартамента ти да се продаде за 25 000 ( нищо, че струва 150 000) и да останеш без имот, както и да имаш да връщаш още 75 000 ...... Това дали е недомислица или си е съвсем подходяща мислица, не знам, но бая хора си купиха имоти за по 50 бона......