САЩ няма да показват снимки на убития Осама

Президентът на САЩ Барак Обама реши да не бъдат показвани снимки на убития при операция на американските специални части в неделя в Пакистан лидер на терористичната мрежа Ал Каида Осама бин Ладен, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - САЩ няма да показват снимки на убития Осама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще я покажат снимката...ама не САЩ а уикилийкс

Нищо чудно. Няма да и да покажат, освен някой мътен фалшификат. И привържениците на теориите на конспирациите знаят, че Осама е мъртъв, но знаят че е мъртъв от 10 години. Повтаряхме го всеки път когато се публикуваше поредната измишльотина как Осама заплашвал за това и онова. Всичко това което се разиграва в момента е някаква абсурдна пиеса. Само им чуйте доводите - щели снимките да предизвикат размирици. А войните и убиствата които американската армия прави по света, те нищо не предизвикват, така ли? Невероятно лицемерие и наглост.

Разбирам,че не желанието да се покажат въпросните снимки е изцяло и само политическо решение. Но аз не мога да приема аргументът,че те били прекалено жестоки. Нима показването на обесването на Садам Хюсеин не беше прекалено жестоко? С това решение сякаш умишлено се цели сред хората да няма яснота по отношение на това което се случи. Това решение е повод за възникването на нови конспиративни теории по света. И негативите от тези теории и съмнения ще паднат отново върху Централното разузнавателно управление. И знаете ли имам чуството че ЦРУ се явява като един "отдушник" за всички грешни решения на политиците в Белият дом. А колкото до теориите за световната конспирация,мога да заявя,че тя съществува и с наближаването изграждането на крайните етапи от Новият световен ред, все повече хора по света се убеждават,че тя е факт. Разобличителя

Да навлезеш във територията на чужда държава,да разстреляш невъоръжен човек без съд и присъда....Баси демокрацията ..Или не им е изгоден жив ,че да не се разприказва

Защо и обръщате внимание на селянката Тодора ака Теди ? Вчера цял ден беше тук и разправяше как си седяла на бюрото в луксозния офис и междудругото влиза тук да попише.Само на мен ли ми направи впечатление, че когато в България е ден в САЩ спят, защото е нощ? Защо администрацията на сайта позволява такива индивиди да се изявяват тук.Вече започвам да си мисля,че сайта трябва да стане със задължителна регистрация и да се показва местонахождението на коментиращите.Аман от селяци!

...същия въпрос. Но го задавам и на теб. Като чета постовете от снощи, дърленицата във форума се вихри точно когато се игра полуфинала Ман Юнайтед- Шалке 04. Айде, Теди УСАта е жена и футбол не гледа, пък и американците не ловят евроТВ, ама другите...БГ сапиенса остана без интелигентни хобита-не гледа спорт, не прави любов, не колекционира, не моделира. Няма кътче в къщи, където да седне, да бутне любим предмет, да отвори книга. Клавиатурата и--ела ми насреща. Добре, че няма бутон "стрелба на месо" вместо реплика.

От кога гледането на спорт е интелигентно занимание? :)

Кинаджиите протестират и спряха любимия ми сериал за Осама :(

Ами ще са ужасни снимките, като са разпарчетосали от куршуми НЕ въоръжен човек , макар че не съм му фен! Но правото си е право, без изключения- така . че американците за пореден път доказаха колко държат на правото и демокрацията. Защо разни "тюлени"и не знам какви си , дето ни заливат от филмите им не го хванаха с голи ръце, ами го надупчиха като решето. Смешници!

Ами защото живота не е филм ,нито руски нито америкаснки и терористите просто ги убиват

Значи първо трябва да бъдет убити Буш младши, Клинтън, Обама.... Има и други американски терористи, които са си за убиване.

Онези простите дето се кефеха пред Белия дом... и повярваха на всички тези измислици... сега си заслужават всичко което може да им се случи ;)

Колко интересно не помнят ли, че преди време властите бяха казали, че Бин Ладен сигурно е убит в пещерите на Афганистан. От храната им ще да е... :)

И аз ви се похвалих, че имам домашно видео от тази Нова година със Снежанка, ама окончателно реших - и аз няма да го показвам пък!

абе този осама несе ли подвизаваше по планините и пещерите в афганистан?а то излезе, че си живеел в къща с 4 женички в пакистан?????

Защо ви е снимка на Осама, след като всеки ден се побликуват хиляди снимки на още неубития терорист 1+ Обама????

тя хамериканзи са кухи леики на тех мое им казеш всичко ма аиде бубарак не мисли че и останаля свят е толкова туп колко вас и мое му говорите врели некипели... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За чемер са. ми..На мен конкретно не ми трябват...НЕ УВАЖАВАМ ПОЛИТИКАТА НА ТАЗИ СТРАНА!!! не налагам мнение.

Чета коментарите и си викам, малййййй колко сме умни българите! От целия свят само ние разбрахме мръсните игрички на ЦРУ и Обама. Опаааа сори, само Георги Първанов не е разбрал, щото пратил поздравителна депеша на US-колегата си. Саркози, Меркел, Дейвид Камерън, Берлускони и т.н. и те пратили. Само ние, посетителите на съвременните селски кръчми наречени форуми знаем, разбираме и можем всичко.

не сме само ние споко, явно обаче толкова ти е широк мирогледа, колкото коментираш сам ;)

do Tedi USA: О сега пишеш на правилен български,ще ти кажа нещо за супер силата Янки,създадена от затворници и роби,нация избила кореното население на един континет.Защо ли не е обичана,ами сигурно,защото си вре носа навсякъде,където ще паднат мъни и петрол!Сигурно и защото избива цивилно население зад милитари претекст и защото постоянно е в сериозна заплаха(за себе си), тази супер сила!Та сега да кажа,че супер силата продължава да танцува в стил латино сериал,сега се скри зад дванадесет годишно момиченце,което е видяло убийството на баща си!Впрочем къде е сега това момиченце,о да ама как,аз Ганьо не се сетих,и тя е заплаха за супер силата,както всичко живо дето мърда извън континета!Сами си парвите театрото,а после се жалвате,че не ви обичат.

А можеш ли да ми кажеш коя велика сила не се вре там където има има пари и петрол ако има възможност ? Няма дорби и лоши ,има само интереси и "големите " винаги ще подтискат някои друг зарди собственат си изгода -било Либия ,било Чечня.

Сега говорим за Империята,няма друга велика в момента толкова нагла стигаща до лудост в методите си!Руснаците поне,каквото си вършат си го вършат без много шум.Имаше време когато заклеймявах братята братушки,но това беше преди двадесет години. Но времето е добър учител.А ти замислял ли си се,защо запада празнува рождения ден на Горбачов,а ние мълчахме...?Да, винаги ще има потиснати,но с цената на какво и като говорим за световен ред...това ли е бъдещето което очаква нашите деца.Лошото е че не се знае кога и с нас ще постъпят подло,всъщност историята ни бъка с подобни факти,което не означава че ще си затварям очите за подобни деяния извършени от Хамериканците,където и да било по света!Подли и нагли,характеристики растящи и дразнещи масово света,може би затова Русия си мълчи...добра тактика да се трупа дивиденти на фона на все по-осиращата се външна политика на Континента.

Сгафили са го морските пехотинци нещо. Вместо само да го убият те са му смачкали физиономията. Да им бяха казали да го правят за снимка. И тъй като казват че снимки все пак са показвани тук-таме на закрити заседания, все някоя ще излезе на яве. Все пак можеха да го оправят преди да го хвърлят в морето.

Сащ го измислиха те го унищожиха.Смешни тия американци.Първо измислят Тоя Бен Ладен после ужким го убиват после ще го съживят ако им потрябва пак;-))))

Къде го Теди Щатския, дето се изцепи вчера, че я бил виждал - той ли, партньора ли му...

у.оспия. Запомнете го, бе!

САЩ няма да показва снимки на убития Осама, а само на Обама бил Гладен.

Аз имам снимка на Осама, на която от главата му излизат две антени! Сотир от Джебел седи до него и плете пуловер от брадата му. На пуловерът пише - "Извънземно ефенди!"

Най-добрият коментар, който съм чел някога. Чак сълзи ми потекоха от смях.

Чугун-конспираторите наистина са нaмерили следа в своето разследване и сега правят разкритие след разкритие. Според последния им доклад, издаден в 5 сутринта Красноярско време, има доказателства, че убитият в акцията на командосите не е Бин Ладен, а някакъв си Джеронимо. Твърдят, че имало запис....

За оплаквачите на Осамата. Тон за песен (не се чеши в строя): Ние сме на всяка миля (морска): Плува другарят в смъртен бой, плува за теб, свобода, за да потъне и стане той малка морска звезда.

Уф,поредната лъжа на световните "миротворци".Ако изчезнат,света ще стане по-уютно място за живеене.непрекъснато кроят пъклените си планове.Дали останаха дузина наивници,които да им вярват?!

If you can't beat them, join them.

Как да се покаже нещо което реално не съществува и трябва да бъде изфабрикувано !?

Защо винаги търсите конспирации? Защо винаги си мислите, че всички лъжат? Абсолютни параноици сте. Не можете ли просто да повярвате, че са го убили и не искат да показват снимката, защото със сигурност тя ще предизвика много коментари. Просто вие не можете да разберете американците, защото сте си едни българи и мисленето ви е друго. Ама как да ви го обясни човек? Загубена кауза.

Вярват само религиозните. А аз съм атеист.

Защото щатите са като лъжливото овчарче. Ако не вярваш питай индианците, или пък иракчаните... или други...

Ако е трябвало нещо да се публикува, то би било изфабрикувано предварително. А един такъв монтаж с фотошоп е за по-малко от час.

абсолютно добре казано *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

do Tedi USA: А, те наште вече това го казаха грачейки в общ хор, докато защитаваха човеколюбието на този виден световен " хуманист и герой ". Такъв неистов вой е настанал, че тоя накрая излезе мъдър почти колкото Далай Лама и милосърден поне колкото майка Тереза. Но тъй като едва ли мнението на един файтон каскети - партизан марка, и разни объркани нефели от България вече е стигнало до вас, то явно имате предвид и кукувиците по целия свят. И да вземете да покажете снимките на всички световно неизвестни плюнки, щото сте им длъжни, освен че им затрихте кумира. И да не забравите да приложите данните от ДНК-експертизата, свидетелските показания на пряко наблюдаващите от Белия дом, плюс рапорта на тюлените за операцията в подробности. Ай, давайте матриялите, че да отдъхнат и нормалните хора, за които просто поредният фанатизиран... перко си е изсърбал това, което си е надробил.

Предполагам, говориш за хуманиста с Нобелова награда за мир?:))

Същият е, който увеличи числеността на контингента в Афганистан в търсене на митичния Осама. Е, не само това... Сега, разбира се, вече ще ги изтегли оттам, нали? Чуват се зловредни слухове, че в Афганистан производството на хероин се е увеличил няколко пъти за последните години. Какво ли значи това?!

Оф , и аз не вярвам , Осама Бил Гладен да е убит .Според мен , това е инсинуация . А пък дори и да е убит , ще се навъдят още стотици и хиляди Осамовци .Не забравяйте , че по- голямата част от населението на Земята не обича САЩ и нейната политика на световен жандарм .

хич не е бил гладен.....мохамед да го прости, милиардер беше...благодарение на такива като тебе наивни канарчета и фанатизирани последователи- а га трябваше да умре като мъж,щото нали си го търсеше, се скри зад жена. егати мъжа. егати лидера. фанатизирана чалма-като страхливец живя и се криеше по дупките, като страхливец умря-разстрелян като куче-както си заслужаваше.толкова.

А ти живя миейки чинии и драскайки по българските форуми.

Колкото повече ти чета коментарите,толкова повече се убеждавам,че си от някое Сливенско село,нали Тодорке?Ама то селския манталитет,не в Америка,ами и в кучи г.з да се навреш,пак ще си личи.Примера е постоянно цитирания от теб самата бай Ганю.Явно е,че от него си се учила.

Ти пак ли се изходи с претопления боб ма мисирко.Отивам в тоалетната,че получих разстройство от писанията ти.Пълен хемороид си.

Да, да... така е. И отиде и събори до кота нула двете, пардон трите неботъргача. А от своя страна великата и недостижима военна машина на САЩ десет години троши милиарди и човешки ресурс в "търсенето" на Осама при своите свърхмодерни технологии. Ех..., имаш право да вярваш в каквото искаш, но е малко обидно

Абе работата започва все повече да намирисва на инсинуация, но ние, отделните хора, сме толкова долу, че няма как да разберем.

Много сме прости българите. На никого вяра нямаме, най-умни сме и най- най-...

Тъкмо и аз това изкоментирах преди малко. Българите всичко знаем и все някой ни лъже. Абсолютни параноици.

Мислещите хора, драги, се съмняват, а другите са овце, които само блеят.

не виждам, защо изобщо супер силата на света америка се връзва на такива левашки глупости. Ама да си лае който иска, каквото иска, на кой изобщо му пука?!? Нали на ганьо всичко му е ясно! Той и със снимки и без снимки знае всичко за СВЕТО и че от дунава по-големо нема и от искъро по-длибоко нема...... ..впрочем любителите на конспиративни теории дори и да ги сложиш да полегнат в моргата на една маса с трупа на Осама, пак ще твърдят, че не е той, че не съществува и че трупа е фотомонтаж и т. н. Така че в случая е безсмислено да им се дават каквито и да е обяснения, да им се показват снимки или друго. с чугунени комунстически кратуни промити от левашка пропаганда на глава не можеш да излезеш! така че, браво на нашата администрация за солпмоновското решение!никога няма да паднем до нивото на левите чукундурници!/нивото-фигуративно употребено, те нямат такова/.

Тъпанарче!

това ли ти е наи-силния аргумент?впрочем, какво се учудвам?баи ганю , като го извадиш от равновесие с аргументирани доводи и няма какво да каже, почва да псува и обижда,особено ако си жена пък и вика "марш оттука ма, овцъ"......манталитет, кво да праиш?ориент.........

Това, че ти вярваш на всичко което ти се каже от ония със знамето на звезди изобщо не говори добре за умствения ти потенциал. Добре, че все повече хора по цял свят почват да се замислят.

а на кого да вярвам, на мафията с трибагреника ли, умнико?вярвам на тези, които са ми подсигурили нормален , охолен и спокоен живот в уредена и цивилизована държава......в случая на американското правителство.....имам всички основания да им вярвам-не мислиш, ли?

Виж ти,вече пишем добре на български.Сега аз ще ти кажа нещо за супер силата!Такава нация създадена от затворници и роби,избила корените жители на цял континет,и вряща си носа на всякъде по света,дето ще има мъни,винаги ще е мразена и гледана с недоверие.Относно гнусните ви деяния,сиреч убийството на невинни хора с милитари претекст е повече от гнусно! И сега да кажа,че игричките ви търпят все повече преплитане в латино сериал,сега зад 12 годишно момиченце ли се скрихте,което потвърждава как са убили баща му!Впрочем къде е това дете и то ли е заплаха за супер силата!?

Ма уруспийо химириканска, докога шъ ми крадеш пизодимамата, дет с зилени пъри съм си я купил, дет с думи съм ки изкарвала?! Сига пък си съ приквалифициралъ чак и в най прифинени изврътености, кат тва да си лягаш с труповити на Обама, Осама и т.п фигури извънземни пу разни морги, начи и срамиш пруфесята! Ма, кво шъ си кажат братята химириканци за нас кът си полягат с таквиз кат теб. И зъ нас ляб няма да има! Уфь отврат тъкъвъ, махни съ, махнисъ в ада!

теди къв е тоя тъп коментар?значи според твоето изказване излиза,че обама е дал това изявление спецялно за българските комунистически кратуни.много плоско и смешно!:)))

обама лъже повече от боко тиквата и цвъцко гестапото взети заедно. я, да земат да обменят партиен националсоциалистически опит, че гробаджиите вече се са загубили властта.

Ахмак.

не ахмак, просто си е комунист човека........вродена му е умствената деформация.....

Защото НЯМАТ, ЗАТОВА!!!!!