Скандинавски лидери показаха на Тръмп ”кой управлява света”

На среща в норвежкия град Берген премиерите на Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и Исландия отправиха предизвикателство към Доналд Тръмп със снимка.

Обратно в новината

Коментари - Скандинавски лидери показаха на Тръмп ”кой управлява света” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп да внимава към какви сектантски изпълнения го тласкат и да ги отказва. Защото е ясно, че секти, сатанисти и всякакви ненормалници се опитват да управляват света и няма да спрат просто ей така.

Да не забравяме, че библията на Сатаната се съхранява в Швеция.

По добре ще е спешно да пуснат Брейвик от затвора..

Ами на този въпрос отговорът е даден отдавна: Князь сего мира! По-важното е кои са слугите му...

Брейвик защо го няма на снимката? Викингите май пак ще сложат рогата. Лесно им е натях- арабчетата май ще им е студеничко там дори през лятото. те и руснаците са малко викинги, трябвало е и Путин да присъства.

Така е.Държат глобус.На него е изобразен американският континент.В последно . време се говори за арабското Нато.Саудитска Арабия дава на САЩ 350 милиарда $ ,САЩ да се застъпи за Арабското Нато-Нефтен алианс.За регионална република на исляма.Иран ,който подържа Асад Саудитска Арабия е Сирия без Асад. и без Иран.СА е за продължение на войната в Сирия .Спонсорира всички воюващи с/у Асад,в това число и радикалният ислям.СА е за регионална република на исляма.На една от снимките Тръмп е поставил ръка на глобуса ,където е САЩ.Явно САЩ да не пострада.А Скандинавските страни,на тях войни не им трябват,те си подхвърлят футболна топка.

its

Ало, dir-а! Не е светещо кълбо, а е глобус, аланкоолу. Тръмп и саудитите държат в ръцете си Земното кълбо.

Великите държави които носят най-голямата отговорност за трагизма на сегашното световно безредие,време е да се заемат с наболелите проблеми на деня.Войната трябва да бъде непосредствено забранена-като най голямо върховно зло ,погазвала върховното право на всеки човек да живее свободно и да се развива.Разни религиозни заблуди,отживели обществени предразсъдъци ,кърваво насилие време е да изчезнат.Това искат да покажат Скандинавсите държави.Те по принцип не са за войните.Не погазват поголовно правото на човека да живее свободно.

ето ви пример за празноглав неолиберал, истинска бета, няма и грам алфа!

Драги пълноглав папагалстващ, поклоннико(с две "н" ,ако нямаш нищо против), Кое от горенаписаното не е вярно или причинява смут в душата ти? Поздрави!

Бях за тръплина ,но виждам че и той върти гъзът,кукловодите си имат начертан план ,който ще следват неотклонно!Ако народите в Европа не окажат съпротива то наистина циганите ще завладеят Европа!

а немският сайт zanzu учи белите жени как да правят шоколадови бебета с нашествениците от африка. гнус!

не бе той е част от образователната кампания на немското правителство да спре изнасилванията от бежанци - уж как белите жени и не-белите мъже да се обичат и размножават с цел елиминиране и заличаване на белия мъж. меркел и приятелчетата й мечтаят следващото поколение да е на 100% мургаво и да обича да виси по клоните и чака банани на готово. не като бели мъж да създава наука и изкуство, каквото е правил през вековете развитие на европейската цивилизация.

"Sign of the devil " казва Тръмп ! Сдружава се с дявола само и само да се добере до управлението на света. Дали ще успее?

Да виждате англичаните на срещата, няма и да ги видите щом ИСЛАНДЦИТЕ са там.

казал ок

Истината е: никой от изброените. Дори и тези дето седят зад тях не са... Нещата вече са други.

Скандинавски лидери показаха на Тръмп , че са разбрали кой управлява света stat -

Ансамбъл от дебели клоуни, които остроумничат на брега на морето в скандинавистан. Еми ОК, нека си управляват...

Vinetou

Тези хора управляват страните с най-високо жизнено равнище в света. Кой си ти, та ги обиждаш, а !?

над 100 000 бежанци само в швеция как ти се струват те също придават облик и визия

Най-високо жизнено равнище в света защото НАТО и САЩ ги пазят, а те си печелят спокойно за сметка на САЩ. Така е и в Германия. Ако сами си осигуряват военната сигурност и плащат за армия и военна техника дали щяха да са толкова богати и нагли!

Яко!

Това на арабите е номер да вземат отпечатъците от цялата длан на Тръмп. Знае ли се какво се отваря с нея :))) Може би нещо на Ивана :)))

Тия клоуни да целуват ръка на Тръмл, че ако САЩ се отдръпнат от Европа... Ще трябва да учат руски език!

Я мръдни ,че да им направиш място и отзад да го цункат

Ейй ,да не казвам, учи китайски и не мисли за Европа. А Тръдафорин да учи руски,че може пак да му се наложи през Аляска тайно да сключва съюз с Русия ,като едно време ,янките знаят това, АМА КАКВО ЩЕ И ПОДАРЯВАТ НЕ ЗНАМ, ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА Е ТРИ ЧЕТВЪРТИ ОТ ЕВРОПА.

или турски, арабски и китайски наведнъж

поднесена новинка!"Светещата топка", върху която арабухата, египтянина и Тръмпито положиха ръце, е всъщност ....земният глобус, т.е. Земята, всички ние! Затова и "футболната топка" всъщност е земния глобус!

не може да си представи, че има държави с качествени хора, с нормална ценностна система, културни, интелигентни, образовани, възпитани, но на простолюдието дай му шльоковица, ругатни, псувни, цинизми,...

точно тия ли имат ценностна система бе,където половината са гейове,а другата половина се въргалят пияни от водка която внасят контрабандно от рашките,а за лесбийките и курвите руси да не говорим

Предпочитам водката пред тормозная житкость и боярышник!

ти защо използваш грубости и квалификации

По-ФПЕЧАТЛИТЕЛНУ, за Тръмб, щеше да е друго. Да му изпратят снимка от ВЕЧЕРНИТЕ им срещи, тип МЪЖКИ КАДАИФ наоткрито. Айде, мое да включат и дебелата баба от снимката

Само да ги намеря къде се намират на глобуса тези държавички и ще им пратя аз на тях една огнена топка ...

много готино

Парите, и само парите, управляват света! Защо се правят на шутове!?

Скоро Тръмпи ще разбере, че не са само парите...

многото пари са

Когато котката я няма мишките лудуват;)

Тази в средата прилича на кравата Milka!

май бъркаш швеция със швейцария

днеска колко скандинавски тийнейджърки бяха изнасилени и убити от бежанци. как върви "културното обогатяване" в скандинавия?!

Ми питай аверита от махлата!

а ти обслужи ли сорос днеска?

Че кога Финландия и Исландия станаха скандинавски държави?

И каква е според Вас Финландия?

От така наречените северни страни, а скандинавски са Дания, Норвегия и Швеция.

Шшшш, абе вие с минусите, четете бе маскари!

Жалкари! Саамо завиждат на най-големия в света и си мислят, че на него му пука от тях! В Скандинавия има не повече от 20 милиона души, в САЩ са 300 милиона! Е, айде сега кажете ми кой управлява света, а?

На тебе ти трябват да умрат 50 европееца да се усмихнеш. Жалък си.

В Китай и Индия са към 3 000 000 000 (милиарда). Та кой викаш управлява?

управляват еврейте

от тези 300 млн 1/4 са германци, 1/4 китайци, 1/4 индийци... та... какво искаш да ни кажеш?

Че всички тия щом са там, значи са американци! Нито един от тях няма да се бие за Китай или за Индия, ами за САЩ! Та, значи кой пак управлява света?

1/4 африкан-мафрикан, 1/4 латиноси и малко коренно население.

право в целта, но каква е ползата на политици като тръмп трябва да се говори в прав текст не може да се поощрява поощряването на тероризма

Мдам, затова е наложително в най-скоро време да го тричат (импийчнат), защото почна да става опасен с глупостта си.

Кой управлява светът? Исус е царят! Той е над всичко , Господ на господарите и Цар на царете. Князът на този свят- сатана , който е осъден на вечна погибел все още действа и не се е изпълнила присъдата му.

на фотото се виждат няколко еврогейзера и някаква тьотка. орките ги колят, ебат, при това, на софра, осигурена от скандинавските данъкоплатци, а тия льольовци се подпичкват. жалка работа. приятен ден.

+++++++++++++++++++

1/2 от света се управлява от евреи. Другата половина от всички останали :-)

Точно 1/2 ли е ? Да не си объркал нещо ?

Княже, целият свет се управлява от евреи, включително и България. Не мисли, че в Китай и Индия няма евреи. Има.

Само в Заир няма, щото ще се виждат отдалеч и виж на какво положение са.

Са спали? Подлоги

хихихи,като гледам на снимката са две топки,лоена и гумена