Снимат филм за бягството от затвора на Радослав Колев и Владимир Пелов

29-годишният Радослав е обявен за международно издирване с червена бюлетина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До къде я докарахме...? Питам се, няма ли да се спре с идиотщините? Така ли ще възпитаваме новите поколения? Да ги научим на престъпност? Ако излзе този филм,ь би следвало да се забрани излъчването му!

вечна слава на геройте! Идиоти!

"Филмът ще се снима в чужбина." Оригиналният декор е по-подходящ.

що не направят филм за бягството на Цветан Василилев във съседна Сърбия,и грабежа и измамите във банка КТБ!

stankow

После фланелки с ликовете им, мощна реклама по телевизиите, киснене с часове в студиите, 2-3 книги и паметна плоча на домовете, в които са се родили. Младежта тряба да има своите герои и идоли за подражание. Дойчевелето ѝ ги предлага ! Дегенерати, сър !

'затворник в Франция рани двама надзиратели'. А при нас не е така, затворниците не са ранили никого, което показва за огромната възпитателната работа в нашите затвори и добрите резултати са налице. Да се добави това към сценария. Надзирателите са здрави , затворниците на свобода.

Снимат филми за бандити и убийци но никога няма да отделят и минута за един работещ човек, който спазва законите и се прибира в къщи след работа. Така объркваме понятията на децата и после ше се берат плодовете на това възпитание.

То така и с лекарите. Снимат филми само за хирурзи, а никой не е снимал филм за лекар уши, нос, гърло

За още по-голяма достоверност чистачката ще играе себе си и ще използва същата метра, която е използвала през април миналата година. Жанра на филма ще е комедиен фарс.

*метла

Кои ще са актьорите? Готова съм да изиграя ролята на чистачката, ще ми се получи!

младо момче, тарикатче

SU-152

A за чистачка,кога?!

а ше кажат ли кой е направил постановката и чадъръ?

Да минат тия продуценти първо през офиса на Саня да си платят за правата.После тя... ще се разплати с наследниците.(принципно поне, така трябва да направи)

Доста тъпо, но няма лошо. И филмаджиите трябва да карат някак си.