Смолян издигна паметник на "родопския славей" Радка Кушлева (снимки)

В ден като днешния много политици говорят за обединение, но лесно е да говориш, а кака Радка го направи с целия си живот, каза фолклорният певец Хамид Имамски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става ве БОКЛУЦИ? От Дир.бг? Защо изтрихте мнението за изпълнението на Емил Димитров и сестри Кушлеви? Откога стана забранено името на Емил Димитров в този сайт? Чалгаджийски тъпанари и простаци!

Неадекватни както винаги!

РодоБският словеъ не беше ли мамата на Вежди?

Вежди Рашидов е син на рано починалата певица Кадрие Летифова.

Слава Богу имало оше нормални градове и хора в България“ И как надуват гайдите без маска, да се чуди човек колко са изостанали. Браво смолянци, да живейте!

трябвало е да направят паметника в цял ръст според мен.

Честито на смолянчани за придобивката, благодарности на Хамид Имамски за инициативата, дано слушаме по-често записите на чудесната Радка Кушлева. Ще си призная, обаче, че доста ме смути видът на паметника според снимките - преди да ги видя, си го представях иначе. Много по- ... Щеше да е хубаво статията да показва връзка с характерен запис на Радка Кушлева - вместо да бъде повтарян двукратно един и същи текст в два абзаца ...

Големи неграмотници сте това ДИР-а. От 14:01 та чак в 15:12 забелязахте грешката си. Кой неграмотник сте наели дето ще напише "родоБски славей" в заглавието?!? Ама го скрихте позорно.