17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието би трябвало да бъде "Смениха И шефа на Фонд Земеделие

От една година насам само сменят някакви шефчета , нищо друго не се върши в мизерен Булгаристан !

Мафиъ, мъафиайъ, нъле... Кой, що, кво, нъле ......

Тахов, доказан крадец и схемаджия!!!

Пълзящия преврат на комунягите си върви...

Мога да ви кажа кои чорапи ще бъдаат на мода през есента. Зелените, военни чорапи. Започвам да си мисля че има таен военнен преврат. Служебното правителство трябва да организира и проведе честни избори. Това му е единствената задача, а какво наблюдаваме? Повсеместно нахлуване къде ли не. На всичкото отгоре военните избиват жените си, а военните в управлението, май ще затрият държавата. Съжалявам, че гласувах за този президент.

Много дипломи, много нещо. Чудно ми кога завърши три висши образования, кога работи в Германия, че чак и дългогодишен управленски опит придоби. Как се става директор от учебната скамейка и се трупа този опит? АМАН.............

Да очакваме пресконференция и от стария шеф,как било политическо и реваншизъм ……

трябва да си изключиетелно тъп радевист за да приемеш какъвто и да е пост в правителство назначено от радев! след два месеца си аут завинаги! справка - служителите на янев 1. янев 2 и кирчо! същото ще и с тия,които радев назначава сега!

А, като направи същото след последния кабинет на Борисов, къде бля... Сега се усетил... Ми албански реотан...

Абе идиоти, докога само ще се сменяте един некадърник с друг, не е ясно кога въобще им остава време за работа на тези

вън!

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Виж ти ! …мчи то ДъСъ “очакваше” тавариш Паражанав я … :-)))))))

Дървар, още ли не си го научил тоя български?

Служебното правителство трябва да организира и проведе честни избори. Това му е единствената задача.

Правилно решение. А не се ли сетихте да се консултирате с Калоян на Корнелия. Той иска да контролира всичко, май само за читалището в Горно Нанадолнище не се е изказвал. Четете малко! От правителството искаме стабилизация, справяне с кризи, а с болшинството назначени калинки на БСП и ПП това не може да се случи. Имате подкрепа, действайте смело!

Руски Радев извършва чистка също като Путин

Нямам привилегията да съм чувал за този Тахов, но като погледнах " доктората" му / това доктор е кандидат на науките по онова време/ и какви ги е завършил все в печално известни висши училища......Пазете го и го наблюдавайте!

Щом троловете на мафията ГЕРБ ДПС мълчат, значи Румен Радев работи за тяхното връщане.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират.

Изринаха комунистите от БСП, ДБ и ПП

Служебното правителство НЕ прави само онова, което е му вменено по конституция. Имат вид, че ще управляват поне 2 године вместо 2 месеца. Вече не знам, кое е по-добре в тези времена - практиката служебните правителства да са по-дълго управляващи от нормалните или конституционно да станем президенстка република? Очевидни са резултатите от изборите през октомври 2022, януари 2023, май 2023, септември 2023.... когато Възраждане стане първа политическа сила (с 100 000 гласували!) след деня на победата на Русия в СВО. И тогава 1-ва Немска ще стане 1-ва Руска а Газпром ще купи Шел + ОМВ за 10 рубли. Разбира се ние ще садим картофи на лененник в Сибир но това ще е без значение за Европейските администрати - те ще бъдат включени в Коминтерна автоматически. И всичко ще е ОРАНЖЕВО, както се пееше в песента.

Работата на сл.правителство е да подготви и извърши честни парламентарни избори, а не да сменя директори тук и там.Това е чист реваншизъм по комунистически.

браво другарю президент, само наши хора навсякъде!

Всъщност - НЕ ПълзящПреврат…а Пълзящо СвръхАрогантно Демонстриране че Сме ВсеТака Окупирани от КремълБесовете.

"Служебното правителство трябва да организира и проведе честни избори. Това му е единствената задача." Именно точно затова се сменят висшите чиновници, защото са свързани със старите властови позиции и могат да окажат влияние върху изборите.

ТА ! - Форсмажорът Точно днес ! : — що Става отн. Танкерите ? .. И ! - Тоталното Мълчание на Вси”наште” “медии” - НЕ говори за добро.

Какво значение има кой ще краде от фондовете и държавната пара.Далш са комунисти, комсомолци или ДПС.

Изненадващо е масовото възстановяване в администрацията на хора, свързани с ГЕРБ. Примерите са изобилни. Назначеният за и.д. шеф на тол системата Георги Темелков - верен партиен кадър на Борисов, бившият съветник на земеделската министърка на ГЕРБ Десислава Танева - Тодор Джиков (който сега е зам.-министър)... Смените по върха на ВиК холдинга, отново свързани с ГЕРБ, пък показват, че преди изборите е дадена подкрепа за старите практики на отглеждане на дружества-касички. Впечатлението е, че служебният кабинет на Радев реабилитира властта на Борисов, след като държавният глава получи силна обществена подкрепа за преизбирането му именно с позициите си срещу нея. За сближаването между бившия премиер и президента потвържденията засега са само косвени - ГЕРБ бързо забравиха яростните си нападки срещу президента. "Колкото и да се мразим с Радев, неговото правителство не заслужава това", каза преди дни Борисов. А огънят от президентството вече е насочен само срещу кабинета "Петков", корупцията на ГЕРБ изглежда забравена. Дали действията на Радев са само наказателна акция за "Продължаваме промяната" е без значение, ефектът в крайна сметка е в полза на модела ГЕРБ/ДПС.

Да де - то Е ВсеТая, Колега… ..НО ! - из Люксембургските дъбравиии - на Кодруцата екипът НЕ се бавиии…

А ДПС питахте ли? Или сте се спазарили вече?

Че то правителството на Петков работеше с "Кремълбесовете".

Добре бе , що някой не написа, че страната е успяла да усвои малко над 50 % от всичко средства по програмите за развитие на селските райони за периода 2014 - 2020 . Сиреч, накрая на програмният период ще има отново юруш ,...После що сме били смотан народец .Тия в ДФЗ последните години не знаят на кой Господ да се кланят . Гърците усвояват всичко на 101 % . А ние ще губим пари отново.

Виж какво се случва с този безценен кадър, министъра на транспорта, Христо Алексиев. Във всяко служебно правителство на Радев той е транспортен министър, нищо, че е с икономическо образование. Сигурно помага, че на 23 г., още студент недоучил, беше назначен за зам. генерален директор на НКЖИ.

Пак сте се събрали Лапачи на Народни Пари ! Съсипахте Земнеделието и сега ще го унищожите съвсем !

Чагър ... чагър ...

Бивш данъчен съм като него. Беше готин шеф. И хитър. На ГЕРБ му трябваха 3 години да го уволнят, защото го назначиха по времето на Орешарски за шеф на НАП Пловдив. Да, много хора все забравят, че година и иполовина управляваше БСП 2013-2014

Може и да е добър специалист,нямам мнение за това. Но кой има от служебните? След като малко повече от месец предстоят избори и ново легитимно избрано правителство ,каквото и да е то, масово народът не разбира ,защо се правят тия поголовни смени? Сигурно въпросът ми е наивен ,но аз наистина не разбирам смисъла им.

браво на радев, прочиства от хора на киро канадеца

Аз работила с Николай Каварджиклиев и мога да кажа, че също е добър професионалист.

Честито! Този е толкова глъм и мързелив, че с това съперничи само лакомията Мултигруп Чудя СУ верни ли в държавата свършиха свестните хора, че само такива типажи се назначават.

Страдаш ли червеношийке, страдаш ли? Чакай, че има още 500 червени дебила като теб, назначени от биволицата, които ще бъдат изчегъртани! Мъка, мъкаааааааа

Един по един фалират и няма какво да ядат, тия службаши и сграда си имат, и управа, та цял....Фонд създали! Напълно излишна изкуствена институция!!!!! Колко се смениха за десетина години, май към 10-12 ? Че и псевдопрофесори-тарикати, че и лъжливи калинки без всякакъв ценз. Сега наверно е някой нов бръмбар-рогач или по.-скоро житар? Да се закрие този развъдник на спекула и псевдогрижи!!!! Незабавно!!!!!

Мале тая гадост може да я напише само оная мразещата, дето е приятелка на Пенев...

Каварджиклиев не знам как точно го определи като професионалист особенно след като въобще не е нищо друго освен обикновен измамник, интригант и изключително нечистоплътен човек.

Ама какво направихте с този хубав човек Николайчо Каварджикавалски. Защо така му дуФнавте под опашката???Направо в затвора трябва да го вкарате тоя. До кога ще ги траете такива като този ръб, да правят нищо, да крадат и да си правят каквото им скимне и после само го уволнили. А само да го вкарате на топло кога?

Известен тиквеник. Не случайно го изритаха от Уника, където също правеше нищо в продължение на много години

Кой сменя хора които са добри специалисти? Никой! То ако ставаше нещо от него щяха да го държат. Ама след като от него не става нищо. У враца на такива викаме, че и за подпирач на кочина не става!

Радев, Радев... разцепи ни държавицата бе човеко. Върна ни в първи клас с твоите проекти и проектчета.