Синът на Осама искал удостоверение за смъртта му

Синът на ликвидирания през 2011 г. терорист Осама бин Ладен е отправил до властите на САЩ искане да издадат удостоверение за смъртта на баща му.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Осама искал удостоверение за смъртта му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по нареждане на Осама от кого да искат удостоверения...

синът на осама да се обяви за новия осама и да го последва във вечните ловни полета на индианците да се срещнат и познаят

Да поиска писмен документ за това колко сгради са били ударени със самолети и колко са съборени ..От далечна галактика искали да обевят ЧУдо ..Имало инфо че някой сгради са паднали без да бъдат ударени

Айде и ко стана са? Някакви измислени документченца извадиха 50-те звезди. Няма как да извадиш удостоверение за смърт на човек, който още е жив. Прекрасният театър през 2011 година по медиите не на нас. Що не показаха тялото? Няма такова.

КЪМ САЩ:ДАЙТЕ МУ ДВА СМЪРТНИ АКТА,ЕДИН ЗА БАЩА МУ Е ЕДИН ЗА НЕГО!!!

Те че ще издадат ще издадат, ама то ще е със степен на достоверност... колкото е покритието на US-диларите...

Тия от уикито друго намекват, ама карай.

Шило

Явно му трябва удостоверение за наследници заради наследствената маса. Дано терористичната организация не е в нея. А Осама...Сигурно от погнуса и акулите не са го изяли.

Сигурно, ще се кандидатира за президент на САЩ. И там е една бюрокрация, искат му да докаже произхода си. След Обама може да дойде Осамма.

Ами прав си е човека трябва да си вземе наследството.

не ми обикаляйте около дома, а елате за диалог знем, че можете да убивате, крадете и рекетирате това сте го доказали многократно ! данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Sm3hurk0

дай мейл за контакт..

защо

"Синът на ликвидирания през 2011 г. терорист Осама бин Ладен е отправил до властите на САЩ искане да издадат удостоверение за смъртта на баща му. ..........." ?!?! Да оди у общината да му издадат смътрен акт.....3 лева мисла, че беше некъде......Айде дано съм помогнал!

Осама е убит много преди това при бомбардировките в Афганистан, а това 0т 2 Май 2011 беше пропаганден трик в полза на Обама.

Синът на Осама му трябва документ за да се кандидатира за президент на САЩ, под мотото "Щом Обама може, то и Осама го може по-добре.

ал каида потвардила ,но бен ладен си е жив и здрав защитен свидетел.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чета коментарите и се чудя как може да е толкова тъп българина.... Как така се случи?...

защо смяташ тези тъпаци за българи ? те са русолюбци !

Аз съм "русолюбец" както го каза ти, но не съм тъпак, американски лизачо!! Ходо емигрирай в "прекрасната" ти U$A и повече не се връщай в България!! Такива като теб ни продадоха без наше съгласие на ОТВРАТИТЕЛНИТЕ Американски правителства. Срам ме е от такива като теб и ако ти се наричаш "българин", то заради теб и подобните ти аз не бих се нарекъл..

ЗА 9 ГОДИНИ ЖИВОТ В ПАКИСТАН , ОСАМА БЕН ЛАДЕН НИ ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ Е ИМАЛ , НИ ЛЕКАРИ КОИТО ДА МУ НАПРАВЯТ ЕДНА ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ :))) А Е МИЛИАРДЕР :)))

... ти пък откъде-накъде реши, че е милиapдер...

Трябва да претършува резиденцията на Макейн. Той обича да се заиграва с популярните театрални звезди.

Без този документ как да наследи Ал Кайда

Трябва му да се запише в US army.

Да не е пил газ. Момчето търси баща си.

Ти да не си адвокат на арабските терористи? Щото момчето не търси баща си, а богатството му. Иначе знам, че си отявлен антисемит.

как ще си гътнат свой агент хамериканцие...обръснали са му брадата и е някъде на хаваите сега на яхта и пие скоч

Осама е жив и здрав. Нищо му няма. А кулите близнаци бяха съборени с контролиран взрив от американските служби. Вече има цял филм пълен с доказателства на тази тема.

Има неопровержими доказателства, че Пентагона е ударен с крилата ракета. А не от самолет.

Ти прочете ли ги тези доказателства?дай и на нас да прочетем

Последователността в която се задействат заложените в кулите взривове се виждат на записите. Характера на много финансови сделки на фирми с офиси там показват, че това събитие е било очаквано.

Радвам се от това обяснение. Така че синчето ще види парите на татко си през крив макарон.

Голямото количество злато което е съхранявано в сейфовете на кулите е било изтеглено няколко дни преди това.

Към удостоверението, няма ли да поискаш и пожизнена наследствена пенсия, от Пентагона и ЦРУ? Зер, Осамата се е осигурявал пенсионно в САЩ.

Голяма част от Вас са малки и не помнят ,че САЩ спонсорираше и оучаваше муджахидините в Авганистан -къде пряко къде през други държави. Няма да се изненадам ,ако някой от сегашните "терористи" ликвидирани от ЦРУ има здрани или други застраховки в САЩ