17-11-2017 20-11-2018

Коментари

па и едно чеверме да беше врътнала и с едно черешово топче пукнала...гиди "международна " простотия,на която българското е само в пазвата на литака.

И тая и габриелата са резил за България ама значт че ако не се водят ''българки'' няма как от друга страна да им се чуе името защото не навсякъде измекяри търпят дето нищо не правят за страната си, ама са намерили гърбовете от вън да им осигуряват места.. Вярвам че тези служители са играли от радост че се отървават от такава нагаждачка при тях..

Гордеем се!Радваме се за тебе!Подкрепяме те и вярваме,че ще направиш всичко за да представиш отлично Родината ни!

Ако погледнем реалните факти г-жа Георгиева още след завьршването си на ВИИ"Карл Маркс",доста преди трудния преход е изпратена вьв Вашингтон окрьг Колумбия-и до ден днешен е там.Тук пребивава максимум 2-3 дни.Как е натрипала този богат опит от трудностите на прехода у нас дея си нямам.

Русофилите са получили пришка от злоба. Българка отива от един висок пост на световна ортанизация на друг още по висок и чужденьите я изпращат с традиционно бълхарско хоро.

Откога Сталинска има род и родина?

Хоро- изключителна простотия

Сега тая ще натисне Боко да дръпне 20 милиарда заем за неин старт

Той и без натискане се оглежда, от къде и какво още да закачи и придърпа.

Таа дето иска да ни напълни с мигранти трябва с кючек да я посрещат, а не с хоро

Баш банка ги праща ша знаиш. Руски трол.

Кой ли Българин ти вярва че си Българка ? Скачаш като пиян петел !

"Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай!"

наистина облеклото и е много странно и аз се чудет отначало какво е не ми прилича на българска восия а играе хоро и добпе подскочаше за тая възраст напрово летеше но об еклато наисгина не беше подходящо нещо сбйркано омаше в картинката

На такива, като кака Кристалина им викат Sleeper cell. Изпратена на Запад по бай Тошово време да учи капитализЪма. Носеха се едни слухове за нея и Симо- постната пица... как му уредила уютно офисче в инвестиционна банка преди години. Сега България ще цъфне и върже:)

Не мога да преценя колко голям специалист вэв финансите е. Дано е добър както казват. Само не разбирам защо се е облякла като африкански диктатор с народна носия. Не е ли минавала по улиците на градовете в България. Никой не ходи така облечен. Това е историческо облекло. Все едно Ръководителката на еврокомисията да ходи облечена като средновековна баварка или да се премени като Вилхелм Тел с шапка с перо! Всяко нещо трябва да се прави когато и където му е мястото и да не се прекалява. В противен случай се получава кич. Сега като я гледат обикновените хора по света вече са убедени, че България е някаква бананова република от централна африка!

Да не е счетоводство и контрол че да трябва да си специалист, това са общи понятия.

Ахаа, викаш всеки тракторист ще свърши работа!? Все пак е завършил техникум. Не се бях сетил за този вариант. Обаче сега вече е късно, ще го предложим при следващия избор! Счетоводителите на кварталните бакалии трябва да са според теб най-реномираните икономисти! Но за тях това да управляват световната икономика им е под нивото! Ами да премахнат тогава ненужната специалност макроикономика и финанси от университетите. Само дето един счетоводител ако сбърка ще фалира една бакалия или в краен случай един завод. А ако сбърка или изпълни конкретна користна поръчка един човек на такъв пост ще фалира като минимум цяла държава!

Буйна радост, че се отървали от Кристалина....

Посланието е: Ще слушаш и хоро ще играеш.

Тя няма нужда от послания! Всичко си знае и с радост го изпълнява.

Сега очаквайте да се упражнява(утвърждава) с едно заемче за България на "преференцциална" лихва.

По коментарите си личи, че народът ни е мърша. Тази жена е успяла, други се провалиха въпреки шансовете. Никой не наема само за едни хубави очи. Искат се качрства.... Повечето тук едва ли се справят с ежедневието си и с турския си манталитет.....

МЪРША СИ ТИ, ПРИ ТОВА НЕГРАМОТНА И НЕДОУЧИЛА! Я ВЗЕМИ ДА ПРОУЧИШ ПО-ДОБРЕ ЩО ЗА ОРГАНВИЗАЦИИ СА МВФ И СВЕТОВНАТА БАНДА И ТОГАВА ХЪЛЦАЙ И СЕ ЗАДАВЯЙ ОТ ПАТОС! ТЕ СА ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОРОБВАНЕ НА НАРОДИТЕ КАТО НАШИЯ, БЕДНИ, КОЛОНИАЛНИ. И МОЛИМ ТЕ ДА МИ ПОСОЧИШ КОЯ ДЪРЖАВА В ЕВРОПА, ОСВЕН НАШАТА РАБЗИРА СЕ, ОЩЕ Е ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД! ЧАКАМ ТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ!

kitty2@

Инфото не е само на 3-места на 5000 -ОПАААААА

kitty2@

Не се крий под одялото бе ...името и фамилията са известни.Не се прави:Д.Само ЩРАК и си сготвен

kitty2@

ОООООООООООООО на мама прокуроското евроатлантическо пуяче.Всичко вече е белязано и описано..само пиосмей да тръгнеш

Какво чудно има в това? Просто хората се радват, че шефката се маха

kitty2@

Ами това е ,ЕДНО перасе в токове израсло на село на ливадата.Какво какъв стил и знания има тя

Абе тази особа да взима каквито си иска и каквито й дадат позиции в световното пиратство, ама защо я свързват с България и българите? Само да не са решили преждевременно да ни вкарат в еврозоната, под претекст,че видиш ли, българка била начело на европейската централна банка. Тази работа не ми харесва, има нещо гнило тук!

Фифи, чети ма шундо. Или си прочела, но пак не си разбрала? Каква европейска банка те гони!? И не се притеснявай за еврозоната: първо ще отвържат лева за да го девалвират до 10-на за евро което е реално и после може би евро зона... Ама ти специално не си затам никак :-(

Не е редно грубо да нападаш още повече че тя има право въпреки грешката.

"Хава нагила" се нарича хоро?

прекаления светец и богъ не е драг

!00% е касапско хоро. Играят само тези които са се хванали нанего и ако не те пусне някой да се хванеш няма ловене...

Абе какво хоро бе, това си е подигравка с българите! Еврейски танц най щеше да и прилича. Хем си е такава, хем на такива служи......

"Хава нагила".

Що не си припомните Сталинка като евролемурлка за бедствията в с. Бисер и Аспарухово: "Вие сте толкова бедните, че не покривате нивото за помощ по бедност на ЕС... За вас няма помощи.."

Това с какво ще ни помогне? Ако беше неудобен за сегашнаъа власт у нас, експертите щяха да дрънкат как това е една протоколна длъжност, параван.

Най после dir започна да пише малко повечко за един способен човек. Иначе нашите управници ще се пръснат от яд, че тя стигна до тази позиция благодарение само и само на личните си качества. Да й издигнат паметик приживе , защото това е позиция която се заема само от много способни хора. Няма връзки, няма рушвети, няма шуробаджанащина.

Абе, нямаше ли един такъв способен и морален предишен шеф на МВФ-то, който обичаше да бърка на камериерките под полите?! Та толкоз относно превъзходството на тези особи. Ако всеки от тях не е играл хоро, със сигурност е нямало да бъде шеф на този фонд!

До кога ще ни навират в полезрението тази гнусна и некадърна особа? Сталинка - банкер! Мбухахахахахаах! Поне мандра да беше, че да я ограби ...

Дядко, гледай си селото и не се тревожи за работи, от които старата ти, но не мъдра главица не разбира.

от радост играх хоро.

От нея България че хубаво няма да види през мандата и на директор е ясно ама поне да не накара Мвф да ни оправя че тогава вече изгинахме

сигурно от благоприличие не казват какъв див купон са вдигнали след това :D

Тъпите БСП-ри само злоба леят. Бокова е в пенсия, а Георгиева -шеф на МВФ.

Ъ, че нали преди 10 Ноември Живков я прати да се учи на западни мурафети... да не излезе некоя скрита лимонка;)

Булгар не е способен да се радва на успеха на друг. Обичам да мразим, дет се вика.

Щеше да е успех ако работеше за България , а тази освен Yes, Sir друго не знае на английски !

Стига глупости.

Пази Боже сляпо да прогледне.....

Радев мълчи като пукал. Дори не поздрави жената. Дори Милания Тръмп прдкрепи избора и лично и пожела успеж. Но все тая В сравнение с нея, Радев е абсолютна нула, "зеро"., геврек.

един истински патриот като Радев защо да поздравява един доказан предател като Сталинка ! Тя и от там ще работи против България и ще изпълнява каквото и казват нейните шефове от САЩ !

Отървали са се та чак и хоро са тропнали.

И на мен мечтата ми е да тропна едно хоро, даже ръченица, когато изпращаме Боко при бай Ставри!

Ааа и сурвакане ...сурвакане с яки дрянови "сурваци-криваци"...

Те там ще го сурвакат. Нали знаеш, че човекът е строг, но справедлив, а животът там е сурав и курав! А дали ще излезе запазен? Надали!

Явно много са се радвали ще се маха..... В МВФ едва ли ще я приемат с мед и питка...

Май не ви е много ясно какво значи Изпълнителен(Управляващ) Директор? На теб и на тези с плюсовете. И не, не съм "фен" на Кристалина Георгиева

Мали, каква радост ... чак хоро са заформили;)

в тая сатанинска рожба няма нищо българско, какво хоро ще води.... тя се е хванала на друго хоро, дяволско