17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешниците от МИНПРОЕКТ протестират ли?

Защо няма тролове тук да ударят едно рамо на робовладелецът Ковачки??? За хората не мислете. Работа има много и за всеки, но поне няма да е вредна за здравето ни

еми кирето обеща да купува евтин ток от зеленски

А в същото време служители на Дир.ру протестират пред Кремль за по-висок надник и превалутиране в долари

Изгонете ги тия орки на Ковачки. Отрови ни тоя ТЕЦ. Спирането ми е най-правилното нещо на това правителство. 100 човека работят там, и за да им вървят заплатите, Ковачкиниска да убие 200 човека с отровите си за няколко години и не му пука

не ще народа да мре от естествена смърт и това си е.....

30лв. на калпак са платили за всеки протестиращ. А тия дето са ги снимали даже не са от Димитровград. Най-големите отровители и убийци. Дължат на държавата милиони левове от неплатени данъци и осигуровки. Не очаквайте нищо от тая измет ковашка.

Още нещо положително! При ГРОБ се плащаше и централата си работеше въпреки, че бълва страшни отрови. Време е това да спре!

Горктие крепостни селяни. Дано бързо да се отъват от феодалите си, за да се отворят ниши за изряден и конкурентен бизнес.

Вносният газ - най-добрият газ! Вносният ток е демократичен ток! Закривай всичко българско!

платена долна измет! колко хора сте обрекли на бавна смърт с тия централни бълващи нонстоп отрови над нормата? не затворени, а в затвора трябва да лежат доста хора! гадна платена мафия!

Българската енергетика.Добре,но вие защо убивате децата на България като замърсявате всичко.Ьнаете ли,че България е на първо място в ЕС по заболявания на дихателната система и бял дроб от замърсен въздух? Знаете ли,че това важи и за заболявания при децата?Знаете ли,че държавата плаща десетки милиона за лечение? И това защото вашият собственик не желае да вложи и стотинка за да не замъру?

Кирягата го играе смел, като си мисли, че зад него са САЩ, но на демокрадското мнозинство там дните са преброени. България остава сама и гола, защото в глобалисткото общество няма родства и приятелства, само интереси.

Стойте си на село, бе другарко! Нали знаете, че токът ще дойде до вас и без да отивате до него?

Грешен ти е обекта на критика. Този отрасъл столетия наред осигуряваше електричество за цялото човечество, хората не са виновни. За целта има (т.е. - в България - няма) държавна политика, която осигурява постепенно спиране на замърсяващите производства и намиране на алтернативна заетост на хората.

Това правителство скоро ще яде бастуна ..... Трябва който печели избори веднага да яде бастуна , а не после да прави дивотии и да се крие ... и да одят да го търсят ...

Ще тровим вас и децата ви, ще ви ядем от данъците, но 250 души си е важно да се запазят на хранилката. Факта, че практически няма безработица и има зверски глад за кадри не е важен.

Убийте 31 837 души (населението на Димитровград) за да спасите 150 души. Пълен цинизъм!

Не си прав. Всички ТЕЦ в България от поне 10 години изградиха сероочистки и в момента замърсяват единствено с въглероден двуокис, което лично според мен не е замърсяване, защото в такъв случай и ти и аз също сме замърсители. Ковачки от 10 години върти, суче и дава подкупи, за да изгради такава сероочистка. На всичко отгоре именно в тецовете на Ковачки се изгарят боклуците на половин Европа... В момента тече пореден епизод от извиване на ръце, та Ковачки ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ да получи разрешително БЕЗ ДА Е ИЗГРАДИЛ СЕРООЧИСТКИ Това ли искаш? Един мафиот да си плаща за да печели на гърба на здравето на народа? ДОКАТО НЕ ИЗГРАДИ СЕРООЧИСТКИ, тецовете на Ковачки трябва да бъдат ЗАТВОРЕНИ, независимо на колко глашатаи ще плати че да оревават колко губи енергетиката без неговите тецове. Истината е, че с 1,5% от общия дял на енергопроизводство, при това при ПЪЛНА МОЩНОСТ, неговите тецове могат не замо да бъдат затворени, но и дадени за старо желчзо, защото са над 80 годишни. При това енергетиката ни даже няма да усети разликата. Колкото до това, че сваля цената на тока - това е поредната лъжа и манипулация!!!! Единственото заради което работят тези тецове е изгарянето на евробоклуците. От ток те не печелят, защото са много стари и в последните 40 години НИЩО НЕ Е ПОДОБРЯВАНО в технологичен аспект!

Ако ги избият и за хората ще е по-добре, но само ги разболява и се мъчат... А цялата държава плаща.

Протестират за какво - да продължат да тровят жителите на места,в които се намират тези отвратителни фабрики за смърт. Някой спомена ли,че точно в този ТЕЦ бяха намерени огромно количество балирани отпадъци,които се добавят и изгарят заедно с въглищата? Някой спомена ли,че всички тези хора,там на протеста са наясно с това,което правят в ТЕЦ-овете на Ковачки,но нямат избор и са принудени да "протестират"? Правителството може да е кухо,може да е неуко и всякакво,но е факт,че този министър е единственият от многото досега,който се опълчи срещу тази гнида Ковачки,която дори не заслужава да се цитира.

и другите гошковци около него разбират само от тояга.

тец - марица 3 , това обяснява всичко !

"...Близо 2000 души са заявили участие в мероприятието от Стара Загора, Гълъбово, Раднево, Перник, Кюстендил и Бобов дол..." Всичките крепостни на Ковачки протестират под строй... Идва ред и на Брикел, Перник, Бобов дол и т.н. бълващи отрови инсталации. Трябват инвестиции за да започнат да работят по правилата, но червеният чоржаджия е свикнал само да прибира, не и да влага нещо. А далаверата със затварянето на очите на контролните органи свършва, затова се чува такова неистово квичене.

Нищо не каза всеЗНАЙКО! Аман от гербави!

Оставка оставка, протести и силен натиск върху тия краварски агентурници, иначе ще ни ограбят и избият....

А шистовия краварски газ и фрагинга не тровят ли бе!?!

Затворете централата. После пак я подарете на американосите за 30 години. Веднага става екологична и пуска теменужки от комините. Тока ще струва тройно, но вече е американски. Продажни боклуци.

Тровят точно колкото рашисткя тръбен газ бе . Други питания ?

Димитровградските селтаци пеейки бригариски песни превземат столицата.

Защо на американската централа не се репчи???? Там всичко е наред. Тя не пуши и не е вредна. Зелени изнудвачи.

Всичко щеше да е добре, ако това не беше протест в интерес на Ковачки и организиран от него. Както караше всички тези работници да гласуват за партията му. Знаете ли колко мини и тезове закри последните 10 години? И колко работни места? Със сигурност над 5000. Защо тогава нямаше протести, защо не реагираха иначе буйните синдикати тогава? Защото беше в интерес на Ковачки да ги закрие, сега е в негов интерес да работи ТЕЦ-а и се "загрижиха" за работниците.

боклукът ковачки вместо да си инсталира очистки и да се разплати , предпочита да твори корупция - плаща си на нападжии , нd риосведжии, на съдии..... В момента нормата на печалба е 1 към 7 в енергетиката , нещо като октопод

Защо съм тъп трол, някой ще ми каже ли. За жълти стотинки се продавам, шъ съ иба в кровогледия наркоман

което мирише на изгорели въглища трябва незабавно да бъде закрито. Иначе, екологична смърт чака народа ни!

Идват тези дни на протест и другите приятели на Кирчо от Възраждане ! Кире, защо така настъпи яко мотиката бе ! Кире, като дойдат и онези и другите и ,третите и незнам си кой още на къде ще бягаш незма? Казах ти момче бягай към канада още днес ,че после ще трябва да те евакуират !

Хубаво а що не спираш дизелите в градовете айде тва е в полето а ми в градат те де итата кой ще ги спре

В тая държава за едни нормални неща, като да работиш и да си изкарваш хляба се налага на всеки да излзиа и да бие тъпана пред Министерски съвет. Защо трябва да се случват по този начин нещата? Само,че разбира се управляващите за пореден път ще наговорят куп лъжи и популистки неща , за да се опитат да тушират протеста ! Бай ганя си заслужава съдбата да умира от глад, защото е глупав и не разбра,че не може да се спаси поотделно, а трябва национално обединение и единомислие, което да накара принудително управляващите да вземат решения в полза на гражданите, а не в полза на САЩ И ЕС, или да подадат оставка и да гласуват после за политици, които да не правят, като до сегашните... Ако ли не да вземаме висчки по едно въже и да се бесим !

Борислав Сандов.Бил неадекватен и не знаел какво трябва да работи така казаха от ПОДКРПА Спрели теца но въздуха пак си бил същия .

За мнозина от коментиращите. Знаете ли на кого е собственост тази " ТЕЦ Марица Изток "? "Случайно" да е пак собственост на американска компания, която е сложила за бирд на директори някакви техни български представители..а случайно, знаете ли, че е една от най-скъпите еленергии, които те "предлагат" на гражданите в този регион. Няма да е зле, тези работници да се обърнат и да поискат сметка от техните собственици, които дълги години наред нарушаваха евродирективата за околната среда и не изпълниха нареждания на държавата, да инвестира в пречиствателни филтри за комините, и това нещо ставаше преди 6 години!!! 6 години!!! Къде бяха те и предишното правителство какво направи да изпълни директивата?? И в крайна сметка нямаше да се стигне до свършен факт сега, защото работниците трябва да се обърнат към техните лефовеь които са съотговорни за проблема! Най-лесно е да лаем и да имаме къса памет, но трябва да се казват нещата и проблемите в прав тексть не с протакане и протести на дребно!

Тия искат половин България да им диша отровите за да не останат без заплати ли?

Протест под надслов: "Искаме да не спазваме никакви закони и разпоредби, за да може краденето някак да продължи по старо му." По-добре да тровим съгражданите си, отколкото просто да направим истински ремонт и модернизация.

А стига отрова. Идва евтин газ от САЩ

И тази Марица Изток е на американците, драги... Колко не пуши и не замърсява другата е едно, но цените за ел-енергия и топлина са пид всякаква критика. Редно е държавата да влезе и там и да провери одита на тази централа, защото сумите са баснословни и още се чудя как търпи българския народ това извращение!

Ти ако искаш се беси .Аз не искам тези да ми тровят децата.Защото собственикът не иска да инвестира в пречиствателни съоръжения .

Ей са Сандов да види колко е хубаво да му протестират за щяло и нещяло :)

Сандов и Белев съсипаха куп неща, а сега им се дава възможност да се развихрят съвсем.

Разговори със Сандов са пълна загуба на време. Тоя няма никаква идея как да помогне на хората.