17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от средата на 90-те! Кражби, побои , убийства, мутри и контраст бедност и лукс. Като по учебник!

Не всички фирми практикуват по този начин,има си законови действия който се прилагат.

директно им отнасям тиквите с флоберката,няма да могат да им съберат мозъците от земята

Управляващите да забранят тези кръвопийци особено я сегашната криза . И телевизиите са продажни само реклами на фирми за бързи кредити

Някой не си плаща кредита? Чук чук.

Аз пък си мислех, че самата Специализираната прокуратура са физическите биячи.

само погледнте какво се рекламира по телевизията в БГ; Всякакви видове залагания и хазарт, бързи кредити и лекарства, тук там някой ефтин салам и бира??? Риалита препъпнени с първични хора, курви, педали, инфлуенсъри и мераклии за готвачи. Страхотен пример за младите, нямам думи......... Това го няма никъде, повтарям никъде. Представете си октопода как ни е задушил!

Сто плюса от мен...

Винаги ще си останете бедна, сива територия с неясни правила.

Доколкото разбирам първо този човек отпуска кредита, после купува вземането, накрая отива при длъжника с бухалката и сам става взискател и ЧСИ.Няма никакъв конфликт на интереси.Зрителна измама.

Те циганите са виновни, ние ганювците не сме такива.

Милицията откри топлата вода.

В София по централните райони на местата на затворили фалирали магазини се нанасят Фирми за кредити. Хората извън София сигурно си нямат представа за наемите по такива места, та за тях пояснявам, че с нормален бизнес не може да си позволиш да ги наемеш.

казват коя е кредитната институция, за да не сринат "бизнеса" и? Трябва да бъде забранена и имуществото и национализирано! Разбира се, когато се докаже тази престъпна дейност, за което трябва да използваме и следователи, прокурори и съдии и от чужбина, че от нашите всичко може да се очаква! Само така ще се пребори престъпността!

Има ли някой, който се съмнява, че въпросните фирми за бързи кредити са излишни? М/у другото всеки нормален човек ще тегли пари от банката, само тези, които няма как да ги върнат теглят бързи кредити и логично само бой ги оправя.

С едно уточнение : те не са изтеглили парите с бой, нали ? или може би се бъркам?

Обикновено такива нагли престъпници имат чадър от полицаи.

Или сами те са полицаи, бивши, настоящи и дисциплинарно уволнени.

Коя е фирмата за бързи кредити и защо още не и е отнет лиценза за дейност? Напишете името на служители и фирмата! Дължите това на вашите читатели!

Кажете името им, имаме право да го знаем !!

И наказателни бригади? Ми тогава да си спретнем и ние по един отбранителен отряд, а? Щото като ни пребият, една ли ще има как и с какво да се обадим на спешния телефон за помощ, пък и докато довтаса, ще ни изтече кръвчицата.

- единият от които многократно, включително за отвличане - В лошата Америка за това дават доживотен, в бълХария може многократно ;))

Да питам, някой от държавните служби направил ли си е труда да провери средствата за започване на такъв бизнес? Питам само за да почна и аз.

Значи,можело и бързо да се действа! Когато не е сред закриляните мафиоти от Гешев и ко!

Фирмите за бързи кредити са ракови образувания, които трябва да се отстранят от финансовата система на страната. Не трябва да се прехвърля отговорността върху хората, които са глупави и теглят такива кредити. Държавата трябва да преследва всички нарушители на закона, а всички фирми за бързи кредити прибягват до практики, които противоречат на действащото законодателство.

Ало прокуратурата, привлеченето към наказателна отговорност, арестуването ... не е свършена работа. Свършена работа е издадена и преминала през 3-те инстанции на съда осъдителната присъда.

прокуратурата не е съд! говори с твойте червени дружки там ;)

Липсва най-важното. Името на компанията отпускала кредитите. Предполагам има 50-100 такива фирми, но не повече от 5 действат по този начин. Това предпоалгам е напълно известно, но ефект няма

Всъщност всички действат или са действали по този начин. Тези фирми са без заключения под контрола на биячи или централи свързани с биячи. Това е по цял свят. Не се заблуждавай. И при това от векове. Колкото и любезни да изглеждат всъщност е само фасада. Мазни , но кръвожадни. Много евреи има по високите нива на тези финансово биячески схеми. Под тях , а и като подставени лица има много другари и гербаджии , по- надолу цигани, турци и българи мутри.

ще има позната картинка „„ ние ги хващаме те ги пускат "

И тазинфирма за кредити трябва да се разследва и да и се отнеме лиценза

Полицията заработи. Има надежда за България. Сега просто трябва да бъде махнат наглия Каскет.

за русосифилистичните свински черва като теб :(