Служебният премиер на първото заседание: Няма заклел се министър с COVID-19

Стефан Янев помоли медиите да дадат на служебния кабинет "един толеранс от около седмица, за да се запознаят колегите с реалната картина"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говното борисов трябва да се унищожи.

Пмниш ли кога ни се подиграваше по телевизията? ще го намерим кадето и да бяга педерасчето, мамичката му мрасно лайно. Той премина границана на прошака някаде преди 10 години. Нема прошка!!!!!

Георги Тодоров след като е дал положителен тест на 8 май, автоматично се поставя под карантина до 21 май 2021. До тогава няма право да напуска адреса на който е карантиниран. Никой не му дава право да обикаля още лаборатории, за да дава тестове до получаване на отрицателен и да заразява още хора. Това е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. Защо от РЗИ не са го поставили под КАРАНТИНА !?!!

червени бръмбари от ухото си ли вадиш,а?!

Форумните тролове ще осъзнаят разликата между армейските и полицейските генерали. Надявам се!!!

Той ковида си замина с боце тиквата

"Гаварит Масква..."

"един толеранс от около седмица, за да се запознаят колегите с реалната картина" САМО НА МИНЕКОВ НИКАКЪВ ТОЛЕРАНС НЕ ДАВАЙТЕ. ТОЙ ПОЗНАВА ''КАРТИНАТА'' , НАЛИ ЦЯЛО ЛЯТО СЕ ИЗЯВЯВАШЕ КАТО ЕКСПЕРТ ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА !

Какво става в България,генерали управляват се едно е война?!? Като знам,колко са тъпи военните,тая държава отиде в погибел...

Георги Тодоров /Жоро Бавното/ няма търпение да се заклева и да не изпусне яката далавера... Като гледам "много нов" и "съсвем не корумпиран" експерт е.

И сега най-вероятно заразява всички в Министерството след което ги уволнява вече заразени и назначава здрави на тяхно място негови приятели и роднини, както и неговия кумец Любомир Христов

''Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Няма министър с потвърден COVID-19.'' СЕГА ОСТАВА ДА КАЖЕТЕ НЕЩО И ЗА НОВОГОДИШНИТЕ СИ ПРЕМИИ?! ЧАКАМЕ С ИНТЕРЕС.

Управление на държава от военни генерали Без да бъдат избрани от народа С нарича ХУНТА

Аз си спомням в казармата като бях имаше една приказка "Акъл под шапка не вирее.". Ама де да видим. :)

"Стефан Янев помоли медиите да дадат на служебния кабинет един толеранс от около седмица, за да се запознаят колегите с реалната картина" Тоест една седмица България няма да има правителство, така ли? А какво ще стане ако седмицата стане месец и повече? Тези неща със запознаването се правят в преди мандата, не след това, драги ушати. Абсолютни аматьори сте. Дано поне да си тръгнете с мир, въпреки военните ви мозъци, защото иначе ще стане мазано.

Не бе, тъпанар. Една седмица, преди да почнат да отговарят на всякакви въпроси. По логиката ти сщпоне година и половина сме без прсвителство, защото Боко толкова се кри от журналистите, a като се появяваше, му пускаха само мисирки.

от Арлекино Янев,другарю...

червен бръмбар в ухото,май?!

ДИРниците освен да развъждат тролове с друго занимават ли се?

А да питам къде е оня нещастник Славуцата, дето подведе хората, обърна страната с главата надолу и благодарение на когото трябва да се "радваме" на служебен комунистически кабинет с непредвидими последици? Верен ще излезе слуха, че Славуцата е последния коз на Москва да обърне посоката на България!!! Малоумна история вследствие на простоват и доверчив народ. Всеки си носи кръста, та и ние така

какви щяха да са коментарите, ако се отнасяше за "бойков" министър. Ама тези сега нали са "наши хора"...

Ако беше бойков министър, Бойко нямаше да го допусне!!!

Арлекино...

ги показват по панаирите,ама тук...

Краденето се отлага с една седмица!

Само да кажа на квичащите герберски тролове. Генерал Стефан Янев знае повече чужди езика и е завършил повече академии от колкото книги е прочел Тиквата през живота си.

В момента много хора знаят чужди езици,понял?!

Конграчулешън за информацията но твоя идол не е сред тях.

моят идол е ЛЕВСКИ!

Идеално спестяваме от преводач автоматично. То тоя като цяло изпълнява функцията на преводач ... преповтаря всичко което Румбата му каже, ходи две крачки зад него и името му никой няма да запомни за тези два месеца.

Водач не се става с четене, ти се раждаш такъв.

Човек може да знае и 10 езика и пак да не може да се рабира с хората.

Какво има реално за крадене при наличието на всички тези правила в ЕС. ... Може ли да се справят тези застаряващи ДС агенти днес също толкова добре днес както го направиха 1996 ? Това са нещата които трябва да се изяснят през тази седмица.

Сериозен, отговорен и умен мъж. Истински генерал от кариерата!!! Благодаря му, че успя да ни отърве от мутрата "набожен"- комунист който постоянно се появяваше от всякъде и постоянно ни заливаше с лъжи и пунта-мари.

умиление,моля те...

Че не е свършил и за 5 стотинки работа ли?!

"генерал от кариерата" - това чисто българско определение за хора цял живот сервилно катерили една безсмислена йерархия с зелените си чорапи и единствен шуробаджанащината като универсален критерий за възход. Всичките са генерали които си затварят устите за безобразията на бившите им началници. Колкото повече знаеш толкова по бързо ставаш генерал. Справка телефонните разговори на Румбата. Справка Цветан Цветанов .. знае много но явно нищо за да държи Борисов в зависимост. За това не е генерал.

за туй си намества ухото...

така е,като липсва Лайчето!

А да Уволните ключов свидетел за офертата на Радев за джипките , Веднага се ориентирахте . Трябваше Ви 3- часа . Боклуци !

Замитането на престъпления извън съда ... точно като между 1995-2001 ...

Дебиле, това че са изпратили един дебелосерещ пенсионер които едновременно взима огромна заплата + максимална пенсия не означава, че не може да си изнася лъжливите показания в съда. Това е полезно за данъкоплатеца в България.

Обвиняваш човека че лъжесвидетелства, но нямаш представа какво е казал. Това не те ли прави ... лъжесвидетел?

след седмица!

Няма грешки всичко се запълва и шпаклова. Няма шупла, няма дупка, камо ли ковиди и корони.

една седмица-остават още 7 бе... т.е. 7/8 ,така ли?!

червени Ферарита?!

Масонски мутри. Целуваха и потупваха боча като личен приятел, букети си разменяха. А ние чакаме справедливост. Само калашник ще ги оправи всички подред

PEYTSCH

А защо сте с маски ?

какво има за крадене и да започват...

Тия от първия ден започнаха с мушингиете.

Спомням си Радев също говореше такива неща. Пък после истината се оказа друга и скоропостижно се върна обратно в България. Значи за covid нямам идея,но пък за сметка на това си имаме хора на мутрите. В коя държава началник на кабинета може да ти е човек на избяга от правосъдието? Само в България-и то само в правителствата на най-чистите най принципните .

Върнаха го!

Руснак. Не мисля че обиждам. Къде е видеото от заседанието. Нали сте прозрачни. Бла, бла, бла.....

Да щели да борят авторитарния модел - с разпуснат парламент и марионетка министър. Щели да изкарват мутрите вън - с бойко рашков който в периода 1995-2001 г. при наличието на цял зоопарк от престъпници и ежедневни убийства не вкара нито един знаков престъпник в затвора. Какво друго щяха да правят ... а да субсидията щеше да става 1 лев, и щяхме да борим изборните измами с машини за гласуване произведени от Венецуелска фирма и отхвърлени като вариант УЯЗВИМ ЗА ИЗБОРНИ ИЗМАМИ от всички други страни - без Бутан.

Тоя за Руци е като Медведев за Путин. Името му наистина няма значение за историята.

"Към момента не е ясно какъв ще е форматът, в рамките на който правителството ще обяви реалното състояние на България след края на управлението на кабинета "Борисов 3"." Еми ползвайте формата от "Борисов 1" и "Борисов 2"

ще премахнете глупавите мерки, нали кацаров е против тях ?

Тъкмо да вземем първото място в света по чертви на калпак ... за историята.

В нормалния свят толеранса е 100 дни, седмицата ще мине бързо, важно е после какви ще са действията. От мен им давам 10 дни, малко са, но с оглед, че са служебни, толкова. Важно е да спазват законите, да не правят глупости и да не правят неща срещу интересите на българския народ. Ще видим.

Дългия педал излезе ли вече от тях, мина жегата, може да вземе чист въздух вече хахахахха, учиндолския "радетел" за народното благо...

Каква седмица искаш, питай Мая пчеличката - тя лети навсякъде и всичко вижда , всичко знае...С удоволствие ще сподели всичко което касае анти ГЕРБ!

Дресирахте българите, че "появилата се информация" е задължително истина. Сега ревете...

Ако вземем коефициента на ефективност на Бойко Рашков между 1995-2001 г. и броя на осъдените престъпници смятам Боко няма от какво да се притеснява.

конеца към ухото си ли наглася?!

Ми, тя грешката е на шпакловчика,бе!

"По-рано днес се появи информация"

Основния проблем е че няма какво да каже в момента. За тая една седмица зора ще е да намерят нещо.

Пълна проверка на кокошките в градус. Разпити при бойко рашков.

и на петлите...

Каква, възвишена постъпка,само!

А,Канчето к'во измисли?!

Президент - фуражка. Премиер - фуражка. Най-добре е танковете да дойдат. И "черните" полковници. Стига фасадна демокрация. ".....в тая държава всичко е проституция" - Слави Трифонов

И тоя стана част от държавата най-накрая