Служебният кабинет заседава извънредно за бюджета на изборите (снимки)

"Ще работим открито, разчитаме да отразявате това, което се случва", обърна се Стефан Янев към медиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще работим открито, разчитаме да отразявате това, което се случва" ''Това което се случва'', не е по устав, господин Шапкар! Гледните точки на различните партии/най-малкото/ са различни. Видя се от хаоса в 45-тото НС. ВСЕКИ ЧОВЕК/ЖУРНАЛИСТ ИМА РАЗЛИЧНО ГЛЕДИЩЕ И РАЗЛИЧНО ОТРАЗЯВА СЪБИТИЯТА! Ако не ви харесва, ще стреляте ли?

Хайде сега, разчитаме на 50% по- евтини избори, машините не са платени още, но са със заделени пари по сметката на цик, така че да видим на деша как ще е,! Забележка: Моля казвайте цените с ДДС да няма после на Славчо халюцинациите, чак толкова още не сме оглупели, ясно!

ДЕЛА*

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9799697

ЩЕ РАБОТИМ ОТКРИТО, НА ЗАКРИТО!- моля напуснете!

той само изпълнява!

Военна хунта на едно руско лайно.

О, момент! Вече имаше новина, че изборите ще струват 25 милиона. Сега се говори за още 65, още за машините, още за логистиката, още за... ..последно?

Птичките летят, рибите плуват, снегът е студен. Целокупни суверене, виждате колко съм честен и мъдър. Бихте ли ме избрали за премиер или президент? А да, обещавам ревизия, национализация и да сме световен шампион по всички спортове, както и мирно съжителство с евроатланическата, азиатската и марсианската цивилизации!

"Разчитаме на вашето спокойствие, но и да отразявате това, което се случва, защото мисля, че е важно хората да са запознати! Така ще работим, както сме обещали - открито и навременно ще подаваме информация към вас". След това медиите бяха помоленои да напуснат.от това по прозрачно здраве му кажи. Как да го отразяват като са ги изгонили?!

Те не са почнали редовно да заседават, но ето вече и извънредно заседават.

готово одобриха още 57 милиона лева.ББ си го рече 50–60 милиона толкова колкото бяха дадени като помощи на бизнеса досега.Слави трифонов се подиграваше на бб че милионите ги няма за нищо.Хайде говори сега де!

И какво от това ,че се говори.

Възможно най малко, кво е тва избори и Сряда и Петък, защото некви си играят на политици, а не могат да правят политика.