Случаите на дребна шарка се увеличават с 300%

Статистиката е на СЗО за първото тримесечие на 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ през последните 40 години аутизмът се е увеличил с над 30 000%, а всяко шесто дете е с някакъв вид увреждане или образователен дефицит, сетете се защо?

"Не на ваксината българина е юнак не го хваща нищо само душевни болести а за тях ваксина няма значи не ни трябва"

пораженията от свръх-индустриализирания стресиран начин на живот не могат да се компенсират с ваксини или тежки антибиотици и пр. агресивни намеси в деликатния баланс на организма. цялата ни цивилизационна философия е за боклука.

Абе ка...ун вирусите не ти подбират дали живееш в град или село.....и стига словоблудства..."деликатния баланс на организма"....въобюе ако знаеш какво е вирус...а между другото вирусно заболяване не се лекува с антибиотици, ако не знаеш те са за бактериални заболявания които са резултат на на това че не си се ваксинирал и вируса ти е евал майката на имунната система.....айде бегай да лекуваш едра шарка с машерка.

не знаеш как се срива имунитет на депресиран човек например. Всички сме пълни с вируси. Но можеш да не боледуваш с години от никаква настинка, дори зимата да стоиш потен на студен вятър по тениска. В момент, когато някой силно те ядоса, или си стресиран, всичко се срива и някой вирус те поваля. Ако си закален яко и спокоен, ядеш зеленчуци и плодове в изобилие, без цигари, можеш да устоиш на много вирусни атаки.

не 80%, а 90%

морбилито е нищо, да не тръгне полиомиелита....

А акциите и печалбите на фармацевтичните акули с колко процента се увеличават?!

... ЖИВОТЪТ и ЗДРАВЕТО!

Смешник...кух та дрънка....абе необразован една ваксина струва по евтино от една кутия цигари.

Вече са повече от 300 случаите на морбили в страната. Увеличават се в Самоков, Ихтиман и София, особено в крайните квартали. Заболяването е силно заразно, защото се разпространява по въздушно-капков път. 1 разболял заразява приблизително 95. Пикът в Разложко, Благоевград, Гоце Делчев затихва. Процентът на защита от ваксината не е 100, а 94. Затова се разболяват и ваксинирани деца, т.е. тези, чиито имунен отговор на ваксината не е създал антитела. Най-уявимите са бебетата, защото ваксинирането става най-рано на 13 месеца. И защото бебенцата между 6 и 13 месечна възраст започват да се захранват и намалява кърменето, и съответно естествения приток на антитела от майчината кърма. Препоръчително е да не се водят бебетата в страни с висок процент заболявания, включително Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, както се очаква сега засилване на пътуванията покрай Великден. И в потенциални огнища на заболяването. За съжаление летния сезон и есента се очаква засилване на заразени от западнонилска треска заради заислената миграция. Това заболяване засяга ЦНС. Тежко заразените се чувстват объркани, не знаят къде се намират, не могат да си кажат дори името. Лекуват се в неврологичните болнични отделения с голяма успеваемост. 80% от заболелите могат да изкарат заболяването като летен грип, а други дори да не разберат, че са се заразили.

А вакаините причиняват аутизъм диабет стерилитет и снижен имунитет, ама на кого му пука

Каква полза имате да всявате страх от вакснинрането, да разпространявате невярна информация и неподкрепена с статистически публично известни факти? Всяка ваксина има не 100, а по-нисък процент защита. Има хора уязвими напр. с алергии или други автоимунни заболявания, които не могат да бъдат ваксинирани и предпазени от тежки зарази, водещи и до летален изход. За вакснинрането е характерно колективен имунитет. И когато процентът на вакснинраните спадне под критичния минимум, тогава именно уязвимите страдат, а за някои губят и живота си. И то, "благодарение" на капризите и неразбирането на неваксинираните членове на това общество. Нима искате да загиват други хора заради безотговорността, бездушието и невежеството на антиваксърството?!

А на теб са причинили изглупяване, да?

Мухахахахахахахахахахахахах....чети и стига дрънка глупости...аутизмът не е изследван достатъчно...и освен това ако детето има аутизъм то се ражда с него и да твърдиш че се причинява от ваксини....то тогава светът трябва да е пълен с аутисти...а за диабета.....има много по сериозни фактори които го причиняват единия е че се наследява генетично което е доказано.....а за стерилитета цигарите, алкохола и стреса са основни фактори

За това ли, когато през социализма всички бяха ваксинирали, сега всички тролове сте все аутисти, диабетици, стерилни, и със снижен имунитет... боже, боже прибери си вересиите моля те....

За да се прекъсне разпространението на дребната шарка, трябва да се ваксинират 97% от децата. Но някои модерни майки, фанатични веганки, които дори нямат деца, са на друго мнение по този въпрос.

ЧЕ какво му е лошото ...естествен подбор...тъпите ще намалеят....

Голяма паника за болест, която се преболедува лесно, но от това, което ни причиняват ненаситниците с цел печалба, никой не се страхува. А е много по-страшно от морбили. Промиване на мозъци. Сега като задължат и ваксината за варицела, след 10 години ше се всява същата паника - че е много страшна! Но сме оцелели, нали?

Кой набор си...ако си след 80г.(след 80г. ваксина против едра шарка не се поставя) направо да ти пуснат едра шарка и да изчезнат такива идвиди като теб...тя и ваксината против едра шарка е много опасна и носи много големи печалби.

Ейй какво стана със страшната епидемия от варицела? !! май за 50 случая в една болница ни продънихте ушите 2 месеца и нищо! сега на 20 случая смятате 30 % !!! пак грантове за усвояване! ей умора нямате! ама като дойде истинска епидемия от нещо друго, никой няма да ви повярва! това е лошото! иначе никой вече не вярва на глупостите дето пишете...

Не бъркай шесте основни вида шарки – варицела, скарлатина, морбили, рубеола, розеола и вариола

Преписах откъс от статията за морбили. По-долу.

След преболедуване се изгражда траен пожизнен имунитет. Повторни заболявания се наблюдават рядко. Бплестта протича леко. Тогава закакво да ваксинираме децата. За да вземт пари фармацевти1ните гиганти?

Не бъркай различните видове шарки...ти бъркаш варицела с морбили...варицелата е безопасна за деца....но опасна за бременни и за върастни хора...особено ако не си я прекарал като дете.

И какво е от това. Синът ми боледуваше от морбили. Мина за три дни. И придобил естествен имунитет. Каква е тази паника, която сеете сред населението.

От морбили или от варицела....ако е бил ваксиниран няма как да е боледувал от морбили...по вероятно е да е било варицела...която вид дребна шарка безобидна за деца...морбили е по серизно заболяване....детето може да оглушее или да се засегне зрението затова децата се ваксинират против морбили.....който иска да рискува здравето на детето си да не го ваксинира.

stankow

Само с 300% ? При тази зверска антиваксърска пропаганда ?

Това означава ли, че "антиваксърите" са се увеличили с 300% (в Африка със 700%) или просто вирусът е мутирал и ваксините за нищо не стават?

@абе, Тази болест беше изчезнала понеже не беше "модерно" да не си ваксинираш децата. Всеки който има малко акъл може сам да проври статистиката на всяка болест и да види развитието и преди въвеждане на "тровещите" ваксини и след това. Колкото до "нови ваксини", ако имате поне малко понятие от медицина може да ви е ясно, че болестите (вирусите) мутират и вече "старите ваксини" не са ефикасни.

Пускат зарази, за да принуждават хората да се тровят с новите ваксини (нищо не казвам за старите). Тази болестбеше изчезнала.

ми то от такива кретени като тебе и чумата е изчезнала ма може и да се върне ::::))))))

Абе чумата не е изчезнала, тя е бактериално заболяване....

Ако искат да пуснат зараза ще пуснат едра шарка и такива като теб ще са първи на линия да се ваксинират за да си спасят жалкия живот.

Лъжци!

Веган, трай си!