Словения въведе първите унисекс тоалетни и възмути консерваторите

Сред обществеността се появиха коментари, че това е "левичарска провокация"

Обратно в новината

Коментари - Словения въведе първите унисекс тоалетни и възмути консерваторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха на бас, че всички жени ще влизат вътре. Като видя опашка за женското WC, а съм на зор, няма срам- влизам в мъжката, като стой та гледай. Е, малко изплашено гледат, ама...

Добре де, колко са много трансджендърите в страната? Хайде някакви числа. За едни 3 е много, за други 30 хиляди.

... И създал Господ Бог Адам, а от реброто му друг Адам. Какво? Край на приказката, а вие какво си помислихте?...

Като в казармата. Няколко десетки клекала със стени между тях от около един метър. Викахме им ски-шанци.

В Бг от мн години, тоалетните в университети са унисекс. Мъже, жени, кучета, котки...всички заедно. Масово ще се джендеросват.

Стар виц, от преди 30 години. Попитали Радио Ереван, може ли да се хване СПИН от тоалетна чиния. Може, отговорили, ако седнете на нея, преди другият да е станал. Чудя се, дали от радиото не са били пророци.

Щом са толкова много повредените хора, нека им правят тоалетни. В България обаче няма да допуснем идоитските "ценности".

Ами никой няма да те пита. На Бойко ще му наредят от Европа и - ето ти третополови тоалетни

Културният човек ползва тоалетна сам. Или както казва народът: "Сам само в кенефа"

Написах мнението си по въпроса, но бях цензуриран. Дискриминация! Нищо, пак ще го напиша. Та що за "унисекс" тоалтна иде реч, щом няма писоари в нея, а???? Що за гениален ум роди този велик нонсенс ??? Тия са направили дървено желязо, ни повече, ни по-малко!!! :))) А ако има само писоари в една тоалетна, то тя пак ли ще е "унисекс", а???

И камери ще сложат заради сигурността на жените. Личната информация е защитена в ЕС и ще има оператори на тоалетни данни!

Да махнат тоалетните чинии понеже възрастните мъже трудно уцелват дупката. Това е дискриминация по възраст. Една дупка на пода е ОК!

Колко е много, и какво означава застрашени? Искам едно убийство да ми посочат на гей или транс? Няма такива! Няма начин да не изградена оо инициатива на техния Киозяк ООбшество и др изроди. Сега нормалните няма да влизат изобшо там да си ходят изродите

са за ИЗвънземните ,които имат някъв проблем със земните .ако не ме агресират по нито един повод ще ги игнорирам .нека ми отговорят със същото !

Истинските унисекс са руските клозети без преградни стени. Само дупки и клечащи аборигени. Дори има картина на известен руски художник. Колективно изхождане като в казармата едно време, но там поне имаше по метър високи прегради между дупките за клозет.

Да де,ама само си слушал за това!Ти лично не си клечил там,нали?Твойта е като онази приказка.Един питал набора си,знае ли колко е сладка халвата.Оня му казал,,Не,ами ти откъде знаеш,,?Батко ми каза.Ами той откъде знае?Видял един на панаира как яде халва.Ха,ха,ха!Пълно е със всезнайковци дето знаят колко е сладка халвата,като тебе де!

Клозетът с дупка е българско изобретение - нали ни бяха изтипосали на една изложба. Ограмоти се бе козяшки кретен

животните пикаят заедно, хората не

нали само ще пикаят, няма да се е...

Все пак словенците са по-напред от Австрия и Германия, където учат мъжете да пикаят седнали!

Живея в Германия, никой още не е дошъл да ме учи да пикая седнал, нито децата ми, нито съм чул приятелите ми.

Аз като истинска дама, не искам да сера, там където някой е опикал тоалетната чиноя

Тогава пикай или у храстите или в клозета с дупка.

Транссексуален който е бил мъж и е станал жена ще изнасили транссексуална жена ,която има вагина.Това са джендърите.

Ай нащи скоро и в Бг

Кога ще видим половите органи на този трети пол!?И с кой пол се размножава,може би четвърти!?

хахаххаха ++++++

Ами няма ли някой да упражнява контрол кой влиза вътре, трябва да измислят нещо и по тоя въпрос, иначе мой да изпищи некой джендър, че са го смутили, когато се е нагласил тъкмо да седне...Ами те и тоалетните им чинии трябва да са некви особени, кът за техните "полови органи"...

Трябва да има и мега-секс тоалетни! Влизаш вътре и къртиш кочинята!

Каквото и да правят гейовете, каквито и лобистки закони да си гласуват чрез лобитата си по целия свят и каквито и НПО-та д аги подкрепят, АЗ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ГИ ХАРЕСВАМ И ИМАМ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ИЗБЯГВАМ КОНТАКТА С ТЯХ И ДА ГИ ИГНОРИРАМ НАПЪЛНО ! Тва е положението ! Надявам се и те да се държат по същия начин !

Тука се правят некои внушения, че видите ли, като сме били назадничави в тоалетно отношение преди време, сега требвало било да напреднем към споделени съвременни тоалетни под светлото знаме на транспарадите. Ама, другари , тва са асиметрични ментални връзки. Прости сме, но чак толкова прости не сме, де. Ако некой/я транс-анархо-другар/ка от форума има проблем с националната ни идентичност, това си е стриктно негов/неин проблем, не наш.

Винаги е имало педери, но докато не започнаха да афишират навсякъде кви са не им обръщах особено внимание, а сега МНОГО, ама МНОГО ме дразнят ! Не мога да ги понасям ! И за тва мое отношение заслуга има единствено те самите !

Е що за човек трябва да си, че да се чувстваш застрашен в класическа тоалетна?

"Порталът Домовина попита дали махането на писоарите в елитно образователно заведение...не е "символична кастрация" на мъжкия род..." Мда, СОРОС ЩЕ КАСТРИРА МЪЖЕТЕ. СОРОС щял да инвестира 1 млрд. долара В УНИВЕРСИТЕТИТЕ, за да спаси света от диктаторите и да спре ерозията на гражданските общества!!!

От кога нормалните станаха консерватори? От както чичко Сорос ви захрани, та и тия са същите няма значение Словения ли е или Холандия, всички папат, но на много места вече Сорос е Персона нон грата (persona non grata).

Аз имам много малък пенис и се смущавам да уринирам в писоари, защото се срамувам, че ще ми се смеят, ако ми видят оная работа. Дали ще може така...да се предвиди и отделна тоалетна за малкопишци?

Чета умни заключения, обиди и квалификации и не разбирам какъв точно ви е проблема. Да сте видяли във влаковете на тоалетните да има обозначения за мъже или за жени!? А в модерните автобуси с химическите тоалетни!? Сега сте се загрижили онези дето не знаят той ли е или е тя дали да имат отделна тоалетна. А защо не се замислите за онези дето от древността са наречени ХЕРМАФРОДИТИ Как да се реши въпроса с тяхните тоалетни! Всичката мара втасала та намерихте и тема за спор А, бе, госпожици когато в планината, в полето, на брега на реката ви застигне рядкото щастие -каква тоалетна търсите!?

Идеологии като джендъризма, комунизма, марксизма и т. н. Не са безобидни, това са инструменти с който се правят политики.

Хермафродит е човек, роден с недоразвити или наличие на два типа полови белези, не бъркай понятията

Ако има някой нека си спомни престоите п някои малки гарички по време на соца. Една полуизмазана постройка с една или две врати на които с черна боа отбелязани "00" дори намаше М или Ж на стените (вратите) просто си бяха унисекс тоалетни. Това с писоарите си е съвсем прясна вода -иначе по фаянса на стената тече (ако има)вода и се стича в един канал (канавка споредна на стената висока 10 -15 сантиметра. По законите за "последната капка" миришат силно на амоняк( ама то и в женските тоалетни с клекала си миришеше на същото). Това с унисекс тоалетните си е направо тема да си правим коношмак

Моля "ТО" да не се делегира в постовете ми! Ако "ТО" не помни -да пита майка си и баща си, или баба си и дядо си относно това което съм постнал!

В България има изключително много заведения и учреждения с унисекс тоалетни. Още от времето на си имата такива. Преди 20-ина години почнаха масово да искат по заведенията мъжка и женска тоалетна. Така че много много отдавана си е имало една тоалетна за мъже, и за жени, и за деца и изобщо на всеки на който му се ходи. :)

Вие с минуса, в колко малки заведения било за кафе, било за бърза закуска сте виждали тоалетни отделно за жени отделно за мъже. В края на краищата у вас в къщи тоалетната не е ли унисекс къгато я ползват чинка ти учо ти баба ти дядо ти в едно сбрат'чеди и брат'чедки. Много изтънчени се извъдихте бе -а забравяте дъсчения сандък с полегнала врата на село и какаляшките с които се бършехте след голяма нужда и прилежно слагахте в кощове за разпалки за зимата.

На кой му пука кой е в тоалетната, че се възмущавате? Всички ходим там за физиологични нужди или вие гледате кой какво има между краката?

Пак коментари от задръстени, неграмотни хора живеещи с капаци без никакво познаване на проблема.

то почти навсякъде тоалетните са само по едни, и у нас, така че кой влиза, кой излиза няма значение. Да не би да се проверява. А за толкова затъпелите ни съграждани, които това още ги вълнува, явно за тъпота лек няма, те са празни откъм съдържание и си пълнят лесно големите глави с глупости. Това, че се изгавриха платени управляващи, църкви разни- пак платени, заедно с тъпата тълпа с една конвенция против насилието, си остава за тяхна сметка и ще си отговарят, нищо, че много от тях нямат и съвест. То ще им дойде времето, за всеки ще има каквото си е заслужил. Право в целта ще дойде за всеки.........., където ще го заболи. .После да не се чудите защо се случват разни неща.

Аз не съм срамежлив, готов съм да помогна на всеки, който има нужда.

граматическото отсъствие на род в английският език се опитват да ни наложат една нова догма. В английския език имат три варианта обръщане: към мъж, жена и всяко друго, с което искат да наложат и поставят под съмнение първите две. Това е обаче пряк удар към Библията, където се твърди, че Бог е създал Адам и Ева -първоначалниците на човешкият род. Налице е, че тая особеност на английския език позволява тази гавра не само с религията, но и с медицината. За тоя, който е прегърнал тази "иновация" си струва да си зададе въпрос: Кой има полза и какво следва, ако се приложи безусловно навсякъде всеки сам да "преценява" като какъв се явява пред себе си и другите? Не е изненада и първата промяна да е в тоалетните, която издава и "чистите" намерения на сътворилите тази "революционна" иновация.

В английския няма граматически род, както в други езици мъжки, женски и среден род! Набий си го и го запомни!

ГРАМАТИЧЕСКИ РОД, а не женски и мъжки!

Изтрещяха съвсем. Тези хора са все още малцинство, а пример с тоалетни показва, че започват да се налагат навсякъде. Каква ще е следващата крачка направена, за да се чувстват комфортно? Все едно сега животът им е страшно труден, направо невъзможен. Нека си живеят както искат, но парадирането и вечните претенции, че им се нарушава правата само предизвикат неприязън.

Не мразя, гейовете, но това вече ми е прекалено - да си се затварят и правят на ощипани госпожици, а и да си духат в техните тоалетни. Гади ми се вече от това!

Тук става дума за транс хора, а не гейове не прост народ.

Все тая

Абе, сложния индивид, ако едни човек (да допуснем, че ги определим така, просто за спора) е транс, това значи, че е преминал от едното в другото, т.е. пак е или мъж, или жена. Средно положение, което да налага подобни гаври с нормалността, не съществува. В природата половете са два. Това, че западно угаждат на психически болни хора, които днес са мъже, утре са жени, после са хипопотами, а в сряда са керемиди, по никой начин не прави нещата нормани. По никой. Толерастията е чумата на 21 век и най-сигурния знак, че една цивилизация си отива.

ТРАНС-ненормалници и всякакви подобни извратеняци, които искат да определят пола дори на малките си дечица като ги обличат насила я с момчешки, я с момичешки дрешки...Това ли трябва да е лицето и на нашата клета България?!

словенците риват против тръмп, защото са джендъри, също като родните безродници :)

"Глъмотията (глупостта) върви по хората, не по дърветата!"...

Много извратени хора има... какво толкова ви пречи трета тоалетна?! Като не искате да ходите в нея, просто я заобикаляте и влизата във вратата до нея!! Божеее, егати драмата се прави от най-елементарните неща!!

Те май са превърнали старите тоалетни в "унисекс" - тоест няма отделни за мъже и жени. И така трябва да е, защото не е практично да има отделни тоалетни. И без това повечето мъже предпочитат да пикаят сами, а не на писоар непосредствено до други мъже.

Аз пък предлагам да се поставят писуари и в женските, за да могат съвременните "мъже" да се чустват сигурни в тях...

Най ми е интересно как транссежулните ще бъдат третирани в болничните заведения.Нормалните стойности на много изследвания са различни за жени и мъже.

Е, ако в такава тоалетна сложиш камера, ще станеш хит в Youtube в rраздел Pranks.

Аман от не ориентирани дришльовци. Светът отива на затриване. С еване у гъ а не ставАааа

Ся, мъже, жени, джендър-мендър, не знам ма да си немаме разправии ено правило требе да спазвате - коги одим у клозето, поне полвин час след мене не улазай, оти а страшно !

Деде направи си колоноскопия. Аз като ходя у кенефа след мен мирише на сьомга.

Бабе, направи си ти колоноскопия с лопатата за сняг...а сьомгата ти се е разложила отдавна...

соросоидната джендър идеология се налага навсякъде из Европа. Не ги интересува какво мислят хората. А преди същите "демократи" протестираха, че шепа болшевики налагали комунизъм. А те сега провят същото под лозунга за "либерална демокрация" и някакви евроГейски ценности. Това са новите болшевики

Голям праз. Ако погледнем че във всеки дом тоалетната е унисекс, не е станало бог знае какво.

да гледаш мандарината на жена ти е едно , да не ти пука че други ще я гледат е ментален проблем .....

Никой не гледа мандарините и бананите на другите, докато ходи в тоалетната. Вашата тоалетна със стъклени прозрачни врати и стени ли е?

не мога да разбера жена която се сята за мъж и мъж който се смята за жена в една и съща ли тоалетна трябва да ходят