Словакия потвърди, че няма да подпише пакта за миграцията

Външният министър на страната определи решението като популистко и заплаши да подаде оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вСИЧКИ нормални държави няма да подпишат пакта, а само ние и още няколко джендърски държави, за които няма и без това спасение, и не можем да излезнем от дупката наречена-Колониално робство !

Не съ подпирай по хората бе,аман от този гаден етикет!

Завалията пак гледа къде да се натресе пък било и то зад гърба на някой че очи в очи няма балък да го изтърпи...

ТОЙ СЕ Е ПОДСИГУРИЛ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ОТ 2-16 г, СЪГЛАСНО КОЕТО ВЕЧЕ НАСТАНЯВАТ И ИЗДАВАТ БГ ПАСПОРТИ НА ПАСМИНАТА !!!!! ТОЙ, ББ , Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!!!

ПАК със СЕЛСКИТЕ си и МУТРАФОНСКИ НОМЕРА---ПРЕГРЪДКА И ПОТУПВАНЕ по рамото!!! ГОСПОДИ,ЗАЩО НАКАЗА БЪЛГАРИЯ ТАКА ???????

България е отхвърлила пакта? Я първо да мине подписването и тогава да веем знамето

На Екатирина Въртиопашката не може да се вярва: Решението на кабинета още се изработва, стана ясно от заседанието на две парламентарни комисии ГЕРБ пак променя позицията си! Правителството оставя отворена вратата за Пакта за миграцията 6479 | 14 ноем. 2018 | 16:07 Министрите Екатерина Захариева и Младен Маринов не отговориха еднозначно на въпроса, зададен от депутати от БСП, а след това и от журналистите, дали България ще подкрепи Пакта на ООН. Решението на кабинета още се изработва, стана ясно от заседанието на две парламентарни комисии. Възможно е все пак България да подкрепи пакта за миграцията на ООН, въпреки че коалиционният съвет на управляващите обяви, че няма да го подкрепим. Българската позиция още се изработва и предстои окончателно решение на правителството. Това се разбра след съвместното заседание на двете парламентарни комисии - по външна политика и по вътрешна сигурност. Министрите Екатерина Захариева и Младен Маринов не отговориха еднозначно на въпроса, зададен от депутати от БСП, а след това и от журналистите. Подкрепяме или не подкрепяме пакта, попита Захариева соцдепутатът Валери Жаблянов на финала на заседанието. Външната министърка не отговори на този въпрос. Тя се измъкна от медиите, подтичвайки към изхода на Партийния дом. По-рано, след час и половина дебати представителите на изпълнителната власт, на ГЕРБ и ДПС декларираха подкрепата си за присъединяването на България към въпросната декларация на ООН. ВМРО и БСП потвърдиха позицията си против. Тя беше изказана и след заседанието на Коалиционния съвет в понеделник от страна на Патриотите. България може във всеки един момент да се присъедини към документа, стана ясно от изказването пред депутатите на външната министърка. Захариева подчерта, че пакта за миграцията е в полза на нашите 1 850 000 сънародници, които са емигранти в момента. Председателят на външната комисия Джема Грозданова изтъкна, че няма как да се прави паралел между Истанбулската конвенция и пакта, тъй като първият документ е обвързващ, докато вторият няма такъв характер. "Ако решим да се присъединим към пакта за миграция на ООН, можем да кажем кое считаме за приоритетно за България. Бихме могли да кажем, че не се присъединяваме към друго", добави министърът на външните работи. „По всяко време една държава може да реши да се присъедини или не“, обясни тя. „Не мисля, че може да се преструваме, че проблемите на миграция са извън България“, коментира Екатерина Захариева.

Веднъж и ние да се наредим сред владетелите на света - САЩ и Швейцария. Чак почва да ме избива на гордост.

Къде си се наредил бре сине майчин, къде? Погледни си разкапващата се територия, която някои все още наричат "държава" на какво е заприличала и тогава се гордей.

Борисов е единственият европейски ,,лидер", който не знае езици и ползва други части на тялото ьи за комуникация

Както се казваше в един виц - ако му вържат ръцете, нищо няма да може да каже

абе що го слушате Бою к'во ви хортува, оня ден румъния ни върна 4 ма афганци, и откъде накъде ни ги връща - те не са наши граждани, ама нашия е подписал че е съгласен да ни ги връщат, те зат'ва ходи по балканите и се прегръща с всички и подписва всякакви угодни на другите документчета а ние да го д'ухаме.За Македония няма да споменавам какво предателство извърши и бесене е малко там, като ходи пък за ООН та избута Радев то е да даде съгласие сащ да разположат "специално" оръжие у нас да помагат на украйна че ще има битка за донбас, което отдавна се вижда че подготвят, та вие му слушайте "обясненията" на наш гръб.

В БАНКЯ, НА ТОПЛО И ГОСТОПРИЕМНО ИМЕНИЕ !

аха, само дето прие пост. 208 да ни взима къщите да настанява бедни(ц'игани) и бежанци, служебното на радев го махна ама бою3 веднага го върна пак, а сега прие и апартаментите да вземе да настанява пак такива, ты че до банкя няма да стигнат,ама у нашите имоти благодарение на закончета на Баце ще стигнат, да му мислим ние, пак ги уреди на наш гръб.

Борисов поддържа комуникация с потупване по гърба, покланяне и приклякане

Ами като е безпросветен и не знае грам чужд език, ще ръкомаха, ще се хили, ще прегръща, ще целува и ще се дърви!

Знае той! И ние знаем - Аз съм прост, вие сте прости ше се разбЕрем! Само дето там хората не са прости!

много добре казано Ехидна мутра до кога.?????????

Словаците са малък, но горд народ, на които ние можем само да завиждаме, защото не сме като тях. Нали уж проблема беше Фицо? Ето изпързаляха го, но политиката на Словакия не се промени. И тези, които го наследиха провеждат същата политика, защото народа няма да им позволи друга. От народа си зависи.

Забрави да пишеш, че освен горд са и работлив народ, който в комбинация с разумни управници водят до просперитет на народа и държавата им. Словакия по производство на автомобили на глава на населението е на първо място в света! А тези производства създават паралелно препитание на много малки и средни бизнеси.

Да, наистина такива са. Имат и още много качества, за които ние можем само да им завидим. :(

Неграмотният мутро-простак се е нахилил като тиква и фамилиарничи с официални лица, все едно че са в селския хоремаг. Този примитивен индивид ни злепоставя навсякъде, където се появи. Хората с право си мислят що за народ е този, който е избрал такъв тъповат клоун за премиер?!

Снимката е върхът :))) Дефицитът на вербална комуникация развива невербалната :))) Някой изследовател на езика на тялото на Бай Бойко Европейски може да вземе Нобелова награда :)

Чудя се - тези лилипутско-смехотворни държавици като Словакия, Чехия, Хърватско и Австрия без национално самосъзнание, без собствена история, но тресещи се с огромни национални комплекси респ. чувство за европейска многоценност - та, питам се, кой ли изобщо ги пита за нещо и им иска нищожното мненийце?! Икономическо-социални гиганти като Германия отварят широко и дълбоко границите си за страдащите и бягащите, виждат в тях огромен ресурс за излизане от демографската си криза, а някакви безгласно-презрени буболечки искат да наложат т.н. безумен вишеградски диктат!!! Това да не е някаква първоаприлска шега в края на късноесенния-мъглив ноември? Европа може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция ще благоволят да посещават западналите ѝ градове. Със сигурност никой няма да хукне към мухлясали градове като Прага, Загреб или дори Виена- без никаква култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с некрасиви русо-луничави плашила около 1.90 м., с криви, мръсни, средновековни улици, където пияо-беззъби бостански плашила от двата пола пикаят прави необезпокоявани! А по-добре изобщо да не си отварям устата за грозната и неприветлива словашка Братислава, бивша немска колония, със замърсения от фекалии Дунав, където измрялата риба плува с опнати нагоре шкембета за ужас и потрес на туристите. Никой, никой от Турция и от другите части на цивилизования свят няма да стъпи там!!! Нека всички честни хорица с добри сърчица подкрепим този великолепен шедьовър - пакт за Миграцията на ООН!

В грешка си Гиче. Тези държави са част от бивша европейска империя и въобще не са смехотворни. Смехотворни са малки държави по на изток

Ти не си Гинка ти си Мелиха.

Малки но живеят в къщи и спят на легла а не като тези от Диарбекира.

БУДАлата се нахилил като тиква на плет!!!

наистина не сме го подписали и няма да го подпишем, това ще е едва вторият самостоятелен акт на нашата държава след отхвърлянето на Истамбулската конвенция. За съжаление е прекалено хубаво, за да е истина. Но неподписването е едно, а клякането пред силните, когато ножът опре до кокала, е съвсем друго нещо.

ам нищо не е отхвърлено, герб си работи по нея и пробутва части, пък ти че спиш и чакаш точно герб да ти кажат си е твой пробллем, скоро приеха в НК затвор за домашно насилие в което влиза и вербалното насилие, което точно искаше стамбул конвенцията-да вкарва в затвора ако напсуваш жена си, това нормално ли е затвор за "обида", че то голямо престъпление бе чак за затвор, а "обидената" що не се разведе, иначе тя като обижда мъжа си за нея няма затвор, ама спите и цеца щото баце и наредил пробутва ли пробутва на части тия закончета.

нашия дърт еврогей се натиска на млад мъж

На тази снимка ББ не ви ли прилича в профил на Тодор Живков?

Нещо не ми се вярва България да не го е подписала този заробващ пакт. Самата очиларка се хвалеше, че го е подписала.