Следващият главен прокурор - политически независим мъж над 45 г.

Най-много граждани оценяват мандата на Сотир Цацаров със Среден 3

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той ще е руска кукла на конци.

ЛОЗАН ПАНОВ. ЩЕ БЪДАТ ДОБЪР ТАНДЕМ С КЬОВЕШИ.

ЗАЩО НЕ ЧЕНАЛОВА ?!!

Цацата ще я охраняват ли след това, или ще го оставят на "банкерите" и "бизнесмените"?

Този нагъл тлъстак го избра Бойко и за това мутри наказани няма!

нищо не направи Цацата , слаб 2 от мен .Пионка

Кво се пънете да давате критерии за гл.прокурор. Ти си го избра е формулата, която ще действа за да се осигури неприкосновенност на сегашните далавераджии..

Познайте след като го избират от ГЕРБ колко политически независим ще е! И защо този сексизъм - задължително мъж! Защо да не е жена?!

ППМ

Ихааа... Политически независим от съдебната система над 45години. Някой от тези, които са вкарали от яките, болни и лоши бандити в панделата. Амааа май никой не са окошарили. Значи който и да е - си е все тая.

Аз предлагам, ако е съглана, жена от румънски произход за главен прокурор и вече да си мислят кой за министър на правосъдието, който да може да изгради достатъчно затвори.

той един познат преди година си мърмореше "Кьовеши, Кьовеши..." А после - клетвите не фащали, а?

Е щом Борисов и ГЕРБ са го избрали , значи той ще е - 45 годишния!Но има малко подробности които могат да объркат работата !Не се знае какво е казала Кьовеши!

И Магнитски ...

Ако наистина се иска, гилдията да номинира бъдещия главен прокурор, във Висшия съдебен съвет не трябва да има членове излъчени от парламента, който е най-политизирания орган - той обикновено се доминира от политическата партия, спечелила изборите. До сега "болката" на съдебната власт е, че нейните върховни ръководители практически се определят от господстващата партия (понякога с външна намеса), а формално се предлагат от ВСС. Най-важните качества за един главен прокурор са отличен професионализъм, силна воля за независимост и непрестанна упоритост при борбата с престъпността.

Ехо до 123, ама те комунистите могат даже да спрат Земята да се върти, ти да не знаеш.

Абе направо слаб 3= ( три на релси) ... Не и върви на Републиката България с главни прокурори. Ех едно време какви главни прокурори имаше...

Според мен и 2 е много.

БИПИ да си ядат ушите... След Цацаров следва г-н 10, щото вече ФБР сериозно му диша във врата.

Цацаров ти направи Прокуратурата Камшик само за една Партия ГЕРБ ! Дано дойде нормален , Независим и смел човек който да направи Прокуратурата Бастион на Правосъдието и меч за Беззаконието ! Един мандат направи Цацаров на Фалшивите Надежди !

Значи,България ще бъде без главен прокурор !

Бъдещето на България зависи само от едно нещо - комунистите далече от властта. Прокурорите могат да забавят или ускорят процесите, но червените могат да променят посоката на България, колкото и да се струва това невероятно. 8 милиона към ДПС са в правилната посока.

мааз ще гласувам за комунетата, а съм против тях! ама повече съм против милиционерете

Представете си Лозан Панов главен прокурор на България заедно с румънката на ЕС

... и да е над 160 кг....

Ако слуша, ще пусне гуша, като Цацата, ако не слуша ще разбере какво е суша...

Поне да не е руско мекере като сегашния депесар, ама надали...

Под давлението на Цацаров законите бяха така променени, че КОНПИ вече предявява искове за конфискация на имущество само при повдигнато обвинение, без да се чака присъда. Цацаров повдига обвинения на неодобните, а после тръгва да събира доказателства. През това време КОНПИ започва конфискация на имуществото, а обвинените се мъчат да доказват в съда, че нямат сестра. Накрая се оказва, че прокуратурата няма никакви доказателства и всичко пада. Битият - бит, всичко било законно. Ако пък КОНПИ вече е конфискувала имуществото или пък предприятието Ви е съсипано поради блокиране на средствата му, ходете да се съдите с държавата. Ето това е съдебната система, моделирана от Цацаров. За това той заслужава Отличен (6).

Отличен 6 по престъпност, и доживотен затвор.

Ха-ха-ха, току що един човек беше пуснал тук мнение, че Цацаров заслужавал Отличен (6) за съсипване на съдебната система и модераторът побърза да го изтрие :) Неудобните мнения тук се трият :) Жалка работа!

не че съм срещу обикновените пълни хора, но Тоя е един от главните, сигурно има хемороиди, диабет, високо кръвно..., сяда на два стола, тоалетната му чиния е подсилена, а полковник Николай Колев, и. д военен прокурор на Бг, имаше черен колан по джудо, ама го гръмнаха

Само да не е този комплексар с бръснатата глава и небрежното мутренско поведение. Колкото пъти е излязъл по медиите толкова пъти е излъгал.

Не вярвам на анкети. На 58 години сьм и никога не съм бил анкетиран за нищо. Нещо повече не познавам човек, който е бил питан за мнението ми по която и да е анкета.

Мен са ме анкетирали 2 или 3 пъти. Веднъж беше по социологическо проучване за нагласа за гласуване в следващите избори, другият път беше по статистическо изследване за туристически пътувания и туристически разходи, май имаше и трето нещо някога. За да се счита едно проучване за "представително", то трябва да е до 1000 или повече допитани. Затова агенциите се допитват до 1020-1040 души, за да може ако при обработване на данните 20-30 отговора се окажат непълни или невалидни, пак да останат повече от 1000. При население от 7 милиона вероятността да се допитат точно до Вас е 1:7000.

... Агенциите трябва да подберат въпросните 1000 респондента по такъв начин, че да представляват представителна извадка на населението. Например, ако се допитат до 1000 човека от един квартал, това не е представителна извадка, тък като не са обхванали друг вид градове, не са обхванали селата. По същия начин, ако се допитват само до високобразовани и работещи, няма да е представителна извадка. Тук различните агенции, някои от които са партийни, могат да мамят. Агенцията на Колью Колев (Червен Кольо) или агенцията на Юри Асланов (бивш член на ИБ на БСП) се допитват до членове на БСП, така те докарват висок процент положителни отговори за БСП. Затова е важно коя агенция прави проучването и как го прави (в частност дали коректно е направила извадката от респонденти за съответното проучване, така че тя да е ПРЕДСТАВИТЕЛНА извадка).

Ами ако си руски трол и живееш в някоя землянка...

Тогава ще отговориш като руски трол, живеещ в землянка. Доколкото има такива хора, отговорът ти ще бъде взет предвид в резултатите. Въпросът е агенцията да не се допитва само до такива, а да се допита до такъв брой такива, какъвто е относителният дял на тези хора в обществото. Как се определя този дял, това ще питате социологическите агенциите :)

Спомняте ли си как беше избран главният прокурор? Аз си спомням - в последния момент, набързо (защото нямло време !!!), при пълна неяснота кой е номинирал точно тези незнайни кандидати и по какъв критерий. Изборът беше извършен от някаква комисия, която (уж) препитваше кандидатите, след което предложи този, когото трябваше да предложи. Парламентът гласува, както му казаха да гласува. Ето така функционира нашата фасадна "демокрация".

Аз пък доколкото си спомням една друга свиня пеевски го беще предложил.

Главен прокурор да бъде назначен от ЕВРОПЕЙСКАТА прокуратура ръководена от румънска прокурорка Лаура Кьовеши!

Пак чакате някой друг "да ви оправи". Затова ще сте на тоя хал.

Крива логика! На това дереже сме ЗАЩОТО САМИ НИ ОПРАВЯТ!

Сами ни оправят, защото ние позволяваме да ни оправят. Аз и Вие не можем сами да променим нещата. Ако мнозинството от хора не ги интересува, нещата ще си продължат така. Така функционира демокрацията. По-добро от нея обаче няма изобретено.

Това недоразумение на снимката е най-безмисленото нещо в прокуратурата от много години насам...

Прокуратурата е гнойния цирей на българското общество ! В Прокуратурата се фалшифици- рат доказателства, разкрива се самоличноста на подаващи сигнали, прикриват се престъпление склоняване към лъжесвидетелстване !

А да не говорим за съдиите. Те пускат когото трябва под гаранция, макар да знаят че вече няма да го видят, фалшифицират документи на фирми, с цел придобивката на 600-700 бона евро лично за себе си, наказват човек откраднал една кокошка ефективно за шест месеца и наричат себе си гордо: "Независима" съдебна система.

По-добре тройка по милост отколкото откровена двойка и "репете", сиреч отново повтаряне на всичко от неговия мандат!

От проучването се вижда, че повече от 67% от българите дават оценка слаб и среден на сегашният главен прокурор. При това положение, едва ли можем да приемем, че Цацаров е независим. Няма да се учудя, ако след година, две започнат разследвания на сега действуващи политици.

Оценката за цацаратурния мандат за маен лично е –10! Искрено се надявам (ама надали) НОВИЯТ Главен Прокурор да тръгне след ВСИЧКИ български политици от 1990 -та година и тези в момента на власт и да се започне нова ерав на истинсо правосъдие в тая държава. Всички ние , които искаме да живеем в "Нормална" държава ако не го осъзнаем и направим факт....оставяме същото бунище и на децата си.

Бъдещето на България в голяма степен зависи от новия главен прокурор . Затова очите отворени на четири когато се прави неговия избор. Ако ли не, после 7г. отново ще ни управлява мафията. Отваряйте си очите!!!

Новият Главен прокурор трябва да му е напълно ясно, че ако се бои от мечки, да не влиза в гората.Битката ще бъде жестока. Не всеки може да се справи с нея, трябва смелост и решителност.

Има, има няколко достойни магистрата за тази длъжност. Доказали са , че наистина се борят за независимост и справедливост.Но..................сега върху тях се излива помията и на Главен прокурор, и на ВСС, и на ИВСС, и на ДАНС и т.н.Но в края на краищата хората трябва да определят кой ще бъде . Изборът е на народа и не трябва да се позволява това да бъде политическа назначена длъжност.От това зависи развитието на страната.

Да бе, разбрахме какво предпочитат хората;! Сега чакаме да видим какво ще "си изберат" управляващите!;)

Оценката за подобна кукла на конци трябва да 0 - нула ! Явно 3 е дадено на кукловодите !

Изтича ли!? Основен критерий - да няма връзки и зависимости, но това ще означава да е марсианец....

Цацата още не е показал двата костинбродски буса с двойни дъна. Може би Барека и Мая са ги взели за следващите избори.

Като гледам критериите, си спомням, че такива характеристики даваха за Сотир Цацаров при избирането му. Нищо ново под слънцето.

Мъж на възраст над 45 години, прокурор или следовател, политически независим и да води активна борба с престъпността по високите етажи на властта. Учените от НАСА са открили такъв на планетата на АЛФ.

Няма политически независими лица за такива постове. Нали имахме "политически независим" президент, Плевнелиев, който беше повече от зависим в политическо отношение.

А не пишат ли гражданите(за европейско развитие, кои други?), че трябва да е гологлав?

Пак ще си го изберат. Само пясък в очите на хората и имитации на желание за реформа.

Новият Главен трябва да е магистрат с характер, смел, с морал, не участвал в управлението до този момент, да не се е крил по дупките , виждайки какво се случва в съдебната система, с мнение, професионалист и млад човек.С две думи мъж с големи топки. Има доста работа.

Знам такъв човек! с много якии топки и доказани при това. Трябва само да дадем БГ гражданство на Лаура Кьовеши. И като етническа унгарка ще докара и Орбан да смени Бойко и ще цъфнем и ще вържем.

Престъпността в България расте и в последно време е потресаваща. Кой пък му е дал среден - 3?!!?

Мисля, че от съдиите в страната може да се избере по-достоен главен прокурор. Нямам вяра на прокурори и следователи. Напоследък доста се излагат.

За последните около 30 години, никога за главен прокурор не е бил избиран човек, който някога изобщо е работил като прокурор. Имало е обаче двама съдии (Фичлев и Цацаров), двама преподаватели в СУ (Велчев и Филчев, последния е бил и преподвател/асистент) и адвокат (Татарчев). Изводите, как са се справили тези, които никога не са били прокурори - направете сами!

Като знаем какви членове има във ВСС, ясно е какъв ще изберат. Нали половината са избраници на партиите. Послушковци, които са поставени там за да изпълняват поръчки.