Следващите дни ще определят съдбата на Македония

Призиви на НАТО и ЕС. Русия предупреди, че следи ситуацията

Обратно в новината

Коментари - Следващите дни ще определят съдбата на Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдещето на Македония или там както и да се казва е ясно - Балканско бъдеще, което е валидно за всички страни от т.н. Западни Балкани. Честито македонски комити (бивши).

македонците...да се оправят... Ние сме им пред очите как едни крадат като за световно,а други мизеруват. Итересува ме цената на хляба,която в едното магазинче в квартала е скочила от 0,90лв-на 1,30лв, а в другото...от 1,10лв-на 1,45 лв.... За цените на другите продукти набирам кураж да проверя утре... Не знам какво ще правим с парното отопление и топлата вода.....комшийките викат че ще заложат на дезодоранти....ОТВРАТ!

Заев ще спази договора и ще влезнат в ЕС и Нато. Събира две трети подкрепа от парламента и променя конституцията, все пак две трети от народа е гласувал за мнозинство. Македонците не са отишли по голямата част на референдума, но не са и гласували против, така че Заев ще ги вкара. А блядовете да не се месят в чужди държави.

Македонското общество е тежко разделено от дълбок и многопластов разлом. Гражданският им мир е изключително крехък. Първо-там има абсолютна етническа, културна, религиозна и цивилизационна нетърпимост между албанци и македонци. Към този цивилизационен разлом се добавя взривоопасно и допълнителен, нагнетен отвън-високомерната Атлантическа цивилизация тъпче традиционната Православна по чисто антируски съображения. В бурето с барут, пълно с фитили, сега се монтира и динамит и сто вида капсули. Не мога да си представя такава глупава атлантическа безотговорност, застрашаваща да запали пожар на метри от нашите къщи на каква тъпота се дължи. Или е стъпка от сатанински план, етап от хибридната война срещу Русия. В която ние сме просто слама, която ще гори, на кой му пука.

Глупости на тъкракалета! На никого не му пука за боимасата в Македония. Интересна е само територията ...

Само руснаците могат да провеждат референдуми. Когато руснак прави референдум, винаги е успешен и с ДА гласувст 99%.

Заев е смел и принципен, уважавам го не само защото е приятелски настроен към България. Или ще промени конституцията или отива на избори и сдава вастта, но няма да остави нещата наполовина.

Македонците се оттърваха? Няма да издържат безплатни американски бази и да плащат на американски македонски тецове пари, когато не работят... Ще си чукат жените, а не да се ебът един друг както искат Щатитите. А Бойко да го духа на АИРДоган от втората полоса на българското турско летища в София...

Няма Съдба, няма не искам. Има само интереси: САЩ, Русия. малкото Оплезен помиярче с течащи лиги, чака Да си намери нов господар да го храни и глези. Сърбите и Албанците го сритват под масата, а македончето се мисли за голям Булдог. Те това трябва ди им е името и знамето: Мики-Пакост

На референдума за Крим въпросът бил: Имате ли нещо против Крим да стане част от Русия? А отговорите: Да, нека стане част от Русия. и Не, нямам нищо против.

Македонците са се поучили от съдбата на България в последните 10 години! Ние загубихме атомна централа, промишленост, сел. стопанство и най-вече много млади и талантливи българи! На власт е един тиквеник, който най- вероятно ще закрие България!!!

Народа се произнесе,какво ще решават някакви купени политици,и незнайно как спечелили някакви гласове?! Народа не иска това,което му предлагате.

Май се лъжеш - Заев каза преди дни, че ще подаде оставка ако опозицията провали референдума, което и стана. Сега пее друга песен - длъжен бил, да остане...

Изборът е ясен! САщ са единственната страна на този свят избила безпричинно милиони мирни граждани, жени, деца, старци и използвала атомни бомби срещу мирни градове, да не споменаваме за разрушените мостове над река дунав със съдеиствието на българския президент, владайският спирач дал зелен семафор на краварите да громят и убиват и за благодарност пуснаха и една бомда в София и унищожиха къща вГорна баня.

Според блядовете референдума е провал. Как ще е провал при 91% ЗА и 605 016 души , над една трета от населението. Че на кои избори ходят 100% да гласуват. Максимум избирателна активност навсякъде между 50-55%

Е нали Вчера се определяше Съдбата. Сега пък го отлагаме за Следващите дни докато не де натъкми

Няма ков да чакат ми да влизат в ЕС и НАТО че новите им цени като наштие ги чакат ....хи хи

Викаш 30 да повече от 70

Иска ви се на вас българомраците ама няма.

за тъпите РЕДНЕЦИ 90% от 35 гаче ли ич не са много ама то с кравите не се учат тия неща...

Гласували на референдум 605 016 души и 91% ЗА. Давам пример от един македонски експерт, който каза че максимума избирателна активност в Македония е била на парламентарни избори отишли да гласуват около 1 млн. души.

народът не подкрепи безумната идея на Заев. Сега Заев с трите албански партии ще приемат в парламента решение да влязат в НАТО. Натискът е голям, заради Сърбия. Така НАТО и САЩ ще изолират единственият съюзник на Русия на Балканите, като го вкарат в обръч от враждебни държави..

пич, има си правила. Щом няма 50% - не се брои за валиден. ТОЧКА!

Да си тъп не е предимство, освен ако не си продажен соросоид. Ти продажник ли си, или си просто тъпо копеле?

А кой пази Македония от Сърбия? България Гърция и Албания не могат да помагат с войски. Загледал се в Сърбия - Македония няма шанс освен НАТО за защита от Сърбия.

Не може Рушана да иска една отдалечена от рушака страна да влезе в кюпа на рашистите, не може! Далечко е и е близичко до евреиопа! А и макетата бягат повечето на запад а на изток нито един! Та! Как така няма сда искат макет'та да станат евреиопци! Как така! Кой от вън ги кара да не искат, а пък всите ходят в евреиопа да работят!

Грешиш много дядка, четеш като дявола евангелието, народа се въздържа, ако бяха против щяха да идат масово и да гласуват Против.

имаш право колега Хилендарски! Браво, верно заключение.

Няма лошо Сърбия да е оградена от врагове. Да види и тя какво ни бе на нас през 1913 г. В историята времената се менят!

На теб кой ти каза че са против 65%, просто са се въздържали.

Никой не го касае и няма значение какво искат или не гражданите на БЮРОМ! Геостратегическият план на САЩ го налага!

закъснели сте за съдбата на македонията...ние отдавна сме се погрижили!

Дали макетата ще са в колониалния съюз или няма да са в него - все тая. В момента БРАТУШКИТЕ им гледат сеира - щото макетата ги чака конкурс за летящи кашони втора употреба за 50 милиарда денара.

Е, естествено, че съдбата ѝ вече е определена по демократичния принцип-тарикатите се налагат над балъците!

Шило

Съдбата на Македония е определена. Името остава. Да ги приемат в ЕС и НАТО такива, каквито са. Ако не ги искат- проблеми няма.

Този Заев не беше ли онзи дето го записаха за разправа с политически си опоненти , братята американци много обичат корумпирани политици ....

Ще им направят показно. Първо ще се разправят с ДПМНЕ, ако не кандисат да гласуват в Парламента. Изключване от ЕНП, карантина, някой-друг инцидент, албанците ще се надигнат, някои в затвора, конфискация на сметки. Има и тежка артилерия - по финансовата им система и инвестиции, ако нещата се закучат с федерализация/отцепване . Този Мицкосски и Иванов са синтезиран израз на грандоманския юго национализъм, но ще си патят. Не можещ да прекаращ НАТО ей така, с лъжливи обещания.

Заев е храненик на Сорос-ясно що за цвете е!Също като нашите продажни соросоиди!

македонията е най новата алабанска провинция, а Албания отдавна е в нато, само ти май не си го разбрал още.

Съдбата на БЮРМ е разпад, Албанците и сърбите, ще се сбият, а ние, ке раздаваме паспорти на бежанците.

Далеч си от истината. Вече е 2018 година. Геополитическите пластове се разместват. Могат да влезнат в НАТО, единствено както е във вица : 3 макета - войвода, четник и предател.

НАТО и Е€ са в процес на разпад.

много си се загрижил за Русия и съюзниците и, нещастник такъв

Много се вживяваш бе оръфляк. Виждаш, че шибаните евреи от НАТО са нежелани. Спомена е още горещ от бомбардировките които извършиха тези жидове. Да ти ебем и нато и пичку материну, народа го не сака. Но македонците са българи, робска психика, ще им го наложат, вълнения и конфликти няма да има. Руснаците не отчитат душевността на балканските робски дебили, така, че прогнозите им са неверни и няма да се случат. Но евреите рано или късно ще бъдат унищожени от собствените си действия.

Далече си от истината, специалисте. В Македония афинитетът към Сърбия е голям, но към България никакъв. Сърбия няма конфликти с Македония.

Един положителен резултат от тези събития в Македония и допитването е, че вече открито излиза РОЛЯТА И ИНТЕРЕСА на Русия на Балканите, респективно в Македония! И това не е малко, ако имаме предвид историята на Балканите!

Това доказа че македонците не са българи ,следват сръбска политика но какво ще правим ако ситуацията се изостри,все пак нашия военен министър е от ВМРО

"Решението, което трябва да вземат политиците в Скопие, ще определи съдбата на страната им за много идни поколения." - съвместно изявление на председателя на Европейския съвет Доналд Туск и генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Абе нали решението трябваше да вземат македонците, не политиците.

Какво ще стане ли ? За тези неща се мисли на време, предварително!

Защо македонците се "дърпат" за нато - защото гледат какво става в България, затова .