Следете на живо в Dir.bg: Българската делегация вече е в Северна Македония

От мястото на събитието предава специалният ни пратеник Елза Тодорова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ясно, нищо не си свършил ;)))...Сега няма какво да ни баламосваш тука с ужким териториални споразумения, дето и за туй си последната дупка на кавала и никакви територии, нито пък другарите Мунчо, ни Мунчовица. Една лисица си и ти и всичките ти джобове пълни с хитрини)

нашенците в Югозападна България я карат без маски, дори на най-високото им ниво. Тоест филтрираните от тамошното гаулайтерство на Империята. Но трябва да се отдаде нужното на Кирето Ментата и свитата му - адаптират се бързо и по някое време престават толкова видимо да се оМАСКАряват . Не ,че без маски не са маскари и подлоги на Държавния департамент и ЦРУ. Нали ?!

Лена Борис Славова е Кировата Деси Слава

Новия КИРЯК СТЕФЧОВ е КИРЯК ПУТКОВ.

Този е отблъскващо антипатичен, не е мъж, а лигав джендър, гол охлюв, невероятно как хубава жена го е последвала от Канада. Не бих го допуснала и ба самотен остров.

Да съберем пари за едно свестно палто на Киро, да не носи канадката от студентските си години.

Кирето може да е аджамия и инфантил, но е събрал секси кучки, цепенячки и половина в харема си, мунчо може само да се облизва и да му завижда.

Избираме лъжци - мутри и тъпанари да ни управляват и после се жалим. Произвеждаме повече електричество, отколото ни е нужно и го продаваме по евтино навън, и вдигаме цените му у нас. Комунистите, които ни ограбиха и станаха най богати, тръбят, че защитават интересите на най бедните и те им вярват. Искаме да сме в ЕС и НАТО, а избираме руски агенти, които искат да ни върнат на русия. Единствени в Източна Европа не лустрирахме ДС и комунистите и им позволихме още да ни управляват и поучават.. Позволяваме на комунистите да уволняват и отстраняват всички хора в държавната администрация, които са техни политически противници…

Мунчо и Хардварда закриха България.

НЯКАКЪВ НЕСМАСЛЕН...ИЗЛЪЧВА ТЪПОТИЯ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ...ИМА ОТБЛЪСКВАЩО ПОДЛИЗУРСКО ИЗЛЪЧВАНЕ И ПОВЕДЕНИЕ КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ МАХНЕ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Нашият много ухилен, та не знам....

Заглавието ми звучи сякаш нашите са пристигнали на Северния Полюс.

Левичарската пропаганда на сороските медии успя да махне неудобните за тях политици в България, в Македония, в Австрия дори.... Само един Орбан остана да се държи......

Само не разбрах какво прави тоз каун в македония? Имам чувството, че нас ще ни приемат в ЕС и ходим да им се молим за нещо! По-голям гаф от това посещение не съм виждал досега!

трябваше да е обратно ... Северномакедонската делегация е вече в България !

Все едно сме във война Ама прос Киромпо заръка още по-прос Мунчо им отиде на крака Щото иначе Херо Мустака може да се ядоса и уж случайно едно записи как Курчо и Мунчо “спечелиха” да цъфнат в Афера …

Канадски комунистически боклук с два пръста чело и усмувка на олигофрен.

не искаме да следим Киро, срам ни е!

Менте министър в менте държава!!!

След щастливата среща в РСМ, прост Киро обяви , че до 60 дни ще има редавна линия София - Скопие !!! Не уточни само еднопосочно ли ще летят самолетите до Скопие ! и дали има план за там да замине цялото му правителство.!

Киро, следим те на живо и слушаме внимателно всяка дума, която изричаш. Много внимавай какво говориш, да не се налага после да обясняваш, че не си имал това в предвид, а вътрешното ти убеждение е, че не си казал това, което си казал. Че иначе куролацията между думи и дела ще ти излезе по-скъпо и от тортичките на жена ти. А макетата ти показаха, какво мислят за посещението ти, като изпратиха секретаря на външния си министър да те посреща. Дипломатически гаф, ама ти тези неща не ги знаеш. Или ти показаха, че от теб нищо не зависи, ти си там само да кажеш "ДА". Като се върнеш кажи за какво похарчи 4,5 милиарда за обслужване на министерски съвет и министерства за един месец.

После цялото правителство ги посрещна с почести пред министерския съвет. Ама защо не на летището- май е работно, а не официално посещение .

" не така , еФфтина си, мила"

Киро като ос*ре позицията ще кахат че е от ГЕРБ

Кириле, Кириле, показаха ти среден пръст „братята“. Посрещането на „равен от равен“ ти показа, до колко те ценят и търсят някакво сближаване. Ако излагаше само себе си, щеше да ни е весело. Но излагаш целия ни народ с инфантилноста си.

Посещението на Киро канадеца в Република Северна Македония, няма нищо общо с ГЕРБ! Чегъртачите от ПП и БСП(комунисти) да обяснят какво правят в Скопие! Киро канадеца не е изпратен от Борисов да ПРОДАВА и унижава България в РСМ! ТА ВИКАТЕ КИРЧО КАНАДЧЕТО В СКОПИЕ ГО ПОСРЕЩНА НЕ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР, а някакъв албанец Хахаха Така е! Когато унижава България, унижението трябва да е пълно!

ви управлява с любезното съдействие на официалната власт в Скопие. За това сега им е на колене там.

Сега кото се замисля нека ни е! Да видят и молкото му изтрещели фенове какъв човек им е сложен. Колкото повече се осира Киро, толкова по-скоро ще си ходи. Щото онази годдила от козяк може да ни инсталира канадски сопол за премиер, но българският нрав няма как да го изкорени. Надживели сме всичките си поробители. Това е много важно да го знаят!

Кире кво стана -електромобили , ша борим корупцията и бюрокрацията , а то кво било -летящи чинии и кючеци .... Така ли ви учиха в Харвард ,Кирееееееее много ми приличаш на Слави с коса !!!

Виж ако онез девойки около Кире Куролацията сформират нещо ксто МегаДанс мое и да стане конкуренция на чалгаря

Ави ако си настъпят мустаците?

без конкретика,без срокове, без гаранции и състави смесена Историческа комисия която да реши спорните въпроси. Какви спорни въпроси има Българската история бе продажници? Договора е без гаранции. Гръцкият договор е гарантиран с печата и подписа на Байдън и македонците гък не казват Има срокове и конкретика След три години Герб постави спорни въпроси които ги няма в договора Германия каза. Защо подписахте договора ! Та така Герб ни вкара в кьор сокак.Отпред пищол, отзад кур

Тогава що реват македонците? На сила ли са го подписали?

Нашибаха бе глупак. Станахме за смях.Евриоа ни казва тези простаци подписаха договор а след три години предоставят спорни въпроси извън договора. Разбра ли бе тъпа Тикво

А шо не са в ЕС? И къв Байдън подписал 2018 , а?

2022-01-18 12:58:05 Герберочегъртач (нерегистриран) Кой ни насади на тези пачи яйца? ----- сили те насадиха! а не си дават сметка, че по този начин българите започват да НЕ ги харесват - нито ЕС, нито ония отвъд голямата локва! натискай ни да си плюем на историят, "великите" сили казват - вие не сте ни важни, важна ни е територията ви ! така го тълкувам аз

Засилвам го Три пъти И си Го местя В алтернативния крачол

800 000 Българи по-малко и клякане на Северна Македония. Благодарим ти Бойко !

не ги пусна е ЕС. За това Македония помогна на българските комунисти да го свалят от власт.

“Работеха” в изборния ден от Серес Така Пълните Палячовци и Мунчо Путката “спечелиха”

Какво значи не ги е пускал?? Та той ги буташе през цялото време на българското председателство! Заради него стигнахме до тук. Продаде ни за две слефита и едно конгрчулейшън !

глупости

кляка Киро Македонецо

Историята ще съди тежко националните предатели Бойко Борисов и Красимир Каракачанов !

История имат държавите и народите в тях. Благодарение на Мунчо и компания, тук в момента се закрива България.

Е, що пък да ги съди точно тях и за какво? Иванчева пак ли си ти във форума?

По-скоро харвардските марионетки!

ПРОМЕНИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ Мицкоски: Да чуеме од Петков чиј е Гоце Делчев и кој го кренал Илинденското востание Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во емисијата Анализа на ТВ 24, вели дека добро е бугарскиот премиер Кирил Петков при утрешната поета во државата да одговори кој го кренал Илинденското востание, дали Гоце Делчев е Македонец и зошто бара македонскиот јазик да се стои со фуснота тога тој е претходно кодифициран. Тој додава: ве молам вие новинарите утре поставете му ги овие три прашања, дали бил Македонец и дел од македонскиот народ кој што е различен од Бугарскиот народ, Гоце Делчев, кој бил тој кој го предводел Илинденското востание и зошто мора секогаш да се инсистира кога станува збор за македонскиот јазик со фуснота да стои согласно Уставот на Македонија Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во емисијата 24 анализа рече дека од овој процес губи самата Бугарија.

Като не ви стига ПиПето и гласувате за ПоПлювковци, така ще е!

Така е, бедните и простите, не обичате образованите и заможните. За тва сте роби на боко и доганя.

Купена тапия не е образован, а заможен става всеки бандит в бандитски времена, похвали се с друго!

Кирчо, да беше взел и Мустафата, та щеше да си посрещнат и от Премиерът и от военния министър и то с почести и заря, сега ти показаха от петте пръста най- дългия пръст, какво унижение!

ТОЛКОВА ГОДИНИ ДЪРЖАХМЕ, ДОКАРАХА НИ ТОЯ И ВСИЧКО ОТИДЕ В КЕНЕФА

Сега не реви.

Гласувах на всички избори 2021 против Славуца и после против Киро.

малцинство. сори

Гласувай за боко и доганя пак, винаги ще си прост бедняк.

Киро е предател!

А Борисов какъв е тогава ??? Кой ни насади на тези пачи яйца?

Бракуван предател.

не ги пусна е ЕС. За това Македония помогна на българските комунисти да го свалят от власт.

Киро и на Луната да отиде,все тая. Каквото наредят от САЩ, това ще е. Киро никой го не пита и никой не го ебава за слива. Сега му наредиха да отидо до Македония , въпреки, който има зор, той трябва да дойде. Те трябваше да дойдат и да идват, не знам тая подлога и кукла на конци защо се излага та прелита като пеперуда до Македония. Направете си изводи. В последните две седмици Киро два пъти ходи на крака при македонците. Направете си изводи, щом не е посрещнат и от премиера на летището, а от някакъв министър мисильманинь с албанско име. Правете му сметка.

А карантинираният Мунчо къде се крие?

Македонците по случай посещението му публикуваха на челна страница статия, послучай смъртта на Костадин Миладинов в Истанбулския затвор и пишат че той е издал сборник Македонски народни песни. Харвардеца въобще не знае,че сборника е Български народни песни от Македония и е издаден с парите на епископа на Загреб Йосиф Щросмайер на чието име е кръстен площад в София. Та като погребваш българската история и разрешаваш на македонците да я крадат погребваш себе си като българин и България която управляваш

След като му се размина нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА, Киро Брилиантина резонно е решил, че ще му се размине и държавната измяна и национално предателство. ВЪН РСМ ОТ ЕС, ВЪН КИРО ОТ МС!

ще има да почакаш. Много да почакаш. Дълго да почакаш.

Вън Киро от МС! Киро канадеца е предател!

SU-152

Пак ще го напиша,спрете с илюзията за братството..........................

филиала на ЦРУ ...Харвард с пари на Америка за България на кого ще служиш? Пабло Ескобар ритна Киро и той отиде диван чапраз на крак в Скопие. Българска история..глупости.Под масата.

А банкянската мутра беше достатъчно само да я погалят по главичката и едно селфи.

След като си потомък на дърти комунисти и видния социалист Георги Гергов те лансира в политиката, на кого ли да служиш?

Някой има ли разумен отговор, защо РСМ от години няма посланик в БГ?! Страна кандидатка с подобни дипломатически отношения не може да очаква друго освен вето.

Всичко зависи от Вашингтон!

Нали Борисофф не краде!

Всичко зависи от нас българите! Не от радев и киро предателите.

стана Киро Македонецо

Нали макетата искат в ес. Не е ли по-редно те да дойдат на крак в София ?

Отива там да оправя бакиите на банкянската ханъма, която си правеше селфита на наш гръб !

Отива по заповед на Мунчо

Хиляди заразени, няма легла, няма болници няма модерни Ковид- отделения,инфлация, мизерия, безработица,мизерна заплата от 800 лева, отрицателни лихви по депозитите, разбити и унищожени бизнеси, глад, бедност, немотия... Киро отиде Македония да оправяа. Това ли е най- големият проблем на България в момента? Това ли е най- важната задача за вършене? Нещастна шайка некадърници.

Да, това е един от най-големите проблеми на България. Киро не е нужно да обикаля по болниците, нито да лекува болните лично. За целта си има Правителство, има си Министри, има си отговорни хора. На вас все нещо не ви е достатъчно, все сте недоволни! Кой каквото и да направи - все ще сте на въпреки! До гуша ми е дошло от подобно прошляци!

Тия министри са му кумове ,баджанаци ,любовници ,или са си купили поста