След "варварските кланета": Тръмп заклейми расизма, но не подкрепи по-строг контрол за оръжията

В обръщение към нацията осъди "белия тероризъм" и се зарече, че "ще действа със спешна решителност"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо лошо в идеята за превъзходство на бялата раса!

тези сами ще се закопаят, няма ко да ги мислим

Годишен брой убийства на 100 000 души: Русия - 9,20 САЩ - 5,30 Годишен брой жертви по пътищата на 100 000 души: Русия 18,9 САЩ 12,4 Май моделът с масовите кланета е по-добър.

Съединените щати се разпадат. От куп проблеми във външната политика - Китай, Русия, Иран, Турция, безкрайни войни и спорове със съседни нации, до вътрешно разделение на обществото, рано или късно ще причини последствия които малко хора си представят или искат да си представят. До 10 години картата на САЩ ще изглежда съвсем различна.

Ще си завземат отцепените щати обратно. Челният съветски опит показва, че има хляб в това начинание.

Изчистете си краварника, преди да учите другите народи как да живеят.

нищо никого не учат, просто си отстояват интересите. къде видя учене?

На всяка крачка, Педро, по целия свят.

ама и на тебе ти се ще да си в техния краварник нали? само дето не можеш и затва плюеш

Богат но ахмак! Вероятно ще го опраскат,като Кенеди в Далас!

ма той клал ли ги е или ги е стрелял?!

Демонокрация

САЩ-най-пропадналата държава в света.

Но скоро.

ама ти се ще да си там а не тук нали? ма кат си прос и нищо не можеш освен да плюваш... стой си в бунишето и завиждай

Според статистиката, броят на подобни убийства в САЩ спада драстично през последните 10 години, въпреки рекордния брой притежатели на оръжие. Дори с тези 2 престъпления 2019-та до момента чупи всички рекорди по МАЛЪК брой убийства. Много страни, в които притежаването на оръжие от цивилни е строго забранено, имат много повече убийства. Примерно абсолютно всички страни от Централна и Южна Америка, Абсолютно всички страни в Африка, по-голямата част от страните в Азия, и много от страните в Европа. На убийците обикновено не им пука дали им е позволено да убиват. На жертвите обаче е добре да могат да се защитят. Ако жертвите в случая имаха оръжие - сега щяха да са живи. Съвсем отделен е въпроса, че за последното денонощие в САЩ има 186 случая на загинали в автомобилни катастрофи. Доста повече от убитите с огнестрелно оръжие. Да забранят автомобилите ли?

Дано да имаш оръжие и ти!

имам

Ако забранят автомобилите и в резултат на това средният американец започне да губи по 10-ина минути всеки ден, което се равнява на около 3 милиарда минути за цялата нация или колкото продължителността на 1700 живота, тогава загубата е в свъсем друг мащаб. Всеки ден. Само че когато всеки ден взимат по малко живот от всеки, не се усеща.

оРанжев боклук, дано вечно гориш в ада!

Easy boy!

За пореден път убиецът е мъж, израстнал без баща. Общото между него и 26 от последните 27 масови убийци е, че израства без баща. Връзката между този фактор и създаването на агресивни, неуравновесени мъже е вече доста добре установена. Масовото нарастване на процента мъже без бащи в развития свят съвпада много силно с нарастването на масовите убийства и агресията като цяло през последните десетилетия. Разпадът на базисни социални връзки и функции като традиционното, моногамно семейство между мъж и жена носи след себе си естествени негативни процеси. За съжаление, да се констатира това е политически некоректно в либералния свят.

причуната е WHITE SUPREMACY!

Америка е N1

Беше.

а ти от коя кочинка завиждаш?

Правилно. На всеки там да се раздаде оръжие, така, по -тежичко. . Ще стане още по-готин екшън..Дай боже.

Единият от убийците е крайно ляв, подръжник на Антифа и Пелоси. Демократите обвиняват Тръмп, но те бяха тези, които защитаваха изрощните на Антифа!!

Бре да еба! От гуза си вадиш!

изкарай си първо от гъза рязания на хюсеин обонго и от устат на сатаната сорос и тогава се обаждай...капиш говедо просто

това са провокации на социалистите и ислямофашистите на сорос и куклите му като хюсеин обама чийто зомбирани привърженици избиват невинни хора за да пресират сената да прекара закон и отнемат оръжието на свободните хора в Америка а след това да заробят и зомбират цялото човечество .Пример е как във Франция смазаха протеста на зелените жилетки които ако имаха оръжие щяха да победат масонското правителство на макрон

балкански! Ти никога няма да будеш единн от свободните хора.

либерализма е психическо отклонение и двамата убийци са комунистически лекета които са против оръжието определящи се като "прогресивни" либерали . също като нашите платени тука ганю соросчета дето ронят крокодилски сълзи за неоправданите гейове и роми

Във няма такава държава също трява да има мониторинг на пропагандиране то на омраза и да бъдат залавяни психично болните със нацистки исказвания и обеждения такива хора са много близо да извършат престпно деяние повлияни от нацизма това е душевна болест такива хора трябва да бъдат лекувани навреме те са крайни и егоцентрични единственото което умеят най -добре е да мразят тези който смятат за различни според изграденият им критерии в зависимост от степента на болестната омраза.

Ами ето един подходящ случай СЕШНО ДА СЕ НАЛОЖАТ САНКЦИИ в/у ТЪРГОВИЯТА с оръжие “за самоотбрана” на цивилни/частни лица ,а не на куп страни в останалия свят ! Освен това и позитивна практика с намаляването на оръжията сред населението не липсва : Австралия , Великобритания и др. прост са го изкупили от населението . Ама как да стане , като тъкмо и точно тези батковци с пушкалата са сложили Тръмп за президент , че и ръчкат непрекъснато да разпалят нови конфликти : Иран -като типичен пример . И се оказва, че във собствения си двор не са си “почистили” , ама за целия останал свят са се закъхарили !

добре ама сорос медиите пак услужливо забравиха да кажат че убиеца от Охайо е зомбирано либерал комунистче почитател на хюсеин обама ,клинтън и русата професорка със шведски корени от харвард елизабет йорън - пока хонтас която цял живот е ползвала привилегии като претендира че е индианка със сини очи

никога няма да забранят оръжията в щатите. избийте си ги тия работи от главата.

80%мексиканци в Ел Пасо!Това американски град ли е или напротив?Ако не е нито едното нито другото означава че има нашествие!Вариантите са два:бягство или защита.И в двата случая губиш!Не можеш да избягаш!Приемат нашествието за нормално.Не можеш да се защитиш поради първата причина!Остава ти да пошумиш за себе си.С което отново губиш!Защото никой не го интересува как живееш между нашественици!Пример как нормалното води до самоубийство!Един самоубиец който си търси компания!Ако беше терорист къде са явките групите паролите прикритието методите заблудата целите!

Vij malko istoriq, koe kak e bilo predi. Nali ne mislish che belite sa bili 100% ot nachaloto po tezi zemi.

Дрън-дрън ярина - с много думи не е казал нищо, и нищо няма да направи (дори и да иска не би могъл да направи) за да се ограничат в бъдеще подобни убийства.

Харесва ли ви този свят напоследък,свят на поквара,убийства,войни,болести,пари и пак пари. Политиците ни мислят единствено за парите и икономиките на държавите,за друго не! Навъдиха се всякакви болести по хора,растения и животни,съсипва се климатът,замърсява се цялата планета и така хиляди гадинки загиват,на повечето политици засега явно не им пука за това,икономиките и парите са важни. Продължава тоталното изсичане на гори,на много малко места се залесява. Напоследък заради растежа на икономиките започна света и да се въоръжава все повече и повече и никой не зове това да спре. А оръжията са за убиване,не за друго. Ето,в Америка хората се избиват по между си,но Тръмп не иска да спре свободната продажба на оръжия,нека купуват оръжия и нека се избиват,важното е парите да се въртят... По магазините масово ни продават храни пълни с всякакви боклуци и хората след употребата им боледуват от най различни болести,но на кого му пука,парите са важни,бизнесът е важен. Покрай всичко това започнаха и разни Истанбилски конвенции да ни прокарват,жените били равни на мъжете,мъжете да спят с мъже,жените с жени,това било модерно,разврат от всякъде. Демокрация ли,това не е демокрация,това е свободия и беззаконие! Унищожават християнските ценности на хората,опитват се да ни докарат цяла Африка в Европа за да правят мулти културен свят,само и само да ни отдалечат от християнската ни вяра! Това е Новият световен ред - пълно безредие!

Демек Тръмп си го е преместил в другия крачол! Това доказва,колко му пука за американския народ,важни са милиардите от продажби на оръжия,животът на хората изобщо не е важен! И самият Тръмп го знае,че може да ограничи продажбата на оръжия,но той не иска. С това си изказване той показва на хората ,че няма и да се опитва да пресече бъдещи подобни убийства! Просто сега ще чакаме следващото масово убийство там,нов траур,нови изтъпанвания на Тръмп и до тука,всичко по старому докато не гръмнат някой негов близък,но и за тогава не е сигурно,че ще ограничи продажбата на оръжия.

Че как ще изкаже за по- строг контрол- нали те живеят от тази индустрия. Тръмп е просто един от поредните вицове на президенти в САЩ. Свестният го убиха и сега е много , много години циркаджилък. Само ненормалници могат да живеят в тяхното деградирало, извратено общетво.

какъв расизъм бе, тоя в дейтън е либералче

Този е фашист.

Моля, моля! КЛАНЕ става само с ножове, саби, ятагани или брадви /сеч/ с хладни оръжия!!! Стрелбата е друго нещо!!!!!

Ей ,един такъв човек ни трябва и на нас !

Боклуци си имаме, този епрестъпник.

Как беше вица - мразим апартейда и негрите.

Няма ли кой да го гръмне тоя самовъзлюбен пуяк ??? Така ме дразнат хамериканците, че ако ги избият до един, ще си умра от кеф !!!

ами гръмни го ти бе негър

"...мониторинг на онлайн пространството" А Тромпет не се ли изцепи наскоро, че можел да изтрие от лицето на земята цели държави, но не искал? А утре ако му се прииска, все пак е на възраст?

за всичко виновен Тръмп Преди него нямаше такива неща в САЩ

Ми да видим мерките. Той удря бизнеса с оръжия и подсилва следенето в интернет. За всекиго по нещо.

Нали демокрация.....

В истинската демокрация има смъртни присъди :)

Варварска държава са САЩ, избиха индианците сега се избиват помежду си, с осезателната помощ и на Тръмп...

Ъхъ само дето в братска ти Русия има повече убийства отколкото в САЩ

Тази информация от козяк ли я получи, тъпако?

ама сицки искате да идете там нали? само дето не мозете оти сте тапи и само завиздате. стойте си у нази си, нема таквиз масови кланета, само 10-15 загинали от катастрофи дневно и тук таме некое ъбийство, ама то случайно и под въздействие а не нарочно... и си беррваите че от искаро по длибоко нема и от витошо по високо нема... е па нема!

Пишете фалшиви новини, но не ви е за първи път. Напротив, той се ОБЯВИ ЗА по- строг контрол, ама грантаджийските болшевишки медии на черното ше кажат бяло.