17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези санкции са недостатъчни

Пълно е с руски подлоги в България. Левски се обръща в гроба. Слушате само чалга и в главите ви е хаос.

Анти

Я голяма бяла птицо ни светни какво да пишат хората под статия за САЩ и Тръмп. Предлагам заглавие "Влиянието на идеите на Левски върху политиката на САЩ". Аман от изперкали.Ходи си среши перушината и си налягай полога.

Много добре се развиват събитията. Братушките се оправят и ще се оправят винаги, до тях са държави като Китай, Бразилия, Аржентина, ЮАР, Индия. А колониалните тъпаци нека да си мислят, че е още 1946-та година. Доста ще загубят от това.

и теб те оправят яко "братушките", като гледам какъв ентусиязъм кипи, наистина те оправят яко...май и повече от веднъж на ден...

Анти

Я за какво си мечтаеш не членосторазделен.Да те оправя афроамериканец. Споко, ще ти го уредим.

"до тях са държави като Китай, Бразилия, Аржентина, ЮАР, Индия...." много държави набеди за братски на руските терористи бре..ха.ха Истината е : Русия е сам самичка. Даже Ктиай не признава Крим за руски..ха.ха

Щир, Крим е руски. Точка. Думи на Путин. А, дали другите го признават, говорят фактите. Всички лидери се изредиха при Путин. Дори и Тръмп му отиде на крака в Двореца на Руския Император в Финландия.

Schilo

Мдааа, още не мога да си обясня, как коментари на руски и някакви реклами на руски, могат така да подведат реднеците, че да объркат вота. И въобще да назначат президент. Всъщност, по отношение на съдържанието на имейлите на Хилъри-то, направиха ли нещо? А като цяло- двете власти- законодателната и президента в щатите, явно са във война

Май наистина по върховете в САЩ е пълно с чужди агенти - основно в Конгреса и по върховете на службите. Такава отровена антиамериканска политика не може да се обясни иначе. Или до един са загубили връзка действителността.

Не бе това са все руски агенти, братовчеди на Путин, и нали разбираш, трябва да правят така, защото лично той, мост лайкли, им е наредил, като им е хакнал (лично) мозъка

хакването на изборите в САЩ - било лъжа преврата в черна гора - било лъжа простотиите на кгб в гърция и македония - било лъжа скрипал - било лъжа гражданския самолет - било лъжа било или просто КГБ?! болният путлер дали си мисли че е така всичко ще му мине?! накрая да не ти наврат всичките ракети отзад!

Schilo

Е кое не е лъжа?

Schilo

Да те питам, вярваш ли още в дядо Коледа? И Снежанка?

Дори всичко да е истина, като го съпоставиш с това, което Кравиланд прави (преврати във всички латино страни, разни ислямски пролети, преврати в половината страни от Африка и т.н.).... е само капка в морето.

Schilo

Хахахах, ба си истерията. Тия си затвориха вратите за Канада, Мексико, цяла Европа без Великобритания, Китай..Дръпнаха се от съглашението със страните от Тихоокеанския район. Тръгнаха и срещу Русия. Приказка

Много гот, каквото си натвориш сам, никой не може да ти го причини, а и после боли повече. Само така другари кравари! Откъснете Русия от Кравиланд, за да може да Ви гътне по яко.

ти само си свикнал да гълташ яко...

Браво на агента Тръмп. С тези санкциите Русия става още посилна.

Американците спряха войната с Виетнам, а руснаците ще се спукат от гордост, че имат Диктатор, който прави войни и избива хора! Май там трябва да се търси разликата. Една от разликите.

САТАНАИЛЕ >>>, много "истини" пишеш. Русия има вече 750 военни бази в целият свят, докато САЩ - 238 военни бази. Това за всички разумни хора е мерило за АГРЕСОР.

Остави го човека, той живее в 30-ти век, когато Русия ИМА толкова бази по света, а американските са само се водят такива, иначе са клубове на пенсионираните ЦРУ агенти

Е такива мерки са нормални: с тях започва всеки тоталитарен режиим.

Американчетата зорлем се опитват да направят Русия отново Империя ...

Успя да раздразни всички - и своите, и демократите. Взе се на сериозно и ще си плати скъпо за това.

Ех Вовка, що ти беше да се ровиш в мейлите на Хилърито :) Да я беше оставил да стане президент...

аз съм леко незапознат с нормативната база в САЩ, но въпросните агенции (разузнавателни) не са ли под шапката на един директор по разузнаването, който рапортува на президента? Какво пречи на въпросният президент да затвори устата на произволна разузнавателна служба?

Това е САЩ, а не Русия или Зимбабве!!!

Още по-лесно е...

тъпи, в щатите от първите четири указа на тръмп три ги спря като противозаконни един провинциален съдя! а в россия на всяка глупост родена в мъничката главичка се ръкопляска!

ми пречи това, че онова са щатите, а не россия! там, като те викне сенатска комисия пееш като тримата тенори едновременно, щото иначе жената и децата ти няма да ти дойдат на свиждане нито веднаж за двадесетте години които ще ти лепнат за лъжесвидетелстване!

ти така ли пееш като те викнат на перона да ти дадът дажбата

Видяхме какво се случи на Зукърбърг - нищо...

ти виж на дерипаска какво се случи

Русия хаква избирателната система на САЩ, електрическата инфраструктура и т.н. и след това се опитвате да кажете, че САЩ са виновни за това?? Тролската наглост няма граници! Путин се е САМОЗАБРАВИЛ!!! От Гърция Македония вече взеха да ги гонят!!! Преврат в Черна Гора!!! Нападна Украйна и Грузия!!! Путин не знае, къде се намира! Той е психически БОЛЕН! Той се е САМОЗАБРАВИЛ! Руснаци, сложете край на това!!!

моля пуснете порното на стоножката,че изглежда ползва страпона без вазелин и е нервен

Не можем да сложим край, ние сме пияни с Боярищник нон стоп. И въпреки че знаем това, не искаме да го прекратим, защто ни е едно такова хубавко

САТАНАИЛЕ >>>, Путин знае къде се намира. В Русия. Важното е, че всички, така наречени Ръководители на САЩ и ЕС и много други страни, припкат при Путин в Русия. А, ако искаш, изяш вратовръзката, вместо НА АКА ШВИЛИ. Или, да смениш НЮЛАНД и да кажеш "Майната му на ЕС".

Значи всички са доволни от срещата на двете шашми.

Това ще боли много.

Тия изборите не могат да си подсигурят иначе акъл на други дават.....

какво ще стане.

Руските тролове да загасят цигарите и да се мятат на работа, че обедната почивка им свърши!

На нас това ни е работа по цял ден бе брат, явно не си разбрал каква е работата та всеки "трол".

Глупаците не проумяват, че по този начин постигат само нищото. Рано или късно ще стигнат целта си и ще избухне голяма (световна) война и след нея вече няма да има ФАЩ и санкции.

а какво очакваш да направят? да свалят гащи, да разтворят бузи и да чакат русия да ги ощастливи? То няма ли да е същото като това, което си съобщил вече, че ще има война и руснаците ще ет всички американци на голо и сухо?

Ми, напълно резонно. Русия удълж санкциите срещу САЩ и ЕС, до края на 2019 година.

това е ужасно! русские ще спрат износа на махорка, валенки , ушанки, самовари и лапти и как ще оцелее цивилизацията не е ясно!

Не бе, ОНЯ. Едно от перата, които спряха са ябълките от Полша. Но, поляците вече ги внасят в О Крайна и Порошенко ще прави "Плодов шоколад".

А санкции за САЩ? Защо дебелите кравари се изживяват като господар на света?

самички си се санкционират с дебелите си кравешки тикви

руснаците нали въведоха забрани за търговия? То е като санкциите. Или не е?

Освен санкции, започнете да разобличавате руски тролове!!!! Ако трябва на всеки тролски пост или лъжлива статия из Интернет, слагайте информация за адреса!

тогава ти ще изревеш първи понеже си стоножка,пълзяща за порно

е поне ти са се разобличи тролче путиниоидно

Адреса може и сега да ви го дадем - ул. Савушкина 55, Петербург Ела и ме хвани!

много неприлично предложение.... вие нямате абсолютно никакъв православно-християнски морал!!! Срамота!

Я не дърпай котката за опашката, че после не можем да обясним, защо всички адреси ще почват с думата "Ленгли".....

тия продължават да плашат куче с кокал,през това време на санкции тия фермерите без да си искат с тъпите си фермерски кратуни събудиха Русия която леко полеко си възвръща могъществото,а кравите нека си пасат

Могъществото - в производство на Боярищник, за да държи русското стадо в делириум и да не пита за парите на Путкин в Панама

когато си тъп,няма да умреш умен нали

Мали верно, трябва да дарим някой лев на Хъмпи Тръмпи и останалите, че си нямат. Я бързо тичай до пощата за един превод, няма само Путин да има парички. Куха главо, посочи ми един президент, на която и да е държава, който да е беден или да живее само от заплата.