17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Похвално! Дано да се ползва от обикновените БЪЛГАРИ, а не от "богопомазаните " само!

Пу! Колко жалко

Браво!

Да отидат да я снимат напролет. Току виж изглежда по-добре от жълтите павета.

Има ли връзка с това, че легализираха проституцията ? Щото е идеална за скъп бърдак .......

Само в болни БЪЛГАРСКИ мозъци може да се роди подобен въпрос!!! Абе простаци поне веднъж се зарадвайте на нещо!!! НЕЩАСТНИЦИ....

Браво, не е за вярване това...но може още ! По настоящем в София има 44 находища на хипотермални води с общ дебит 262 литра за секунда. Този дебит би давал възможност над 20 000 души дневно да ползуват балнеоложки процедури. София е и балнеоложки център, което е отразено в герба на столицата ни. Развитието на София, като световен балнеоложки център, може да става поетапно, с висока степен на етапна завършеност, което дава възможност за относително ниски годишни капиталови разходи. Разработването на съществуващите 44 минерални водоизточника може да се осъществи и без изготвянето на специална подробна обща програма. Достатъчно е за ремонтирането или изграждането на отделните обекти да се изготви индивидуален проект който да е съобразен с характеристиките им: дебит, температура, здравен ефект. Същевременно е необходимо да се даде по-голяма тежест на спазването на нормативните документи от екологичен характер при различните други стопански дейности, всяка от която може да продължи своето паралелно развитие.

добавка: ........Наличието на добре развита мрежа на централното топлоснабдяване ще осигури необходимата топла вода за хигиенните нужди и отопление в балнеоложките центрове, без да се замърсява въздуха от локални котелни инсталации. Същевременно пък „Топлофикация София” ЕАД ще има един стабилен източник на доходи.

Каква българска простотия! Да водиш делегация, да им показваш що е това «баня»!

Ако тия от снимките ползват банята, кой знае какви венерически болести ще тръгнат?

до банята, за да може соф шматките да се подмиват като им спре топлата вода.

Бас ловя, че КП и АВ ще са постоянно вип посетителКи.

Шефа на "Софийски имоти" ли ще е новият теляк .

Тази е по главна от Централната софийска, която напраха нещо,като притурка към музей.Изчакват подходящия кандидат за концесия, но се бавят с генералния ремонт.Онази в Банкя е готова- вкарани са много наши пари там, скоро ще се намери достойния концесионер.... а зад него може да стои някой друг.Какво да се прави- живеем в България!А, тези на снимките при едно европейско управление и схватка с корупцията колко имат да пишат.......

Оставили са си ръцете... Фугите

Много бяха мераклиите да я вземат без пари и падна голямо ритане по кокалчетата. Иначе банята е готова от миналата година ама така и не се падна подходящият далавераджия та от кумова срама я отвориха.

Минерална баня в Банкя отвори врати благодарение на хилядите осигурени лица в УПФ "Алианц България". Парите им за пенсии са инвестирани в плочки за да може бате Бойко да се къпе в охолство и да му целуват ръка старите хора, жители и гости на гр. Банкя.

Услужливата гадна кметица продаде басейна. Сега Банкя няма общински басеин. На част от мястото направиха блок.