След протест и подписка: Кметът на Ракитово остава на поста си

Общинската избирателна комисия отмени първоначалното си решение за отстраняването на Георги Холянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самата снимка говори достатъчно !

Все по -друго си е да те мачка "твоя" човек, като и без друго си му свикнал.

Че те ако го махнат за това, то трябва цялата политическа клоака в бЪлХария да бъде отстранена и всички актове до момента да бъдат обявени за нищожни. ОчевАдно е, че няма да стане, ерго и кмета няма да го пипнат защото ще има преЦИдент.

Закона е ЗАКОН и в случая ТРЯБВА да се СПАЗИ и ОТСТРАНИ Кмета. ОТМЯНАТА на РЕШЕНИЕТО за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Кмета е ПОРЕДНОТО БЕЗАКОНИЕ и ИЗВРАЩЕНИЕ на БГ ЗАКОНИ от тези МАЛЦИНСТВА!!!

най-странното създание , всички административни актове като по учебник се правят за да могат да бъдат отменени......

тъъъъъй, я да видим! тая общинска избирателна комисия за една седмица издава две коренно противоположни решения по един и същи казус! та питанката е, кога тази общинска избирателна комисия е нарушила закона? при първото решение или при второто!??? и най вече кога членовете на тази общинска избирателна комисия ще бъдат уволнени заради некадърността си??

дали са пряко икономически зависими от бизнесначинанията на г-н Кмета . Те така без задна мисъл, просто от любопитсвто си задавам въпроса.

Тея плакати много хореографирани един шрифт, един стил :))) Тва е пряко управление на демоса над демоса:))

Утре очаквам смяна на всички в ОИК!!! Следващите да помислят дали ще изпълняват мръсни поръчки!

Ами ето затова държавата е на този хал...поддаваме се на 50 лв. или на страха си и си запазим крадливите феодали...а може и да е стокхолмски синдром... Народа е глупав /масата де/, избира глупаво и си носи кръста.

Чудесно, ще успее да довърши започнатото...