17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако му отрежат 1 крак, няма да бяга, но ще стане инвалид на социална издръжка. Крум, дали е давал издръжка на крадците - 1 кражба ръка, втора крака, трета - то не остана друго освен гуйя му за да не се плоди, а и тогава е нямало роми из българско, а може и да се почне от гуйя, няма да прави мангалчета за помощи.

Преди 10 ина години имахме такъв айдук дета крадеше от магазина на сестра ми. Като го разбрахме кой е и дойде да "пазарува" за пореден път,за негов късмет пиехме кафе пред магазина... Вкарах го в склада и го бих докато му течеше кръв от всякъде и не можиши до си вдига ръцете.... Повече не го видях!!! Боят в такива случаи помага повече от 1000 думи! Този сигурно има 100 досъдебни производства...и какво от това!?!?

Поредна българска простотия. Сигурно ако се оплачеш че курвенската ти сестра го излъгала човек пак ще го биете. Ама тук както стане. Ако момчето беше чеченче, след такъв побой да сте си подписали смъртните присъди. Но това е българинът, тъп нагъл и еб. .ив

"Идва си от улицата, влиза си, слага си маска съответно и така като един клиент.", казва продавачката. Това изречение кърти мивки :) Влиза си и си слага маската вика... хахаха. Влизам в банка, казват ми - "ама без маска не може", слагам си маската и казвам на огранителя - "пу, да му е а майката, трябваше да си взема и пистолета поне да е всичко както трябва", оня падна от смях :) Но факт: в банката се влиза с маска, после маската се сваля и така.

Условна присъда и ще продължи да си краде. Как ще го накараш да работи, след като може за 10 минути да изкара 500лв без много зор. Тук жената е изкарала голям късмет, че е забелязала на време. 5 минути по късно и край, това е недоказуемо след като е избягал дори да се вижда на камерата.

С тези маски се стимулира престъпността. Крадци ги ползваха от преди коронапараноята.

Браво на продавачката и на младежите, които са помогнали! Все пак не всички свестни мъже са емигрирали!

Щом и вейгъните започнаха да буйстват и грабят! Да кажеш, че е имало фино телешко от ангъско говедо в Шотландия или сиренце "Стеилтън", пък то...някакви си мижави марули плюс пестин леа да не е капо!

Ромите имат право да вземат от българите и да се сношават с български когато имат желание. За да няма проблеми давайте на ромите каквото име нужно.

Давайте на ромите каквото име нужно и не им пречете да бият протестиращи полЮцаи.

Демек е сложил плячката при хуя си.

Име и снимка на жертавата, както и на магазина й. А за крадеца единствената информация е за годините и квартала му за да може да си остане познайник само на полицията!?

Но дайте неговата снимка, а не на продавачката...

Браво! На такива първо един як селски бой и после граждански арест.

Окомуш жени има в страната ни, де чистачки преследват затворници, де продавачки пък крадци. Хвала.

Лекуваме се сами, родители преподават на децата си, сами си арестуваме мангалите... за какво плащаме данъци изобщо?

В квартал победа са основно цигани. Нещо да споменете етноса на този крадец?

нищо за електорато, еееей. Шъ додат изборе и шъ видиш ти ....

Да ги осъди сега! С какво право го задържат? За какви се мислят? В тая държава има ред и закони - не може просто така да задържаш невинен до доказване на противното! Както е тръгнало - днес тоя крадец, утре някоя мутра със злато, евраци и пистолет в шкафчето - къде ще му излезе края?

Защо не казвате името му?На продавачката може ,а неговото не може.Какво нарушавате?

Иван Петров ! Е и ?

Сами се оправяме вече - полицията е на палатки за повече кинти и й дреме на "гърба"!

ами кражбите на българските депутати и политически лидери,те какво защо не ги преследват ,задържат усъждат и бият както джебчията откраднал ябълка или банан от сергия!Българите сме си крадци , то няма съсловие което да не краде за да продължи да съществува!

Че нещо, но осъждат се пише с О

Добре е да се проследи и защо, след като е рецидивист е оставен по улиците, а не е в затвор. Както се будим и си помагаме при залавянето им е добре да търсим и виновните, които оставят престъпници-рецидивисти сред нас. Имената на съдии, прокурори, опорочили разследването следователи - не може само да искат заплати и бонуси, а да не им търсим отговорност.

Не става, той е от запазения вид.

И най-закоравелият рецедивист, като му изтече поредната присъда, излиза на свобода. Е да де, при някои е за кратко, както вероятно и в този случай.

Да ама след втората присъда е очевидно, че леките наказания нямат нужния ефект и са нужни такива близки до максимума, а защо не и максимума. А ние четем редовно за 30 годишни с 15 присъди - е то като го сметнеш всяка присъда е била по-малко от година!

Знаете ли кои живеят в кварталПобеда - едни тъмнозелени победители, с които си оправяме вота по време на гласуване. В Бургас е много зле - навсякъде се разхождат с крадени детски колички пълни с всевъзможни боклуци ( навремето ми отвориха багажника на колата за да я откраднат)

Точно това си помиских като прочетох статията!...:) +

Браво - пробуждаме се и ставаме хора и общество, каквито винаги сме били, но позабравихме!

Не ставай смешен! Нищо съществено не е станало !

Най безопасно е кражбата на еврофондове,имоти,кражба ,укриване на данъци във офшорни зони,пране на пари,строителство менте,обществени гарантирани поръчки,далавери със зърнопроизводство,лекарства и храни менте,така хем ще те уважават,и няма да те гонят и бият и съдят за открадната ябълка или банан!

Дано са го наказали на място - боят не е голямо наказание ма пак е нещо. Ако чакат от полицитя и съда, ще го накажат на върба.

А пък джендърмерията ще ни организира протеста. Плача :)

Ужас, скрил портфейла в бельото си.... Дърт перверзник

Дамски е порфело! Баш на место си го е турил.

Основен признак, че държавата е абдикирала, е общество, което иззема функциите и. Много се радвам, че започнахме сами да се лекуваме и да си гоним разбойниците. Скоро тоя изгнил обор ще се срути. Хората дето го крепяха до последно, ще се останат заклещени под руините, а останалите ще започнат да градят на чисто.

Започни да пишеш фантастични романи !

Баси несвързаното обяснение на продавачката ! Всъщност,тя нищо не е направила,направило го е младото момче !

Поредният мърморещ мухльо. Ако имаше мъже в тази държава, нямаше гетото да ви избира премиери и да ви тероризира от десетилетия, след като го издържата. Шушумиги комплексарски и страхливи.

Янке,ти ли си ма ?

А полицията къде е била? Може би на протест за по-високи заплати?

Да,до всяка тъпа продавачка ще стои полицай,да и пази портмонето ! Мнооооого умно !

Бързо производство = претупано производство. Ще го пуснат и всичко е точно...

Аве тази Янка знае ли български

Какъв ти е проблемът бе човек?Тази жена е сто пъти по-смела от теб.А ти си смел само пред компютъра ,за да пишеш глупости

Той си е редовен психар, половината постове са негови под различни имена. Куку, дето го подминават жените и тук предизвиква, за да се чувства значим.

-Какви са най-незабравимите думи след секс, които помните? -Ха сега да те видя друг път ще крадеш ли колела...

В болницата не се знае дали ще ти обърне внимание някой, от апашите трябва да си ги арестуваш сам. Понякога се чудя защо това парче земя го наричат държава...

Съгласен! Но все пак трябва да си помагаме. И то не един да скача, другите да гледат сеир, а всеки наоколо да "сложи по една ръка". Тези, дето гепят, знаят, че в намалицата никой няма да помогне на потърпевшия и са смели. Би трябвало такива да са пребити от хората, докато дойде полицията, а полицаите като дойдат, само да си го сметат от земята и да го допребият после в районното.

А, ти госпожо Овца, остави си портмонето на трамвайната спирка и разчита на честността на хората.

Не виждам лошо в това човек да живее спокойно и никой да не го краде и ограбва. За това трябва да се наказват престъпниците, за да може средностатистическия гражданин да не трябва да се заключва и пази непрекъснато.

От село си, нали? Макар че се сърдят, като им кажат селяни, но истината е, че си личат от две думи. Страхливички, иначе нагли и безскрупулни. Но от хора, изпиващи половин тон алкохол през зимните месеци не можеш и да очакваш много.

Е от село. Аз съм от село, но не отговарям на описанието ти. Не сме такива хора, явно не познаваш много селяни

Интересно защо има държави и места, където човек може да си остави протмонето и на трамвайна спирка и да не му изчезне. Едните такива са на Персийския Залив. Друга подобна е Япония. Ама там я пипнеш нещо дето не е твое, я да видиш след това "секс".

В Персийския залив действа Шериата с отсичане на ръка за кражба. Но по нашите земи също е имало нещо подобно - Крумовите закони, малко по-леко наказание със чупене вместо рязане на ръце.

Иване, ти по принцип всички жени ли мразиш, или основно майка си?Или и жените, и мъжете, и изобщо всички хора?

що не му играхте и една гражданска тухла в глъвътъ?