17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И поне иляда лентяи, барабар с коли, командировки в чужбина и безотчетни... И задължително ресора да бъде възложен на вице-премиер... На изтърбушените самари върху изгърбените, обедняли и злочести българи...

Kenn1111

Уф за пореден път ссе убеждавам за колко тъпи ни имат управляващите но може и да са прави щото все пак някой ги е избрал.

Лапането не мойе да прекъсне или да се намали. Тези гуши като пеликани празни ли да останат. Оправете най-напред българите в Б-я после мислете за чужбина

Нов БърдАМ СЪС СЪЩИТЕ кurви. Голяма промяна. ОСТАВКА.

А нас българите в чужбина защо не ни попитате дали искаме... Имаше такъв опит преди 40 години и железата до скоро стърчаха на ул.Тодор Каблешков в София.Там потънаха няколко десетки милиона! После въпросната агенция...Аз по моята си логика си мисля че, ако едно нещо се е случило 2 пъти то е много вероятно да стане и трети! За чий ни е това министирство? Ние именно от чиновниците и подредбата избягахме!

Това звучи като някакъв виц. Понеже Агенцията беше много полезна за тия българи в чужбина, та дай сега цяло министерство... Човек трябва да има мярка, даже и в приказките си.

Още едно министерство му трябва на този тулуп. Явно агенция не му е достатъчна. Аман от наглеци.

Аиде без тия глупости. Ако се угоди на този лъжепатриот ,цяло министрество -кой да ги контролира да не крадат.Милиони няма да им стигат на седмица. Никакво министерство още повече под контрола на Каракачанов и ВМРО. В тази агенция само чистачките не са взимали подкупи, а ако има министерство както се иска, какво ще стане,представяте ли си каква корупция ще се разиграе ? Без тия !

Каракачанов да прочете по-внимателно историята на борбите в Македония и да разбере още преди 1903г. В същата тази земя, има сърбомански и гъркгъркомански чета. След завземане на Вардарска Македония към сърбо/ Югославия, много македонци служат към тяхната администрация, срещу българите там. След 1945г. Там се създава Македонска държава със структури и нация, която е изцяло изградена на антибългаризма. Въпросът ми към Каракачанов е тези лица от държавната администрация в Македония дали и те са българи и на колко такива е дадено българско гражданство.

Всички македонци българи ли са. Включително и тези ли от репресивния апарат на Ютославия , които са избивали / малтритирали българи там , защото са българи. Българи ли са македонците, които до преди месеци денонощно обиждаха България и бълтарите по медиините. Тези залежават ли БГ гражданство и ако не на колко Шкембелията е продал такова. Така, че не всички макета са българи.

Странно,нима не разпознаваш своите!?Такива сме-мекерета!Не си чел достатъчно.

Е какво му е толкова да заменим една агенцийя с едно министерство за да не се губи авантата.. Тия така и не проумяха че сме на ПЪРВО място по администрация на глава от населението ама продължават да си увеличават тия дето заради работа ще да пуснат за тях бюлетина защото знаят че са некадърни и едва ли при други ще се задържат на държавната ясла..

Модамс анд мосю, понеже закрихме една хранилка за нашите партийни труженици, искаме да открием две хранилки на тяхно място.... И естествено още една комисия - там нищо не се прави, но се зимат кинти!

още малко да оправдаят в съда Бато Харо и направо го слагайте за министър в новото ведомство! Той знае как да се отблагодари за жеста!

в чужбина българи няма, държавата е като фирмата - напуснеш ли, вече не си служител и не ходиш на фирмени партита

Шкембе патриота иска министерство и той да е министар

Вие ямате свян спрямо на бедните,разхищавате ,лазите ни по нервите,а май като дойде ние ще ви лазим по нервите

Предвид договора , който тиквата подписа с Македония тоя трътлест педал заслужава само едно-разстрел.По голямо предателство на нашите национални интереси никой не е правил.

Още бюрокрация, още лапачи, още заплати, ашколсун, да плаща народонаселението - там където са две фуражки (бивша и настояща, които надничат от снимката), там обикновено са и повече на глава от населението. Или пък надничат от съответния ъгъл - той може да бъде ефирен, медиен, онлайнен и т.н., ъгли много, това е без значение; трябва да се сменят поне още едно-две поколения за да няма повече "ало, органът на телефона" и да няма паразитна бюрокрация от този тип в БГ; а корупцията? - тя е пвсеместна и е вечна, и изглежда не зависи от географските ширини и дължини.

На Каракачанката явно му секнаха субсидиите...

ВМРО ли? Аман от теб бе! Не ти ли е неудобно че ти си човека който е предложил шефа на агенцията...който въртял далаверите, та сега излизаш с нови предложения......и то с размах... Малко ле ти се вижда държавната администация? Предложението на Борисов е най правилно....никакви предложения на Каракачанов да не се приемат.

Това ми звучи малко ... смешно и..., като: Ще правим нов бардак със стари ... А де нЕма нужда !

а един по-дебел не искаш ли, плондир не наял се, боклуци не накрали се, вампири и кравопийчи на собствения си народ.

Да вземат да закрият Агенцията за Бежанци. Тая агенция е чужда шпионска фирма и Предатели. Да бягат към Турция.

Далаверите трябва да продължат според вицепремиера. Но желае да се повиши ранга администрация - ат агенция, да преминем на ниво министерство :-) Смятам, че при такива предложения, патреотите не само няма да влязат в европарламента, но и в националния, при следващите пармаментарни избори, когато и да са те.

Не врат ами шия, дейба и шкембето просто...

Шкембе войвода още не е разбрал че неговото време в политика е изтекло. Както и онова леке Жамбазки. Еми ... при падане от високо много боли агент Иван.

г-н Каракачанов , а не да се окопавате с по-голяма структура!

GKolev

Където е текло, пак трябва да тече. Краси "Паспорта" просто ъпгрейдва системата, която трябва да генерира още повече неотчетни пари...

Тоя вместо да замълчи,той по нахален става!

След предложението за закриване на ДАБЧ Каракачанов поиска Министерство за българите в чужбина Каракачанов,Министерство за българите в чужбина означава само едно,продажба на паспорти в още по-големи размери.

Егати наглия и алчен патриотар ! Досега граби и разпродава България от агенция, а вече иска и по-висока и значимо доходоносна структура !!

Цябо министерство..... Ми то какво и е на агенцияна тогава...? Каракачанов ,ти какво се правиш на ударен? Целта не е агензцията за "НАГРАДА" да прерастне в министерство което да се окопае....като бившата агенция.... О да име повече прозрачност чрез различни институции... Много драпаш за това звено...

Искате още повече да краднете, а? Българите в чужбина нямаме нужда от вас.