След ОАЕ Борисов пристигна и в Египет (видео)

Премиерът беше посрещнат с почетен гвардейски шпалир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички го чакат за да го посрещнат с "овации"...

Тоя международник оправи България та реши да помогне и на Египет, държава ври в момента, нещата всеки момент ще ескалират а този индивид си развява байряка по света.

Екскурзиантът спешно да се прибира, че докато играе танц със саби с арабите, този, който пие чай с английската кралица, ще сложи друг на стола му !

Екскурзиантът на чужди разноски не си седна на задника,, Незнам а и по чуждестанните медиите не съм прочел техните премиери да се разхождат 300 дни през годината по света.. Явно боко приема премиерстването си само като аванта и никаква работа според задълженията му. Как може този народ да търпи да плаща раходки на бая тумба хрантутници докато всеки ден някой иска левче за да се лекува от останалите балъци..Такъв гьон сурат като този едва ли някъде биха търпели и година...

Египет ще строи атомна електроцентрала. Затова Борисов е там - ще им предлага да им построи централа защото има реактори на склад. По вътрешно-партиен ГЕРБ -ерски навик ще предложението за построяването ще е да наеме Росатом за подизпълнител. Защото цялата им политика на ГЕРБ политика на подизпълнители, станало им е навик. А навика е втора природа.

Ще ходи ще хиди ма па на моя ще доди ......

На фона на скорошното посещение на ас Сиси в Сочи, как мислите, дали някой ще забележи нашия Хъбов???? Още повече, че в Египет все още текат руско-египетските военни учения....

Голяма работа. Всичката Мара втасала, че и на безсмислени посещения тръгнала. Вместо да види какво става в страната и докъде ни е докарал...

Бесепарчета бръкна ли ви Борисов в задниците. Глад майка а ? А такааа

ТОЗИ Е ЕДИН ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ЯВНО ЗАЩОТО ГОВОРИ С ТЯХНИЯ ЕЗИК - ГЛУПАК

Боко няма с какво да проумееш че си бръкнал в задниците на българите защото от твоето туловище няма как да го проумееш.. А този гербераски наивник дето все бсп му е виновно така и не проумява че с приказките си сам казва че никой не може вече да търпи боко защото излиза че мнозинството е бесепари...Как 'печелите'' гласове бе джанъм като мнозинството българи са от бсп:)))))

Само един въпрос:Колко струва на данъкоплатеца тази задгранична екскурзия и каква е ползата от тази екскурзия за същия този данъкоплатец?Баба ми навремето казваше"да види дупе път"...

Нашичкият доста просташки ( което си му иде отръки) сподели пред телевизията какеа яхта само имал домакинът....ех тва банкянската тъпня край няма

И телефонно обаждане щеше да свърши работа.. На пилота му му се стъжни за децата. Колко бебчета трупчета пренесоха за едното ебане. На повикване кукли папагали. Фалирали инвалидизирани. До тук добре, ама ей сега иде края.

Отишъл е да внесе поредните откраднати милиарди преди да му падне кабинета и да му хвръкне главата на гилотината или бесилката!

След оае простакът е отишъл да се насере и в египет,но за това са помиярите като метев,да му облизват насраният Гъз,да им еба путката майчина на всичките!

След оае простакът е отишъл да се насере и в египет,но за това са помиярите като метев,да му облизват насраният Гъз,да им еба путката майчина на всичките!

"Премиерът добави, че страната ни е готова да развива пълноценни и взаимноизгодни отношения с Египет във всички области от взаимен интерес - икономика, енергетика, земеделие, сигурност, туризъм, култура, образование и други. " Ген. лейт. инж. д-р Бойко Борисов оправи икономиката, енергетиката, земеделието, сигурността, туризма, културата, образованието и всички останали сектори в България и ще сподели опита си и с Египет... Конграчулейшънс, г-н Борисов!

Оправи първо Западните Балкани , после Европа , последствие под егидата на ООН ш опраи света а доколкото дочувам някакви извънземни питали тия дни за него щото имали за оправяне разни галактически проблеми :-) Скъпа , не издребнявай толкова като го караш самият той да мисли на дребно за неща като малка България ;-)

Прав си, скъпи, все забравям, че от Пощенски гълъб израсна до Световен лидер :)

Няма ли кой да му отреже Тиквата / главата на тоя скапан Рапон / евреин????? Мюсюлмански братя, айде де???! Отрязвам лентата на отрязването на Рапона.

че ше сключи най големата сделка за внос на песък за магистралите му.

за да отреже лентата на новата пирамида построена за БОЙКО РА.

Е тука ако не му дадат да покара пожарна ....

Обиколка на света, като за последно!!!

По-скоро е решил да се позастои и по почина на тато гледа към Африка . Кофтито е , че вече видяхме преди време какъв келепир може да имаме от тях , никакъв .

Bochko se opitva da probutva bg-bokluci na arabeskite ,ama i te ne sa prosti.

Нещо не разбирам- има негово изказване то отношение на В. Симеонов. Кога той - ББ- е направил това изказване след като го няма в България от няколко дни?

Ама той духом е тука.

Ами както той самият спомена , има телефон .

Павле, вътрешноправителствени проблеми не се обсъждат по телефон. Само международни.

Брей, наш Бочко не се находи. Ходи, ходи и току вземе, че се изходи по някой въпрос. Циганистан вече му е малък, та затова тръгна по света. Да реши и световните проблеми, зер българските вече е решил.

ще дойде ли да си оправя бардака или и е по добре на лъскавко по арабско...дезертьор. Винаги като има проблем с тъпия му кабинет отива на друг континент тая пъзла! Мисли, че като зарови глава с Сахара ще мине от само себе си всичко.