17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно как още не са вдигнали армията и авиацията за този дядко! Даже аз предлагам да не се рискува много-много, ами и една частична мобилизация на военния окръг да се проведе, та да го обкръжат по-лесно!

:))))) бе направо трябваше да изтеглят цивилните и да направят един малък ядрен удар от 100 мегатона

Браво на полицатие, браво на баретите, браво на ловците..спестили са нуждата да инициираме спешна среща на върха на НАТО с искане за помощ, за да се залови бай Салиф....

Салиф ефенди кат истински муджахидински Рамбо размотава няколко стотин наши полицаи кат балъци и овци по баирите. Каква шумотевица се разиграва за селския пияница и каква некадърност показват бившите ГРОБарски мутри ченгета не е истина. Не ми се мисли ако беше истински терорист . Сигурно щеше да ги е избил до крак.

Пак отклоняване на вниманието от важните неща. Да не пречим на властващите да крадат и съсипват каквото е останало.

Криминални проявления? Стига бе, това звучи почти нормално. Кажете "криминалистически регистрации" :)))

нали мусулманите поздравяват селам алекум "мир вам" този е ебати мриролюбивия както всички изповядващи тази фалшива религия

Сърница е град!

Отдавна съм забелязал, че НИЩО не ужасява така властта - както един гражданин (или селянин )със собствено оръжие. :) Трафиканти на деца и на органи, крадци на милиарди, етно-рецидивисти, извършители на геноцид - никой от тези изобщо не влиза в хрониките, що остава да направят нещо срещу него. Но недай си боже да видят, че някой има оръжие и няма какво да губи. :) Тогава цялата държавана мощ се стоварва отгоре му, като юмрукът на бога. Защото властта много добре знае, че следващият куршум е срещу нея, защото са си го заслужили. И че ако само ЕДИН от нас го направи, ще го последват и хиляди други.

имам 2 КНО и 3 дългоцевни. Простреляни, регистрирани и пр. И мен ме притесняват шебеците с незаконни оръжия. А не съм "властта", нито съм краен пацифист. Дай на всеки турчин или циганин да има рязана двуцевка и 100 бренекета? На 6 ракия? Гледай си клавиатурата, диванчо и не пиши за оръжия.

Всеки трябва да има оръжие.

Още един диванен 'революционер' :))

Как никой не се сети да пратят някой от селото да му каже да се прибира че утре няма кой да изкара овцете от селото на паша..

Не беше ли по лесно НАТО да пусне атомна бомба?

Да се понапише малко и предисторията,тя винаги липсва в такива статии.

Рашков е хвърлил цялата Армия, гранична полиция и специалните части. По границата с Турция не е останал ни един пазвантин. Дедото от Сърница по търсен от Боков и Братя Галеви взети заедно.

Ората им писна от генерала с коремните и фащат пушките

А Мучо защо не седна в самолета пък да поръси гората с напалм.

Това да не е начало на партизанското движение, че такива сили хвърлиха?

Сега ще го ваксинират против корона19.

някой по-слабичък от 200-те юнаци, че да е подтичвал поне.

Било е на косъм да изпратят армията, доброволци от НАТО и кралските военновъздушни сили, в залавянето на Бейсим от Сърница. Русия, Турция и Китай също са били в бойна готовност. Байдън е говорил с кмета на селото по червения телефон. Беър Грилс се е отзовал незабавно, за да помогне в издирването. Фон дер Лайен и компания са прекъснали спешно обяда си, и са се помолили в най-близката джамия, всичко да приключи гладко.

Ювелирна акция- барети, cпециални части, Рамбо, НАТО, Спецназ, Мосад, КГБ, 007, Робокоп, Спайдермен, Чък Норис, са хванали при много опасна и рискована акция... овчарин на 65 години...

То преди време нали баретите се изтрепаха един друг след ювелирна акция…Добре че не са се разделили,че с толкова тежко въоръжение щяха да се изпозатрелят един друг!Пък нищо,че човека не се е крил даже!трябваше да купят 20 дрона от САЩ да го открият по-бързо,че кой знае колко народ щеше да изтрепе със 2-3 куршума и самоделна пушка. Рамбо 7 ма серия!

Абе, не четеш ли бе ? Има и ловци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На тоя алахакбара му е проговорил, трябваше да го пишат указал съпротива и да му пръснат чалмата.

Сухи тренировки с "голям нарушител'.

От Ямбол сам щеше да се справи с издирвания .....

ще падне от БТВ и НОВА...

Мале, само зенитна установка не са докарали..., един айдук, го щурмуват 200 десантчици!

Полицаи без пищови,смешни ловджии и смешни барети със бронирани машини без бензин!2000 смешници залавят 1(един) човек,който даже не е искал да се крие!Не е убил никой!!!така се отвлича вниманието от истинските проблеми.Дай на хората зрелища и им гледай сеира.Така е било в древния Рим и така е сега(малко по различно,но същата идея)То ако не беше тъжно,щеше да е смешно!защо не впрегнахте всички тия мишки да помогнат на бездомните например?

Много ли сте тъжен?

тежко въоръжени куки с H&K 416, бронирани джипове , отгоре летят апачи в операция - "лов на див заек! да се смееш ли, да плачеш ли ...

Хм, няма лошо ! Аз съм гледал по телевизията как 20 полицейски коли с хеликоптер в САЩ гонят някакъв джигит, който кара колата си като изоглавен, но разликата между тях и нас е, че тоя човек влиза директно в затвора за дълъг период от време, а ние го пускаме още на следващия ден !

Въпросът е, че на тая паплач и тех ника ние им покриаме масрафа. Въпросът е докога ще издържи. Скъпа енергия, скъпи материали, но кой го е еня.

И кво праим ся ?

да им тури по едно медалче...

И Рамбо не е както едно време... Всичко, меко, толерантно, трансджендер...

ловна дружина ? Те като ловци на глави. Или възстановиха доброволните отряди.

че последното ченгенце в индианската нишка е ... кинта е педесе...

Като чета идиотските изказвания на повечето тук , си мисля : не може да е възможно да има толкова прост народ! Значи ако не е заловен навреме и убие накой ,ще има вой до небесата , че полицията не си е свършила работата. Когато е заловен навреме преди да е убил някой , пак вой до небесата : защо толкова ресурс бил впрегнат . Аман от дебили!

ами вой до небето щото не съм виждал пеши патрул по улицата от 3 години насам а тука са ги събрали един полк .

200 души за някакъв дядо със самоделна пушка??? Направо танковете да бяха пратили... ако са ни останали, де...

"гонят 55 годишен овчар с пушка кремъклийка и нож". Да внимават много! овчарите обикновено носят и тояга!

Ох, много ми е смешно..., какво е това фиаско, толкова е комично, помпозно, пълно слабоумие!

Пред монитора наистина е смешно. Иначе е друго, може и да се наакаш.

Бас ловя, че стрелям по- добре от теб :)

Бас ловя, че ми е по-голям от твоя

Хахахах 1:0

отрудени хора..

Гледам и ти си изпотен и с мазоли от компютъра.

Добре свършена работа, винаги има плюещи, важното е че тоя е зад решетките

Рашков, ти ли си? Къде е циганката която те хвалеше бе дебил

Въобще не е трябвало да го хващат...

идеята да се използват цивилни ловци (както един човек отдолу забеляза първи) може да се роди само в главата на някой с IQ-83 !!

Най-вероятно,това е :РАБОТЛИВ,ЧЕСТЕН,СВЕСТЕН ЧОВЕЧЕЦ!!! ВЕЧЕ НАИСТИНА НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!!! ВИНАГИ ИМА ДРУГА СТРАНА...НО ВИНАГИ СЕ СПЕСТЯВА!!!

То чужда армия ако ни нападне тия няма да са там ,а ние с теб ще воюва ме. Тия чакат двадесет години стаж и двадесет заплати на куп . Те така ,социализъм.

По соца имаше осъдени, а не криминално проявени. Ама вероятно тогава не си бил роден още.

Румбата утре на всички по еди орден Стара планина. Това ми прилича на Рамбо първа кръв , и тук милиционерите са много залухави .

Много страшен тоя Бай Салиф бре ! Такъв ресурс сте хвърлили за един обикновен овчар и той най вероятно се е предал сам !използахте ли термокамери , уреди за нощно виждане , натовски сателит следеше ли района? Ако така пазите и границата нито един мигрант нямаше да мини , а те на цели групи си влизат безпроблемно!

и дрон с ракети нямаше

Абе мисирките... Я ги питайте тези на пресконференцията или шизофреника КъцароФ, милиционерите дали са ваксинирани и имат ли зелен сертификат да ходят да правят групова масовка в гората.

тъжно...

дето си чакат реда, тях кога ще ги арестувате, ама искам ефектно, на площада, с пранги като Иванчева

- 200 тежко въоръжени полицаи, граничари - 3 БТР със специални барети - 20 ловци - гл. секретар на МВР (какво ли прави там) - директор жандармерия (какво ли прави там) - директор гранична полиция (какво ли прави там) гонят 55 годишен овчар с пушка кремъклийка и нож. След героична гонка овчарят е заловен. Сега започва медийната пропаганда: брифинги с директорите (затова са се разхождали из планината), интервюта по платените медии с директорите, анализи и прогнози на Алена и статистиците. И така три дни, до следващата "шокираща новина". Хляб и зрелища, само да не се замисли човек за истинското състояние на икономиката, здравеопазването, образованието, социалото състояние и всеобхващащите обещания за свето бъдеще от новите/стари продължители на промяната/измамата.

Аз помислих, че чужда армия ни нападнала.

Изводът е само един - цялата престъпност едра - дръбна, каквато се сетиш, се отглежда най-старателно под крилото на МВР, а с тези кокошкарски истории си правят фитнес или тиим билдинг, ей така, просто от скука

И цялата тази пародия от нашите данъци...Даже и заплатите им. А големите престъпници не се пипат. - Продължава Подмяната...вече 32 години !