След гонка полицията арестува в Добрич издирван от френските власти тунизиец

Засега не е известно за какво престъпление го търсят във Франция. Задържаният няма европейски паспорт, а тунизийският може да се окаже фалшив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не са го гръмнали на минутата в момента в който е счупил бариера?

И от Кардам до Добрич гонка?

Калашников,ковчег,тунис

Прилича на "майтап" направо. От ГКПП-то до Добрич са го установявали и гонили??? Положението е зле....

PEYTSCH

Ако има нож и коран в колата значи е терорист.

Всичката измет е в булгаристан.ха.ха.ха

не са знаели с кой си имат работа, можело е хем да си прецакат тлъст келепир, хем проблеми.. знаят си, кои са истинските закони на територията и кои са само, за пред дебилите. ами, ако бил чааве на някой боклук от типа на минювците, бобоковци, черепи или от рода на импексовата милиардеска шайка..!? те карат точно така. справка: Милен Цветков или родата на фигуранта радефф

люгер , крематориум , забрава

напров не са го застреляли?! щяха да спестят много пари на данъкоплатците!

Най-вероятно е терорист. Абе наште що не са го гръмнали, ей така по погрешка. Във Фрнация най-много да му направят другарска зебележка.

Чекийка,улични псета.

Капутите не са могли да го спрат около 40 километра.И реват за повишаване на заплатите.

Бахти полицията и тъпанарите. Те една маймуна не могат да спрат ще искат по големи заплати. Я да уволняват 80 % от лешперите . Тия които останат ще бъдат добре мотивирани като знаят че хиляди техни бивши колеги им дишат във врата и чакат да се издънят за да заемат тяхното място и се върнат на държавната службица.

Точно обратното -Във Франция щяха да го направят на решето. Нашите са тия които не знаят към кого трябва да насочват оръжието.

И ти начело!

А ти им лапаш, нещастнико ....

Шеф ти местанчо - няма ли по - точна информация ?

спрян е в България е спрян цяла Евтопа е минал, тук е спрян няма да плюете полицаи, лекари , пожарникари стоите вкъщи и плюете засрамете се от белите си коси

ти ли щеше да го спреш намига

ден на будеителите е кой си ти да плюеш България и българските граждани страните със стан в името си са от другата страна на Черно море

Спирането е лесно - но ако по някаква случайност оцелее ще осъди държавата в Страсбург. Ако не той, то роднините му. Едно РПГ не е толкова скъпо, или два пълнителя патрони на АК-47. Пък си ги и произвеждаме. Но хватката е да го задържат жив. За това и е станало така. Не сме в САЩ. Защото можеше да се окаже и майка в следродилна депресия или Бог знае какво!

Обаче много е възможно той да не е сам?!Със сигурност има поне 2,3 авери дето , или са влезли в Бг. вече, или , ще влязат.Дори си мисля, че той нарочно е отвлякъл вниманието, като не е спрял за проверка, за да преминат други с, които е в комбина.За това в идните няколко дена е необходима много строга проверка по КПП-тата.

Защо не е отстрелян след счупването на бариерата?

Ако вместо да чупи бариерата беше мушнал 50 евро в паспорта можеше и да не е спрян. Явно не е запознат с местните обичаи за преминаване на границата.