След дълги заседания и много спорове: НС прие окончателно промените в Изборния кодекс

Депутатите запазиха записа на район "Чужбина", но по предложение на ГЕРБ-СДС решиха да се прилага от 1 януари 2025 година

Обратно в новината

Коментари - След дълги заседания и много спорове: НС прие окончателно промените в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който както иска да гласува

Дали си избран и влязъл в Народното събрание с хартиена бюлетина или с електронен вот, пак си оставаш селтак, бугаристански прост и тъп цървул. Народното събрание вече 32 години се състои от най- големите утайки и обществена кир и страганяч- измет- неука, крадлива, лъжлива, проста, корумпирана, негодна , неграмотна тъпа пасмина. Резултатие са видими.

Въпроса е кой брои и как бори, а не кой с какво гласува! Тъп ли си?

Купуването и продаването на гласове, протоколи и проценти става напълно законно.

ще гласуват само 10 процента.

Е, ти искаш да ме убедиш че ПП и ДБ не фалшифицираха софтуера на машините ли?

Под 4%

Кокорчо наскоро изпадна в истерия в НС изкрещявайки "защото е кризааа". Беше смешен, но кирчо го надцака. Неговата истерия в НС във връзка със изборния кодекс, беше направо неописуема.

Ха ха ха тия се разбраха , значи имат далавера и в двата варианта !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Досега с машините незаконно ли беше?

Не че някой го вълнува, но аз лично повече докато съм жив няма да гласувам. Досега не съм пропускал но им показвам червен картон на всички

Властта беше е ДпС, там ще остане и за идните десетилетия. Никаква промяна няма да има, на нас така си ни е най-добре!

Кире лъжеца снощи изпадна в истерия и се насра на трибуната на Народното събрание. Жалка картинка..

Ареее, пак се почва с купуването на комисии и подмяната на протоколите!

...връщането на хартиената бюлетина. Глупости ! Не ! Връщане правото на избор - машина или хартиена бюлетина.

Ще видиш ПП под 4%, без мадуровките...

приели са нещо, дето ще се прилага след 1 януари 2025г! много мъдро решение!! всички знаем, че до тогава изборните закони ще бъдат променени поне четири пъти!

Ха-ха, оптимист. Откъде цели 10% в Чалгария? И един да има, ура ще викаме.

откраднатите пари от ГЕРБ, ДПС и БСП ще влязат в употреба..., е после ще ни таковат с нови данъци акто източат бюджета, но като има прости да им гласуват, после да не се сърдят като гладуват!

и в двата варианта може да има отклонения,но с машините още повече.Без мадуровките Простите,Мравояда и Псевдогенерала са вън от парламента.

крадеца! Пример за подражание и Герой на гербаджиите!

хайде джендърчета - на колене при зеления чорап за вето. старата любов ръжда не хваща.

А правителството се надупи на Лукоил.

За себе си приех да съм безпартиен и да не гласувам защото съм отвратен от всички партии в БГ ! Резултата от работата на парламента за 30 години е ясен ! Корупция , лъжи и кражби , инфлация , демографска криза , подмяна вота на избирателите , външния дълг расте !

Йордан Цонев, като гледаше снощи , как Кире се беше разпенил на трибуната и удряше с ръка по катедрата, каза разтревожено на Рашидов. - Веждичка, най-добре е докторите да дойдат !

Тъпак си!

Тъпак си!

Ще видим,рано или късно ще играе тоягата. Мразя комунистическите утаики БКП БСП Герб ДПС.

Хартийката ще сложи Киро и Ристето там от кадето връщане към политиката няма

С правителственото решение се отменя и РМС № 569 от 2022 г. за изпълнение на Регламент (ЕС) 2022/879 от 3 юни 2022 г. за изменение на Регламент (ЕС) 833/2014 г. и за предприемане на мерки за понижаване на цените на горивата за гражданите и икономическите оператори.

Чакай Асен а аз ще клатя Лена мустака

И като не гласуваш какво промени, животът ти по- хубав ли стана на инат. По същата логика хората да седят безработни, защото всички бизнесмени печелят на техен гръб.

хахахахахахаха Нидерландия блокира България за Шенген! Браво на Герб Дпс и Бсп! Така по-бързо електората на другите партии ще се изнесе в район чужбина и ще им е по-лесно да печелят изборите! Хитро са го измислили.

По-добре без 25 ст. от колкото без дизел!

Бих казал че след 3 дълги заседания депутатите дадоха великодушно възможност на бълг. гражданин възможността освен от жажда да се спомине и от глад.

С това ще накривиш шапката на някой, дазнаеш! Още по- лесно ще си правят далаверите.

Сега Цонев ли стана новия морален стожер на любителите на стабилността?

През коледните празници, българина най-много да се гътнат от освинване.

Гласувайте на машина и наблюдателите да не пускат герберите до бележките. Те ще ги крадат и унищожават, защото не могат да ги правят невалидни. Престъпниците от гербодепесе ни откраднаха честните избори

Само те могат да преборят мафията!

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

Стига глупости! Направете електронно гласуване с електронен подпис, за който да трябва образователен ценз.

Бачкат про стите. На майка ми близък роднина втори братовчед, който ми се пада практически чичо, работи ГЕРБ-аджия и има бентли. А къщата му е като прогимназия.

първа радост е за мене. хе-хе

Този коментар, админите го изтриха, наистина са тъпи парчета

ИЗБРАН С ПОЛОВИНАТА НА ТЯХНОТО ! ТОТАЛНО НЕЛЕГИТИМНА БЛЯДКА ВАСАЛНА КОЧИНА ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА СЛИВА И ЗА НИЩО !

2022-12-02 20:45:39 Хартиен цървул да се наричам, (нерегистриран) първа радост е за мене. ------- ИЛИ МАШИНЕН ... ВСЕ СИ ОСТАВАШ ВАСАЛЕН, КРЕМЪЛСКИ ПОРОБЕН ЦЪРВУЛ ... ДЕТО НИКОЙ ПО СВЕТА ВЕЧЕ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА И ЗА НИЩО ! ПЪЛЕН АУТ ОТ ВСЯКЪДЕ !

Ето затова учú, да станеш и ти като чичо си.

Разбирането за правосъдие е в основата на всички проблеми в България. Докато не се разберем кое е най-важното от тези трите, няма да има правосъдие: 1. равенство 2. истина 3. сделка (Може да изберете само 1) Това са принципни положения в самата основа на правото и без единен консенсус по тези въпроси не може да има съгласие относно правосъдната система.

Нищо не си разбрал. Няма значение за кого и как си гласувал, а КОЙ ще брои бюлетините.