17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и на кое викат успех

Ами че няколко часа след като са разбрали, МЧС са изтърсили на мястото 700 човека и оборудване, докато шефовете на ТЕЦ-а пишат обяснения в прокуратурата. А ако си мислите че това е ементарно - вижте на картата къде е Норилск.

какво общо има норилск с арктика? он норилск до арктика са поне 1000 кв по течението на реката! ако алкашите немогат за 1000 кв да спрат разлива, директно да се самоубиват целокупно!

Коквото направили в СССР това и останало.

Ужас, в какви ръждави железа си държат нафтата. Ани напълно естествено, че ще протече

Щерев писател, Щерев не читател. Написано е много точно каква е причината, а такова понятие като устойчива на атмосферна корозия стомана сигурно не си и чувал.

Щерев...да се чете требе...но това е и за списувачите на тази статия. Никакви строителни работи...това си е измишльотина на ДИРа. Тази нафта всъщност е резерв на ТЕЦа, който иначе работи на газ. Само когато няма газ по някаква причина, подключват на нафта. Зимно време и катастрофално да спре процеса, всички тръби ще са аут ...там е района на вечната замръзналост на почвата. И това е точния проблем...че те вече се топят и омекват. Почвата е поддала и цистерната се е разцепила. Проблема е и в това,че това не става за ден..гледали са и са се туткали..Сиреч са се надявали да се размине..ама не. Огромният проблем е в корпусите на заводите и съоръженията...Нямат решение още.

това е нещо нормално.... Но интересно е че руските паразити искат и още ... и още .. и още чужда земя да я направят екологична пустиня.. ЗАЩО?

Сутринта нафтата беше 20000 литра което е около 20 т. Сега нафтата стана 20000 тона .Последно колко е?

последно питай анонимная джурулналист който е "писал" тази "статич" в ДИРника.бг

Това е стандарт - при тях нефт, а при нас ла*на :-)

Ужас. Тези изобщо не ги е грижа за природата.

А кога руснаците въобще ги е било грижа за нещо освен за собствените им комплекси?

Щере, ако те беше грижа за природата щеше да не пазаруваш от лидъл, да не караш автомобил дето гълта масло (или по-лошо, да си сменяш автомобила на 3-4 години) и нямаше да ходиш на почивка със самолет. Най-големите унищожители на природата са западните държави с бруталната си консумация! Факт неоспорим! Китай няма да произвежда, ако запада не купува. Точка по въпроса!

PEYTSCH

Успехът е зашеметяващ...Вечна слава на руския въздух в надувния отсек. Непобедим е....

източват нефта из под земята и го разсипват във реката, за това са мизерни и жалки

Друго си е Мексиканския залив. Рибите вместо във вода, плуваха в нефт.

помнят избирателно,зависи от големината на черпака с помията

Ексон Валдес- пиян капитан, некадърен екипаж, никаква идея как да се справят с разлива...