След ареста на кмета на Божурище: Бизнесмени говорят за тайния търг

До последно нямаше официална информация, твърдят бизнесмени, които са искали да купят въпросните терени в землището на село Гурмазово

Обратно в новината

Коментари - След ареста на кмета на Божурище: Бизнесмени говорят за тайния търг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверете и район Панчарево.Ще ви падне шапката.

"От своя страна, наблюдаващият прокурор Генка Брезашка обясни, че може да има и други длъжностни лица, които да бъдат привлечени като обвиняеми.". Има нещо, което не разбирам! Не заемам страна на които и да е, но повдигането на обвинения на служители, на които им е наредено да направят нещо нередно и то без писмена заповед, според мен не е редно. Във всички държавни и общински "сборища", висше стоящите нареждат устно на подчинените си какво трябва да правят или да не правят. И като стане гафа, ще търсим отговорност. Получава се малко неловко. Ако не се изпълнят нарежданията, този човек ще бъде освободен от работа, ако ги изпълни ще бъде обвинен от прокуратурата. И същият този човек, едва ли ще има финансовата възможност да си осигури добра защита, така както онзи, който е прибрал парите и му е наредил какво да направи.

Ako е принципен човек - няма да изпълни заповедта да извърши престъпление, а дори ще сигнализира. Щом се е съгласил да участва в престъпление - да си понесе отговорността. Не мога да си представя в Германия или Швейцария или Швеция някой корумпиран кмет данареди на секретар на общината да извърши престъпление и той/тя да го направи. След 15 мин ще е пуснат сигнал срещу него. Тук обаче ни нареждат и ние се забъркваме, сигурно и им се облагодаряват с по-висока заплата, плащана от нас "за добре свършената работа.". А после не носят отговорност. Докато ядоха баницата не реваха. Айде, който е престъпил закона да си понесе последствията.

Ако е принципен - ще изхвърчи. Такава е ситуацията в българия, уви.

Не знам, защо са го арестували, но в Божурище се направи много хубав парк и още хубави неща. Тъкмо се радвах, че квартала се разхубави.

Да много хубав парк, а между другото и доста автосервизи се развиха покрай разбитите пътища в цялата община

Не е зле да проверите и Костинброд, Сливница, Драгоман, Калотина и Годеч!

Като се имаме в предвид присъдата на Иванчева ,този до живот трябва да бъде в панделата..

Ще следя развитието с интерес, надявам се да не съм единствен. Ако такива крадци бъдат оправдани или осъдени със смешни условни присъди ще е повече от скандално. В този живот трябва да има поне малко справедливост.

Не само доживот, а и още поне две реинкарнации.