17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До журналиста , който е побликувал статията : - Научете се да изписвате правилно населените места.Преди да побликувате нещо,погледнете географската карта! Защото ставате за смях.

Пише се пУбликува , господин Правопис !!! Вземи научи и после драпай тук

кога ?

касата на бкп съвсем изтъня...

rita1000

Много късно сте се сетили за тази акция.Имаше филм най-малко преди година за просешката мафия в Швеция?Защо не направихте акцията тогава?

А дали са търсили асансьори в къщите? Акцията ми прилича на пунта мара пред министерските имоти за милиони! Явно се цели да забравим за "апартаментгейт"! Или мислят, че не можем да различим циганска къща от мансарда с басейн, барбекю и сауна на покрива!

НЕ Дряновец , ДРЕНОВЕЦ ало пишете правилно ,дирници.................

Предизборно сме доста активни,а? Нещо взеха да ги ловят набързо. Изведнъж и телефонните измамници ги хванаха и не знам си кви. Можело май?! Но не се заблуждавайте мили сънародници. Това е само предизборен вятър!

точно така е, толкова добре си е при комунистите, всичко си върви по вода, сега изкачат, наркотици, просяци, кражби, стига. искаме си старата система..

Пунта Мара. Закъснели акции по много годишни цигански престъпления. От тук до изборите избора на циганизацията е - Или гласувате правилно, или … !

Няма спор, че са престъпници, но са вкарали пари отвън навътре, а господата с апартаментите, терасите и покривите са врътнали законно народа за парите си. Отвличане на вниманието от апартаментгейт е и тази новина. Цяла скандинавия е пропищяла от години, но сега се арестуват някакви, телефонни измамници крадат от години, но сега ги "разбили" и "тартора" на 27 години,след 14 години осъдили полицаите за чората, иванчева с 20 години, колкото не дават за убийство. Абе няма какво да се коментира всъщност. Кучетата лаят, а кервана си върви.

Политиците насила ли карат продавачите на АПАРТАМЕНТИ на по ниска цена да им продават? Сега сме пазарна ане държавно планова икономика???

Естествено, че не са насила. Имотите вървят на тройно по-висока цена, че и повече. Продавача е решил да продаде на тройно по ниска цена, защото сме били "пазарна икономика". Пазарлък продавача да продава 3 пъти по евтино. Каква пазарна икономика е това бре господине.

друг начин няма

Правиш ли разлика между продавач и дарител, защото,ако всеки продавач започне да продава под себестойност ще приключи с дейноста си за норматив.

A potresavashto luksoznite koli na fona na mizernite sofiiski ulici koga shte se razgledat?? Aaaa i apartamentite i kashtichkite???

Отново ли става дума за цигани, или не искате да ЕТНИЗИРАТЕ проблема?

Я ги виж охранените “бедни” цигани какви палати са си вдигнали и какви бмв-та и мерцедеси карат за по 200 хил.лв. И те като наглите цигани милионери-телефонни измамници с поръчкови мерцедеси и поршета и къщи-прогимназии. Как няма циганите да бият българските полицаи, военни, лекари и горски, като никой не ги закача и им позволява да трупат милиони от престъпленията си!!!

Циганите не могат да се интегрират заради обърнатата си ценностна система. Например за тях децата са стока, продават ги в робство - като булки, просяци или джебчии, а понякога печелят добре от продажбата на органите им. Често се случва да изхвърлят новородени в кофите за смет. Образованието, трудът и хигиената не съществуват в циганското съзнание. Те нямат отношение към възрастните хора и инвалидите, да не говорим за животните и природата. Сравнете цивилизованите народи как се отнасяме към споменатите по-горе неща и ще разберете разликата. Трябва да се осъзнае веднъж завинаги, че интеграцията не е насилствен процес. Необходимо е да се търси друго решение - как да им се помогне да се пръснат равномерно из целия ЕС или да бъдат върнати в страната им по първопроизход (Индия или Турция).

да се направи това,което ви е най-удобно ,нали ?това не е решение ,а мираж ! интеграцията не може да се прави от и с ненормални хора .трябва нагласа,желание ,психология ,но преди всичко разбиране ,доверие и минимум уважение -все неща ,от които сме доста отдалечени . който знае да уважава ,ще бъде уважаван ! и обратното ! ние сме от тези,които не уважават НИЩО и НИКОЙ ! затова получаваме същото !

Циганите са дошли с османците, т.е. преди близо 700 години. Наивно е да се счита, че след като някой не се е интегрирал повече от седем века, ще го направи в обозримо бъдеще. Ето ви едно предложение, което ще даде резултат в рамките на три-четири години. Циганите живеят на кастов принцип. Те де факто се подчиняват на техните "царе", "барони" и мешарето. Достатъчно е да се плати на тези племенни водачи, за да ги извеждат от България, срещу отказването от българско гражданство и без право на завръщане. Да им се плаща на изведен човек. Ползите от това ще са неизмерими - намаляване на престъпността с 90%, изчезването на опасни болести разнасяни от тях и не на последно място повече пари в хазната за болници, училища, заплати на държавни служители, пенсии и пр.

впрочем българите също сме на кастов принцип - политици, съдии, електорат

Всички цигани трябва да бъдат скопени (за да не се размножава злото) и изселени в странта им по първопроизход - Турция или Индия.

как си я представяш тая работа ?

направи го

Сетила се Мара да се... побара:)))! Господа "активисти" от службите, да не си мислите, че това го има само в... Дряновец:)))?!? Кога ще направите сходни проверки и за лицата от... български произход, които живеят в много по-луксозни палати от мангасарите, разчитайки на заплатата си като... държавни служители в кочината Бантустан???

Булгаристан на мутрите е развъдник на мангали и измамници

и разбира се най-гениалните коментатори в соц.мрежи !