Коментари - След 4,8 по Рихтер у нас: Паднали комини и мазилки, напукани стени, счупени прозорци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затова на тресе.

"На високите етажи е било "страшно", споделят местните жители." Най-високата сграда в селото е трансформатора. Как разбраха какво е било на високите етажи?

Комина на снимката е зидан от идиот.

Каквито много ги има

Лежах на дивана и усетих силно хоризонтално движение...помислих си дали не ми прескача сърцето ( тахикардия), но като погледнах полилея...силно се клатеше...и си рекох " пак като албанското земетресение"..А съм на 5- я етаж в Дървеница, София.. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Разпокъсан и неподреден текст, изобилстващ с калпаво структурирани изречения. 6.00 СУ БФ?

Недей злослови срещу Дир! Те наскоро писаха, че били европейски ли, световни ли шампиони в нещо в тяхната си област. Може би поо ... Срам ме е да го напиша. А бе при средна оценка 3,93 от последните матури по български език и литература какви да са ни "средните" журналисти ...

И в София го усетихме. Паднаха ми плочките в банята и ще искам някой лев от общината за ремонт. Ще пробвам пък дано мине. :)

50-100-500 хиляди евра за кенефите в Пловдив и около пловдив и се били напукали от 4.8 ???! Това не може да е истина!! Яко спекула срещу брокерите на недвижими имоти!!!!

Егати, от едно 4.8 земетресение падат комини, пукат се стени. 5.8 спрямо 4.8 е десет пъти по-силно. 6.8 е 100 пъти по-силно от 4.8. Дано никога не се случва, че всичко ще се изравни със земята.

Tъз тъпотия относно степенуването 10, 100 де я прочете?

Магнитудът по рихтер е десетичен логаритъм. това значи, че земетресение от 5та степен е 10 пъти по силно от семетресение 4та степен ама толкова си стр. инж ти... това се учи в 1-ви курс, в подготвителния клас

Само едно нещо много искам да разбера - как така е станало, че някои хора са получили смс, точно минута преди земетресението, че трябва да очакват трус??!?! Киро, Деляне, имате ли нещо да кажете по темата?

и нека пак да припомним какво има на епицентъра? американци и техните военни и оръжия

Това е путлеско оръжие, което го използва срещу противника си Европа и НАТО. До тук само НАТО-вски дръжави страдат. Ще се наложи да спрем агресора с ядрено оръжие!

Пепиии много си прост. Защо съюзниците ще тестват върху себе си оръжието? А не връху чебурашките? Очевдно е, че Путлер тества ново оръжие за масово унищожение.

Новото правителство разтресе държавата.

по-старите сгради ще поизпадат и пак ще има бизнес, но вече на Европейски цени от 4000 Евро/кв.м.

искаме да вкараме еврото, защото имам накупени апартамети и искаме да поизперем паричките

Бококор го пълнят с 200, не с 4,8!

Лежах на дивана и усетих силно хоризонтално движение...помислих си дали не ми прескача сърцето ( тахикардия), но като погледнах полилея...силно се клатеше...и си рекох " пак като албанското земетресение"..А съм на 5- я етаж в Дървеница, София.. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

заменям панелен - Люлин 7 за кемпер

се възмути от новия кабинет в България и рокадите от първия ден!

и аз така

Виновни са руснаците, китайците и иранците. Те провокираха труса.

Господ за пореден път показва в каква ужасно греховна и антибългарска ситуация се намира в момента държавата, хваната в пипалата на джендърско-престъпния октопод, направляване от краваро-ционистките престъпници отвън! Оня ден се изви буря, точко когато джендърските соросоиди от ПП-ДБ щяха да протестират, днес земетресение, вижте какво се случва - всички герои на България, дали живота си и кръвта си за нея и нас, се въртят в гробовете си!

Сложи си алуминиевата шапка да не те чипира...

Човек трябва да има поне малко мозък, че да го чипират, този има ли вид, че има такъв?! :D

“Там на две се е разцепил коминА”. Абе вие редактори няма те ли или и те хал хабер си нямат от пълен член?!

Те хал хабер си нямат от каквото и да е.

Аз в софето нищо не усетих. Ама недай боже да ни друсне, като в Сирия и Турция. Камък върху камък няма да остане. И не си мислете, че застрахователите ще си отворят косиите. Те са да прибират, не да дават.

мисли за гробарите

Ще останат само панелките.

Нищо особено. Само Ганя се е стреснал малко, ама ше пие едно и ще се успокои. Важното е да се освобождава напрежението в разломите и да не се трупа.

Господ ни предупреждава, но ако не го разберем ще бъде настоятелен.

Альошата здрав,ли е?

но я вземи обясни тази заетая защо си я цвъкнала точно там?

ВИНАГИ има запетая.До кое отделение си учил?

Дано всичко да рухне, като боклука ели

Трагедия.На турците им се вижда бял кахър тяхното.Напукана мазилка...ще се разплача

То,това заметрсение ли беше или мина трамвая.

Добре, че не е у Шопия, че щеше да има паднали панелки и бетонки.

Защото си въобразявайте че при майничките се строи по-здраво ли??? Блажени са вярващите...