След 2 трансплантации на органи от хора с Covid-19: Реципиентите не се заразяват

В съобщение на Националния център за трансплантации на Италия се казва, че това е световна премиера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе те погребваха хората в запечатани кофчези, без аутопсии, без да се сбогуват близките им че ковида ''бил много заразен'' а сега видите ли даже и донори можело да стават тези с ''+'' ковид????и не си го дават на трансплантирания???

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

носете си маските с кеф, да не стане със зор

Мога да кажа само едно - долни хора............ всичко друго е излишно. Който трябва ще ме разбере.

Това доказва, че такъв вирус няма!

Не доказва нищо, само дава индикации, че има вероятност вируса да не се предава по кръвен път, нищо повече. При това са само двама души - би могло реципиентите да не са податливи на инфекцията или да са ваксинирани. Не всяко заболяване се предава по кръвен път.

"Първата трансплантация е извършена в края на април в Болоня. Реципиентът е на 64 години." Хубаво да се видите колко струвате одрищяни ганьовски тиквопитеци. Ако зависеше от вас щеше да има "Амааааа тоооооо, той си е поживял... защо за пенсионер ще хабим сърцето?" И после се чудят защо ги заобикалят хората и им се присмиват.

Пич, много правилно го каза!!! Ковид е толкова страшен и смъртоносен, че починали в болници ги запечатват в метални ковчези, та дори роднините им не могат да знаят кой е вътре. Ама сега стават донори!!!! Егати и историите! А има и още нещо-оказа се,че тея тестове са толкова фалшиви, че здрави хора ги изкарват болни с ковид,а болни-здрави. Тотална обърквация !

А, я почакайте! Нали ковид 19 уврежда необратимо кръвоносвите съдове и сърцето - какви трансплантации на увреден орган?

Една добра новина. Антиваксърите поне ще стават за донори.

Мозък няма как да ти трансплантират!

...речИ столипиновския антиваксър...

а на мен ми преляха циганска кръв само на индийско ме избива и кючек

"Хранителната верига" се затвори: Болните от всичко се диагностицират като ковид. Всеки знае, че с ковид смъртността е висока. Органите - към европейската банка за органи. За какво сме им член на ЕU ако поне едни органи не им осигуряваме за трансплантация!

Всъщност кръводаряване от "ваксинирани" не е позволено, защото са заразни. Неваксинираните могат да даряват кръв или органи. 1) Една положителна новина: EMA даде на 21 май положителен отзив за използване на лекарството сотровимаб за лекуване на Covid-19. Сотровимаб (известен също като VIR-7831 или GSK4182136), разработен от GlaxoSmithKline и Vir Biotechnology, е агент, който се прикрепя към бодлите на коронавируса. По този начин лекарството предотвратява проникването на вируса в клетките на тялото. Все още не е ясно кога лекарството ще получи разрешение за употреба. Но одобрение на лекарство за лечение на Covid-19 означава, че ваксините не могат да ги направят задължителни. https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-issues-advice-use-sotrovimab-vir-7831-treating-covid-19 2) Можете да видите също препоръчаното лечение срещу Covid-19 на уебсайта Frontline Doctors на Америка (hydroxychloroquine (HCQ) или ivermectin): https://www.americasfrontlinedoctors.org/hcq/treatment-protocols Казват, че като профилактика за Covid-19 и до 3-я ден от признаците на болестта, помага хидроксихлорохин (в сочетание с цинк и витамини). До 10 ден от началото на болестта помага ивемерктин (но има някои противопоказания за пациенти с някои болести). За съжаление тези лекарства се предписват и в повечето страни по света лекарите нямат право да ги предписват на пациенти (правилата на BigPharma). Дори лекарите от Frontline Doctors на Америка могат да ги предписват само на пациенти в техните щати.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

как може така. Я веднага да коригирате вируса на какво прилича това. Сега ковидарите от какво ще се страхуват. Веднага да се оправи и да се заразява даже и при консумация на риба хваната от човек , който е болен от ковид.

Ама нали там и домашни любимци бяха запечатани в метални кофчези заради ковид?? Аааа сетих се, беше преди да гушнат 300млрд европари и Супер Марио лично да се върне да ги харчи. ;) Ковид вярващите стават все по-забавно

Има множество случаи на умрели домашни кучета и котки, след ваксиниране на стопанина им!!! Оказва се, че mRNA "ваксините" с шипов протеин е всъщност силен токсин и DNA aмодификационен агент, а не е никаква "ваксина", тъй като не съдържа "отслабен" вирус. Освен това "ваксинираните" хора с този шипов протеин са силно заразни и контактувалите с тях хора и домашни любимци се заразяват и някои дори умират. Имаше е случай на умряло бебе, кърмено от ваксиниран майка... Според ново проучване на учени от престижния институт Salk се поставя под въпрос използването на генни ваксини, които могат да представляват сериозна опасност за общественото здраве. В новото проучване изследователите създадоха„ псевдовирус “, който беше заобиколен от класическата корона на протеини с шипове SARS-CoV-2, но не съдържаше истинския вирус. Излагането на този псевдовирус доведе до увреждане на белите дробове и артериите в животински модел, което доказва, че протеиновият протеин сам по себе си е достатъчен, за да причини заболяване. Изследователите от института Salk ни казаха, че шиповия протеин е основна част от болестта Covid-19. "Накратко, наличните данни и наука показват, че ваксините COVID-19 са ненужни, неефективни и опасни." Този силен токсин на тези "ваксини" причинява хиперимунна реакция при заразяване с подобни на SARS вируси и затова при изпитването на подобни mRNA ваксини преди 100% от ваксинираните животни са умирали. Това е причината всички Covid "ваксини" да не се изпитват на животни. При жените mRNA "ваксините" причинява временна или доживотна стерилизация, поради хиперимунна реакция и отхвърляне на плацентата. Лекарите предричат, че този силен токсин ще се възпроизведе и ще причини смъртта на всички ваксинирани след 4-5 месеца до 2 години.