След 18 месеца: САЩ отварят границите си, но само за напълно ваксинирани пътници

Ограниченията за маловажни пътувания бяха наложени през март 2020 г. заради коронавирусната пандемия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде изчезнаха терористите? Ето сега е много удобен момента да взривят някой завод на Пфайзер примерно. Всичко това показва,че терористите си бяха под контрол на Великите сили.

Ново изсикване за САЩ и Канада: Само хомосексуалисти, трансджендъри,либерали и сатанисти ще могат да пътуват до там.

Защо под повечето коментари може да се поставя само единият вот, а другият е неактивен? Това е груба цензура и манипулация на общественото мнение. Къде отивате DIR.BG?

-да търсят шкафчета в Банкя

Мексиканци и хаитяни се смеят на глас ;)

Лош беше Тръмп нали? Ама Тръмп това нямаше да допусне. Те ви бай дън. Така се продава фармацевтичен продукт на целия свят! Нема мърдане баце

Верно, тръмп се ваксинира преди да стане антиваксър. Градацията е страхотна.

Тръмп така каза че трябвало да се лекува коронавируса

По-добре в Доминикана, там не искат сертификати.

Не съм и усетил че е била затворена границата.

Ах, колко жалко! Сега неваксинираните селяци къде ще си продадат кокошките и овцете?!

Цял живот съм мечтал да отида в САЩ заедно с цялото си скапано семейство, но досега десет пъти ми отказват виза, без никакво обяснение Почвам да си мисля, че жалки и бедни бълхи като мен са доживотно нежелани в страната на неограничените възможности

Сам ли си попълваш формулярите? Трябва до покажеш че нямш намерение да оставаш и че ще се върнеш в България. С други думи, покажи недвижимо имущество в БГ и стабилна работа, както и семейство което разчита на теб да се върнеш - болни, възрастни и тн.

БЛМ те очакват на летището да проверят дали не си расист. Проверката става в малка стаичка, няма къде да се дърпаш. С едни кожени калъфи ти проверяват вътрешните убеждения, ха ха

И аз минах през проверката. Не се дърпайте, ако се опъвате веднага ви обявяват за расист.

че кой нормален човек ще иска да отиде там? ако не те убие вируса ще те застреля накой престъпник или полицай

Аз не си купувам ферарита щото съм чувал че миришат лошо като излязат от завода. Затва си карам трабанта тука, дето съм му свикнал на аромата на изгоряло масло.

Мислех че сме на тема глупости че и аз реших да се разпиша с подобно изказване, да не остана назад.

Такааааа. Както е тръгнало, нещата отиват към следното : Искаш ли да излезеш на вечеря. Няма проблем, първо ваксинка. Искаш ли на кафе, на коктейл , на кино или на театър ? Разбира се. Но първо ваксинка. Искаш да идеш на почивка, на хотел, или просто в мола. Да ти видим първо сертификата. А, искаш малко на ексурзийка в чужбина. Защо не ? Но първо ваксинка Аааааа. Ми няма пък. Няма да ходя на всички тези места. И без тях може да се живее. Добрееее. ОК. Сега обаче щеш не щеш трябва да идеш на супермаркет. Че хладилника празен , а децата гладни. Няма проблеми. Но първо ваксинка. ОК. Намерил си начин. Доставка до дома. ОК. Хитър си. Пак успя да заобиколиш СИСТЕМАТА. В понеделник тръгваш бодро на работа. На входа охраната учтиво те спира. Добро утро. Добро утро. А сертификата ? Ваксинирахте ли се. Аз да. И ходя където си поискам. Нищо ми няма. Нито съм болен. Нито съм умрял. Нито пък ми пука , че вилнее някакъв вирус с корона и убива хората. Хайде. И умната ей. Не е късно да се вразумите.

Значи ако ти кажат утре да се надупиш заедно със жена си, защото има друг вирус и ще трябва да те проверят, то ВИЕ ще го направите. .... разбира се за честта на милата родина. Браво на такива патриоти като теб.

Тръби в гърлата на всички антиваксъри! Мрете, мама ви, проста, улава! А за антиваксърите-чалгари и гербави, тръби и в гъзовете! Пълнете траповете по-бързо!

Наздраве ваксо, пия последно и уринясвям

По интересни щяха да са новините от Италия.

Неваксинираните няма да могатфда пътуват!!!! Супер!

Защо да е супер?

Кире, ти нали си канадски гражданин.

Като са прости!

И за Канада е така!!!!!!

ЗА КАНАДЦИ И АМЕРКАНЦИ НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ДА СИ ХОДИМ НА ГОСТИ ... .... ХОДИХ ДО МОНТРЕАЛ ПРЕЗ БЪФАЛО С КОЛАТА ...... ТОЧНО. 10 СЕКУНДИ МЕ ДЪРЖАХА НА ГРАНИЦАТА

Вече само ваксинираще ще могат да влизат и излизат от Канада

Начи секи с под 19 дози да не ми се мярка ...

Астрата и тези със смесени ваксини няма да ги пускат

Стара ти е информацията за Астразенека

Америка разреши Астра и със смесени да се влиза в Щатите

Значи, ако се кача на автобус, пътуващ от Канада за САЩ, трябва само да съм ваксиниран. Ако обаче се кача на самолет от Канада до САЩ, то тогава да съм ваксиниран не е достатъчно, а трябва да покажа и негативен тест!? Това решение просто пращи от логика! Личи си, че идва от "партията на науката". Сигурно лично Камала го е измислила.

Не си прав/а и ето защо. Да си ваксиниран е условието да се качиш на самолет (изискване на авиолиниите). Защото си в затворено пространство с много хора и можеш да заразиш или да те заразят. Съхоземните граници обикновено се преминават с автомобили. За какво ти е тест ако пътуваш с близки, с които си всеки ден. За автобусите не знам, може и там да се изисква тест преди качване в автобуса заедно с билета, а не на границата. Все пак са повечко хора в автобуса. Но пък колко автобуса пътуват от Канада до Щатите?

Алооооооо, демократчето , от кой ще се заразиш????? Нали всички са набодени, или май това не работи??? Защо тогава искат и ПСР, щото май и това е без значение, защото всички продължават да са със маски, които доказано пък не вършат никаква работа! Всичко е пунта мара!!!

Утре всички държави! Тогава Ганьо ще остане тотално изолиран. Така и трябва! Само вила на врата оправя Ганьо!

Тия мухъли край нямат бе!!

Два раза Ку!Ку!

Не четете глупости. Гледайте Панорама по БНТ за да видите как подлогата Сидеров защитава Борисов.

Границите въобще не бяха затворени

Завалиите си мислят, че между втора и трета доза са напълно ваксинирани, ами не сте. А сега като си купите билети и ви дойде ред за полета ще ви искат и четвърта. И те така.

Идиот, за напълно ваксиниранхе свата човек с първа и втора ваксина.така, че няма да искат трета за пътуване. Простотията Ви край няма селяни ура Бай Ганьовци!

На хамериканците логиката им пращи направо, хем ваксинирани , хем отрицателен тест.

Вече на медиите въобще не ви вярваме ;)

Като канадец, пътуващ редовно до САЩ и България, ще ви кажа, че няма такова нещо, това са пропагандни лъжи на Дира.

Да не си тираджия?! Само те са без ограничения!

Зле сте информиран. Езтървалш сте последните новини хахахахааааа

Добре дошли по сухопътната граница на неваксинирани хондурасци, гватемалдци, никарагуанци. Същото е и в Европа, неваксинирани афганистанци, всичките родени на първи януари!

по-лесно щеше да е само за МИ ТООО курволети и ЛГБТ ..... ЮЯ и последния да затвори вратата....

абе концлагер си стана.. бахти и демокрацията, бахти и свободата

В Северна Корея нещо няма вирус да го ева, те не получават пари от американците и вирус нема. Нищо че ,вирусите уж не се предават с пари.

Пеевски и ваксиниран няма да го пуснат в САЩ...