17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да платят 100 лева за решетка.Това е истината работил съм там.

На българският съд трябва една яка гьостерица. 10 години влачене на делото с всичко ясно. Съдът в България, тупат се по гърдите че са третата независима власт, а в действителност са едни обществени хрантутници, карат го както си знаят, незаитересовани и непукисти. Станалото , станало, къде е справедливоста, гавра с родителите. Съдът трябва с твърда ръка да прилага законите и справедливост да има на момента, а то след 10 години връщат делото, е те това е потресаващото, родителите са направо изритани и унижени.

Съдът не бави делото - това са прокурорите и адвокатите. Адвокатите са заинтересовани, прокурорите си мълчат. Капутите от НС не приемат поправки в законите, да ги карат да работят. Не би трябвало да има давност за причинена смърт например.

Давност при смърт на дете??? Омерзение ме изпълва. И ярост. Каква жестока смърт! Какви жестоки съдии!

Давност САМО за това, в което са обвинили спасителя, който, както казват, е направил всичко по силите му. А иначе - да. За престъпната им немарливост тези "специалисти" ги грози наказание от 1 до 6 години, за убито дете!

Работата е там, че ако спасителят е направил всичко по силите му, кото е очевидно невярно, то трябва да го оправдаят, а не по давност да не разглеждат делото. Тук приятел журналист просто лъже нагло.

mirosllaw

Законите не се пишат от съдиите, те просто са длъжни да ги изпълняват. Законите се пишват в парламента, насочете гнева си към правилното място.

10 години....как не ги е срам.бе? 10 години няма възмездие за тази душица.Мърлячи....всичкото е такова тука.Мърляво и безхаберно.Такова райско кътче може да е тая държава,ама не...няма начин!

То гледат делото единствено от срам - понеже не е българче, светла му памет!

Басейните ни са като шадраваните. Е как може басейна да е с една дупка ве? Тия хора стандарти не четат ли? Ако дупките бяха две и повече към обща помпа ако едната дупка се запуши нищо няма да стане защото водата ще се засмуква от другите дупки. В запушената няма да има вакуум.

Трябвало е да платят 100 лева за решетка която да покрие дупката или казано иначе да обезопаси помпата. Ама 100 лв. бяха много пари преди 10 години.

Брато, мисленето ти е слаба страна. Нали щом е запушена, значи някой ще се удави? Сега да ви кажа, спасителят е бил длъжен да вземе мерки за тази дупка. Най-малкото да не ходи на работа.

за 10 години не можа ли да намери един стар шмайзер и да запука българските съдии и мъдии ?

Как не са му повдигнали обвинения за безхаберие към детето още се чудя.

варна най гнусното поселище на море опасно за здравето!

Десет години се чудят, кой "АДЖИБА" е виновен за смъртта на 13 годишно дете, дошло на почивка в МУТРИСТАН !

Ако беше умряло след ваксина, кой щеше да е виновен?

ти беше умрял от тъпотия, сега нямаше да пишеш тук....

"ти беше умрял от тъпотия, сега нямаше да пишеш тук...." Приятелю, това важи за всеки човек на света. Дори и за теб.

По басейните спасителите са някакви мухлясали дядки, когато въобще са на стола, само дремят и гледат всичко друго само не и водата.

Във водата гледат бре - забелязали са руската туристка как им маха! Ама докато разберат за какво ... абе не е ли виновна точно тая туристка? Явно не е махала както трябва! Междувпрочем не разбирам не е ли било нужно да се самоизключват помпите при запушване на дюзите?! Това е опасно и за самата техника!

си историята- Много тъжна работа- На детето починала майката и бащата го взел да се поуспокоят на морето и да забравят за загубата- И поради безхаберщина детето умира и то.Този човек как го е преживял как се бори вече 10 години с нашите институции не знам.

Добрутро ге(р)паджии, аз съм вашта баба от каспичан.

Магистратите се поиграват с данъкоплатците: 10 годин си получават заплатите за да докарат делото в съда. Следват още 10 години съдебни разтъкавания, пак си получават заплатите. Нактрая се оказва ,че виновно е детето че е влязло в басеина. АБСУРД!

Оги, ти пробвал ли си да четеш? Делото го докарват до съда само и единствено прокурорите. Съдиите не подготвят дела, няма да са безпристрастни иначе. Лошо, много лошо!

Дори за дете на немци не са се забързали. Сигурно родителите са пробвали всичко , но не.

доста експедитивно са действали съдиите тоя път. Поздравления за бързината, с която са свършили работа.

Е ,пак бързо ..след 10 години ...процес...

„Шест неща мрази ГОСПОД, даже седем са мерзост за душата Му: (1) надменни очи, (2) лъжлив език, (3) ръце, които проливат невинна кръв, (4) сърце, което крои лоши замисли, (5) нозе, които бърже тичат да вършат зло, (6) неверен свидетел, който говори лъжа, (7) и оня, който сее раздори между братя.”

Жалко за детенцето ... но когато всичкознаещи се правят на по-разбирачи от тези, които са конструирали даден възел обикновено така става. На десетина процента от българите ни е наложено някакво самочувствие без покритие - те французите коли не можели да правят, само кошници, ейййй тая глупост швабата как е можел да я измисли, я го виж тоя китайски боклук а не се запитват - а ти, Ганьо, един пирон произвел ли си в живота си? Но знаят повече от тези, които творят нещата! И си вкарват своето творчество - ей това е излишно, от онова няма смисъл, това може да мине от друго място и т.н.. В 99% от случаите всичко се разминава, но понякога става ей това! Да почива в мир момиченцето! Виновни десет години няма ... жалко за спасителя, че може на него да тежи, а човека е най-невинен от цялата работа!

Дали произвеждаш нещо или не ти определя възможността да критикуваш или оценяваш.

По принцип търтеите на обществото са най-големите критици и оценители ! Защото те нищо не правят само стоят/седят /лежат инаблюдават...! Другите, производителите, нямат това време!

Бил Гейтс е казал: "I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it." "Аз избирам мързеливите за сложните работи. Защото мързелив човек ще намери лесен начин да го направи." Замисли се! :) Точно на критиците и на оценителите трябва да се благодари, че сега имаме коли и самолети, а не сме в камената ера и не ядем каквото расте по дърветата.