Слави Трифонов: Твърдението, че "Има такъв народ" са виновни да няма правителство е лъжа

Лидерът припомни, заявката си, че правителство не е имал да прави с БСП, ГЕРБ и ДПС, а Демократична България и "Изправи се.Бг! Ние идваме" не са го подкрепили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се, кога най-после българските политици ще спрат да си ги мерят и ще започнат да мислят и работят поне малко за хората. Какво значи, няма да правя коалиция с този и онзи. Коалицията не означава че си подчинен. Коалицията е просто прегрупиране като се намерят общи програми, което е и изобщо смисъла на политиката. Единствено е трудно (почти невъзможно) да се направи коалиция между крайно десни и крайно леви партии. Иначе една коалиция между ИТН, Герб и ДБ е напълно логична и постижима. Дори си мисля, че би била полезна за България - ИТН и ДБ (ако наистина искат промяна) ще могат да контролират Герб и да не позволяват корупционните практики. Поради сравнително изравнения брой депутат това би била коалиция без доминираща партия.

Game Over, Слави! Най-лошо изиграните карти в модерната история! Да имам 3,4 млн. потенициални избиратели, 5-6 години - референдума, та референдума и нищо. И сега спечели някакви 700000 глада с триста зора, а на следващите избори ще имаш 200000 и ...край на шоуто

Всички допуснаха грешки, защото не са на всяка цена като изпечените и алчни ГЕРБ,ДПС и БСП. ББ да беше някъкав, когато му дадохте шанс,охранител. Дава се шанс,бяха се разбрали за основните реформи.. Със силно мнозинство народа трябва да застане зад ИТН,ДБ, ИзНИ,Петков и Василев. ГЕРБ и ДПС и 4% са им много. Незнам дали има човек който да гласува за хора без професии като Манев бияча, Биков викача , Дончев - чантаджията и още куп заплатаджии.

Каква е професията на Мая? Каква е професията на Христо Иванов?

Славчо, не ти е проблем кой те е подкрепил и кой не е, проблемът ти е в това, че кадрите ти се оказаха кретени, нито едно читаво лице не изкара... ами това значи, че не си за тази работа, откажи се и си отиди с мир и чест....

Един път гласувах за Слави, втори път гласувах за Слави, трети път няма да има! Импотентните не ги викат на оргията.

Не си спомням преди изборите да си казвал, че няма да сътрудничиш с партиите на протеста. Но тъй като не са на заплата при теб, с тях опцията е само да сътрудничиш. Не можеш да ги командваш. И ако си бил поел отговорността да управляваш с еднолично предложено от теб правителство, неодобряването му от никой в парламента дали не е същата отговорност (вече поета). Тя отговорността с това е характерна-прилага се и при успех и при неуспех. Какъв Христо Иванов и Татяна Дончева...глупости са това. Издъни се, пич.Това его ти изяде главата.

Стига си мяучил, никаква не я свърши! Сега е ред на Кирето и Асенчо да се усрат..

Славчо,да ти кажа: само един глупак може да бъде твърд и последователен дори и когато ножа е опрял до кокала! Та те борците против фашизма не са били толкова твърди и последователни бе човек! Генералният извод е ,че именно ти си виновен за да няма правителство - набий си го в чалгаджийската глава !!!

Мноо си тАп ве, Аемагогия ...

Защо българите са толкова наивни, че си мислят, че нещо зависи от нашите български политици и партии?! Докато Херо Мустафа от американското полоство не каже, в България няма да има правителство. Точка! Всичко друго е Аемагогия ...

Тоя чалгар що не се върже с ВОЛТ? И без това го друса тока...

Славч, ти си политически труп ! Изпусна златен шанс да влезнеш в историята ! За жалост ти си едно просто селянче, една нереализирана мутричка и чалгар ! Изчезвай и не се вясвай повече Ти разочарова хората които ти се довериха !!!

Не е лъжа Слави. Лъжи са глупостите, които говориш за да се обясняваш, като ученичка. Продаде се. Не ме интересува за колко. За предателите е запазен най-вътрешния кръг на ада.

ама съм грозен и прост

Виновни сте. Аз ли сложих грозния Тошко, наглия Барбадос и сивия Пацо начело на жалката ви партийка? Вие сте първите отвратили хората дори без да управлявате.

Вече е без значение мили ми Слави. Шоп де не е виждАл вирус/жираф никой не ще за шефф.

Слави е много зле. Болестите са го направили зъл и себичен. Да Изчезва от политическата сцена.

Що пишеъе глупости, или вие оздравявате, като плюете по другите?!

Постъпиха достойно , като не допуснаха търговия за министерски постове. Толкова отговорна партия не е имало от прехода до сега. Желая им все така да продължат УСПЕХИ

Според теб коалиционно управление е много лошо нещо, а? Не може с 20% да искаш цялата власт. Дори Хитлер е трябвало да има над 35%. Айде давайте го по-полечко.

САМО ТИ СИ ВИНОВЕН!! Особенно когато си повярваш че .... СУВЕРЕНА... ти е дал цялата власт. Да ... ама не. Дадена ти е само МАЛКА част а ти и нея пропиля, от ПРОСТОТИЯ и ТЪПОТИЯ. Нищо не си защитавал а си се ПРОДАЛ. Заради теб не беше приет НИТО ЕДИН ЗАКОН ИЛИ ПРОМЯНА НА ЗАКОН. ТАКА ЧЕ ..... сбогом либе Гергино и прощавай. Не искаме не само да те виждаме ..... ами и да те чуваме!

Слави скрий се някъде. Не ставаш за тази работа. Нито ти, нито сценаристите. Това не е като да разказваш вицове и да друсаш кючеци.

Бойко е ръководил 200 яки мъже преди да поеме полицията,столицата и държавата,но е знаел,че има и с повече мъже от неговите,а г-н Слави е свикнал да бъде сам той жури,а останалите в журито само да се съгласяват.Понякога удря десятката като с изпълнителката Крисия на Евровизия,но веднъж от 10 пъти,така че правителство от него мога да очаквам не по-рано от 2 години след още 8 избора.

Правителство от Слави и след 20 години не може да очакваш. Българите не са чак до там изтрещели :)

Бойко не е ръководил даже мутрите, от чиито среди произлиза, а е бил винаги обслужващ персонал, дори на бай Тошо, плужек платен. Бил е пазач на мутрите, не е ръководил и пожарникари, но дори и да беше така, една пожарна не е държавата. Тия ги пробутвай на безмозъчните селски тьотки, неонождани от времето на бай Тошо. Ръко водил бил яки мъже, смешкооо. Това ти е представата за водач, вероятно и с бухалка в ръце. Скрийте се с вашия безмозъчник, че сте станали за резил всички от партията на Али Баба и 240 разбойника. Всичките около него сте с два грама мозък, типични бай Ганювци, с което явно се гордеете.Не че Слави става, но той носи същите интелектуални характеристики като приятеля си Бойко, който даже му гостува в селото, от което е.

СЛАВИ, ти си един СМЕШНИК!

Лъжа е,че Цигулката, ТошкоТъпото и шайката около тях НЕ СА политически трупове!! Ха ха ха ха!!

Завист, омраза, нападки и обиди! Това е България, страната на глухите овце, които хвърлят помия си вурху всичко и всеки!

Слави Трифонов е последното творение на ген. Любен Гоцев и кръга “Монтерей” преди да отиде в пъкъла. А бъдещите служители на ИТН са от кръга “Милениум” деца и внуци завършили престижни университети в чужбина на червената номенклатура. Зад тях стоят кукловодите от бившата Държавна Сигурност, които здраво държат за топките Чалгаря. Явно има за какво. Навремето Слави целуваше ръцете на доновете от престъпния свят и беше рекламно лице на “Топ Енерджи” на руската Мафия! Господин Трифонов, децата можеш да излъжеш с един концерт и тъпото ти шоу, но нас твоите набори и по-големите от теб не можеш излъга. Знаем те как за пари и майка си ще продадеш. Когато Бойко ти отказа да ти даде земя до Японския хотел да си строиш свой собствен, от тогава ти стана враг и му заби нож в гърба. И що за човек може да си татуира на гърба:” Идвам и водя Ада след себе си”! Това си е чист сатанизъм! Как може в християнска България да гласуват за сатанист? Явно всеки народ си заслужава управниците!

Сатанист е педер@сът спор няма.

Мястото на сатаниста- цигулар Трифонов е в Ада!! Анатема!!

Сатанистът Трифонов незабавно да бъде арестуван!!!

Твърдението , че Има такъв народ е партия, при това протестна, е една опашата лъжа. Всъщност това е едно стадо овце, приличащо много на стадата, наречени ГЕРБ, ДПС, БСП и прочие. Единствената разлика е, че в последните стада преобладават говедата. Поздрави на всички овце и говеда!

Моята държава няма нужда от политици зависими от наркотици,болни и психично нездрави,крадливи тарикати и летящи през убежденията и морала си от партия на партия и от олигарх на друг.

за герберастките наострени тролчета по традиция поздравче: Излел е Шкембе войвода, излел е со Балтов войвода, и като са окнали Боко, Боко, Боко …

Тикай си розовото дидло в гъза и си лягай, ДейБъраст кирлив

Абе Чалгамен, пак си проспал последния месец. Като излизаш да се излагаш, не ни говори неща които гледахме цяло лято. Прай неква кампания, че не останаха проценти. Щот ако викаш на това кампания и 10% нема видиш тоя път.

Големи като на Б. Борисов Славуца има сал една малка пичка И се уплаши И се скри зад един Шнорхел

Не показахте воля, не показахте ниво, не показахте интелект, показахте низост, арогантност, ограниченост, простотия и такива като вас, може да има само по кръчмите! Място в парламента за да си чешите езиците, НЯМА! Ако работите без заплати, може!!!

Нямам сили да коментирам, но няма и как да остане човек безразличен към тоталната шизофрения, която тресе г-н С. Трифонов и протежетата му в ИТН.Хора, съвест нямате ли, милост към този народ, нямате ли! Не ви ли е жал за децата ви! Колко месеца се правихте на спасители и носите на промяната. Слава на Бога, че се омазахте в правилния момент и хората видяха истината, НЕ СТАВАТЕ!!! И сте до тук!

Разбира се че не са виновни ИТН за провала на парламента!!! Виновни са малоумници те ,които вместо да отидат за гъби в деня на изборите са отишли и са гласували за това учиндолско недоразумение!!!! И не само а и за Бибиткян ,Хаджигейов и Мая Общата, а също и за ДАЙ България!!! Това са виновниците!!¡!

Славче, ти още ли си тук? Не знам защо още си мислиш, че на някой му дреме за мнението ти? “Блесна” като най-безпомощния, жалък и глуповат лидер на политическа партия печелила избори за 30 години, не постигнал НИЩО, въпреки големите ти претенции и направил НАЙ-СМЕШНИТЕ номинации - Тошето, Плагията, Шнорхела. Браво Славче, успя да разбиеш тъпомера и да повеселиш публиката!

Прост "лидер" седи в джипката (оп, извинете - седи на дивначето) и спуска "калинки" събрани от кол и въже без политически диалог и хока наред с патос и навъсено чело. Е благодарим ти, Славун, за "алтернативата". А иначе то е ясно - Костов ти е виновен...

Довиждане!

Абе май някой пак се е нашмъркал....

Много тъпo koпeле.

Бай Ганьо Трифонов пак намусен, сърдит, пак някой друг му е виновен и пак в борба за кацата с мед! Пак кандидат за келепирец! И много , много прост! Разбира се Тошко Африкански е върхът на простотията и немощта!

Навремето Слави целуваше ръцете на доновете от престъпния свят и беше рекламно лице на “Топ Енерджи” на руската Мафия! Господин Трифонов, децата можеш да излъжеш с един концерт и тъпото ти шоу, но нас твоите набори и по-големите от теб не можеш излъга. Знаем те как за пари и майка си ще продадеш. Когато Бойко ти отказа да ти даде земя до Японския хотел да си строиш свой собствен, от тогава ти стана враг и му заби нож в гърба. И що за човек може да си татуира на гърба:” Идвам и водя Ада след себе си”! Това си е чист сатанизъм! Как може в християнска България да гласуват за сатанист? Явно всеки народ си заслужава управниците!

Не зная защо толкова тролове се изсипаха изведнъж в този сайт, но явно си мислят, че така ще ни лишат всички от мисловна дейност...... Това, че им се плаща да плюят определени хора не означава, че тези хора са мислещи- по-скоро са продажници за жълти стотинки и точно на такива дължим отвратителното положение, в което е целия български нормален народ. Само да кажа: СЛави е прав- няма правителство, защото за една вечер ДБ и мутрите на Мая явно получиха някакви парички, защото на другия ден искаха те да казват кой ставал за министър и кой не при положение, че в началото ясно заявиха, че ще подкрепят определени политики. не можеш да сформираш добре работещо правителство на малцинството, защото то няма да може един закон да промени, а камо ли да направи съществена реформа. По-добре да дадем шанс да управлява ИТН, а ако не се справят след 4 години ще ги сменим с други. Ако пък много искате ГЕРБ да се върне отново... е тогава жална ви майка- този освирепяла за крадене шайка ще ни обрече на тотална мизерия, но явно това е желанието на тролчетата..... И вашите пари няма да вдигнат, а ще ви ги вземат, защото ще работите ей така за благото на ГЕРБ... вие Б.Борисов не го ли познавате, който на рождения си ден черпи близките сътрудници е една кутия бонбони ФИГАРО..... Няма пари човека бе от ходене насам натам и курви как да му останат джобни. Слави поне си плаща сам сметките, а и сбсидии върна, ако сте забравили да ви прпомня....

Едно ферари с цвят чеервен, едно за тееб, едно за мен, какво му трябва на човееекааааААА. И вътре мургав чалга фен, не знам за тееб, но според мен, това е то, чалгопитееек!

Неграмотна герберастка платена измет.

Ако всичките, които са отвратени от Славуца, са гербаджии....то тогава ще имаме правителство на мнозинството от 95-99% хахахаха

Лекувайте се, г-н Трифонов и не се вълнувайте излишно!

Ако Слави Трифонов иска да цяла България да носи маски заради него( щото турчина Танер Тюркоглу, в партията му- ИТН го е ЗАРАЗИЛ с вируси), по- добре Слави да умира.... Това е все едно, Слави да си СЧУПИ крака и да иска, цяла БЪлгария да носи ПАТЕРИЦИ като него... МАСКА-джиите нека да пукват ЗАЕДНО с маските и вируса , за да НЕ носим маски в Магазините. Някакъв Турски башибозук- Танер Кадир Тюркоглу е дал ПОДКУП на Слави Трифонов да го сложи за ДЕПУТАТ..Тоя турчин ПРЕХВЪРЛЯ Ислямски башибозуци през Турската граница и пренася ВИРУСИ.. Ако уб.ият тоя турчин- Танер Кадир Тюркоглу, ще вземат 10 милиона лева и ще РАЗЧИСТЯТ 10 милиона вируса. Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занимават с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ.. Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските.. Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Парламента.... И да ИЗГОНЯТ министрите, които все още искат българи да носят маски. МАСКА-джиите нека да пукват ЗАЕДНО с маските и вируса , за да НЕ носим маски в Магазините.

Куку-Куку цяла България видя ината и глупостта ти! Лайнар скрии се!

......ПРОСТАК.....

ИТН били виновни да няма правителството ли??? Славиии, като човек, който два пъти подред гласува за ИТН, ти казвам, че не липсата на правителство е причината повече да НЕ подкрепя ИТН, а опитът ви (на теб и задкулисните ти партньори) да върнете НДСВ отново на власт!!! Същото НДСВ издигнало Бойко престъпника за главен секретар, а после и кмет на София!!! Същото НДСВ вкарало Пеевски в младежкото ДПС и работило доста от близо с Доган и обкръжението му!!! Така, че Славчо имаше шанс и го профука!!!

Всички видяхме какво стана.Няма нужда от обяснения ИТН носи негативите от това да няма правителство ,да има политическа и икономическа криза в България

По-добре ИТН,отколкото гърбави и нагли мутри да вилният и ограбват бедния народ.

tonk11

Може би е така ама на, не щат да го направят и това си е. Знаеш ли защо? Защото е по-удобно да си "конструктивна опозиция". Кряскаш на воля, плюеш и псуваш управляващите но не носиш никаква отговорност. Заплатката тече, 2-3 комисиики за некой лев отгоре, имаш имунитет и си кюташ 4 годинки с кеф.

Преди дни двамата отегчени интелектуалци Слави Рунтавия и Тошко Африкански си говорят В едно елитно заведение в София Слави казва на Тошко: - Копеле, много ми е тъпо, виж с какви простаци и пещерняци сме заобиколени. Не издържам повече. Ще стана, ще се кача на масата и ще се изсера отгоре и. Тошко: - Недей бе Слави, тези зелки тук няма да те разберат. Направи го на изборите! Слави: - О, да, прав си приятелю. Благодаря ти за съвета. Така и ще направя.

Слави на каква трева си в момента, браточка. Или живееш като вампир в оная тъмен замък далеч от реалния свят и реалните проблеми.