Слави Трифонов за мълчанието, отговорността и следващите си ходове (видео)

Лидерът на „Има такъв народ” е на среща със студенти в Пловдив под засилена охрана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИТН трябва да се казват "Няма Такава Партия", защото няма такава партия, която втори избори да казва на хората: "Вие ни изберете, пък после ние ще ви кажем какво ще правим".

Господин Трифонов и СИЕ, Застават зад НЯКОЙ Разумни и АКТУАЛНИ за Народа ни Неща но като ЦЯЛО са ТВЪРДЕ Посредствени, Изостанали във Времето, ПАПАГАЛСТВАТ и с ПЕЩЕРНИ и НЕОИБРИКЧИИСКИ Разбирания и ще бъдат ПОРЕДНАТА Илюзия и ИЗМАМА на Народа ни!

Служебното правителство почвало да пише нов Закон за радиото и телевизията! Такова чудо, служебно правителство да пише закони, не е било, но има поръчка. Поръчката е спусната от „най-високо място“. Тошко Йорданов бил казал, че СЕМ е вреден и трябва да си ходи и че трябва, тука, спешно нов закон за радиото и телевизията, щото вече се не търпи! Тъй, че служебното правителство трябва бързо да се набира и да работи. Така, щото, като се сформира новият парламент да е готов първият му закон - този за радиото и телевизията. Ще изпитваме естетическо удоволствие да наблюдаваме кои видни медийни експерти няма да пожалят труда и талантите си и ще ги поставят в услуга на ПП „ИТН“. Бог наистина е невероятен шегаджия!

Ива Митева фъфлеше ли?

Да се чете дългуча

Дълтуча и ходове??? Те могат да бъдат само за чалга-мажоретките.

Много изкуствено държание :/

Специално дето бутнаха изборния закон са за съд- тези дето са навон повече от 7г да нямат право да гласуват! Откъде накъде ще ми дават тон в живота! Като толкова искат да си седят тук! Слави само сънува дано получи голяма брадва този път! Слави извън борда!

Като човек който живее извън БГ, много съм се чудил дали трябва да имам право да гласувам или не.. И въпреки че ме грижа за БГ стигам до извода, че нямам достатъчно информация за животът в БГ и може би наистина не би трябвало да гласувам. Мисля че хора които пребивават временно в някоя страна извън БГ (работят временно) трябва да имат право на глас. Тези обаче които са емигрирали - Не.

човешки боклуци!!!

Какво стана ячера, копоите на СЛАВКА хванаха ли някое студентче с пистолет оръскащ ВОДА(за предпочитане отходна, а не входна) ПОДГОТВЕНО да го застреля?? В последните години Трифонов е единствения екемпляр държащ се като знакова МУТРА от 90-те. Черни джипове, дебели вратове, грубо проправяне път за БОСА сред ПРОСТИТЕ фенове. Не е за вярване, но е факт!

И охранявани от МВР!!!

И как бе Слави, в какво качество ще носиш отговорността, след като даже и депутат отказваш да бъдеш? И какво друго, освен изчегъртване се каниш да направиш? А като ми говориш за учителя си Симеончо, явно се каните и за поредната лапачка, че с друго не сме го запомнили.

Колко много си приличат Слави и Бойко .....Тъжното е , че на 40% от българското население това им харесва, така , че заслужено държавата е в това положение....

Приличат си през криви очила... Славка е болезнено злобна и не по-малко алчна, исинска слугиня на Дявола. Бойко е добродушен, смирен към Бог, работлив и с харизма.

Седели на политическата сцена орел и лай...о. Бойко казал - аз отлитам вече и оставил славито да се оправя сам.

Стани за да седна...Няма ли свестни политици в тази държава?!

"което трябва да бъде изчегъртано, дали съм прав времето ще покаже" . Тази думичка "изчегъртване" сигурно е на учиндолски диалект. Точно това ли комунистическо временно правителство ще изчегъртва и как ще го прави? Като назначава комунисти на високи постове ли2 И колко време да чакаме за да видим и усетим какво може чалга- културата? Миии писна ми да чакам, а и несмятам, че България е шоу и едни сценаристчета ще пишат сненария на живота ми. Отгледа си чалга - поколение и има смелост да говори само пред него.

СЛАВИ ТРИФОНОВ ОТДАВНА ХОДИ С ЗАСИЛЕНА ОХРАНА? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА, ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО МУ В БТВ! ТОВА Е ПОЗОР, ТОВА Е = МУТРА. ТРИФОНОВ, ЗАЩО СЕ ДВИЖИШ С ОХРАНА? КОЙ Я ПЛАЩА?

СЛАВИ НЕ СТАВАТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ НА ОТКРИВАНЕТО НА 45 ПАРЛАМЕНТ ВСИЧКИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ КОИТО ПРИСЪСТВАХА НА ТРИБУНИТЕ ВИДЯХА (селския бъркоч) ВЪВ ВАШИТЕ РЕДИЦИ ПРОСТОТИЯТА. И ДОРИ ДА СЛУШАМ ЧАЛГА ПАК НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ ПАРТИЯ.

"проверка с МЕТАЛ детектор" майко мила, Вазов се обръща в гроба! Език мой, враг мой!

Вазов се обръща... cac Be3yBuu...

Скъпи сънародници, отвращението на обикновените граждани на България и неглижирането на проблемите във всички нива на политиката и икономиката в страната ни през последните повече от 30 години ни доведоха до ето този момент от нашия живот... Да няма образовани , културни,ерудирани с желание за работа хора, които да искат да се опитат да направят нещо хубаво за майка България и българския народ. Тежко и горко на искащите и търсещи промяната към по-добро хора ... Светлина в тунела не се вижда за съжаление !!!

Малоумниците си правят САМОИЗМАМА, че гласувайки за вулгарния антихрист ТРИФОНОВ наказвали Борисов и Герб. Толкова са ПРОСТИ като учиндолското недоразумение и не схващат, че НАКАЗВАТ България и даже се тупат гордо по косматите гърди... Гразна картинка, сър.

Ще правиш ли правителство, Чалгар?

Решено е вече А Ристю Маджото направо ще го лапне Това е новата тройна ламя Честито

Слави Трифонов е сатанист татуирал на гърба си: “Идвам и водя Ада след себе си!”Как е възможно в християнска България 17% да гласуват за него. Призовавам всички млади българи да не си дават гласа за един съвършен манипулатор и неговите придворни! Искам да им кажа , на всички негови гласоподаватели , че Трифонов олицетворява всичко друго но не и почтенност. Не сте виновни вие, че сте се родили по-късно и не познавате човека. Целуваше ръка на доновете от подземния свят, взимаше пари за реклама на “Топ Енерджи” от руската мафия, за пари и майка си ще продаде. Откъде има стедства за финансиране на огромните си разходи за PR и телевизия. Призовавам и всички ниско образовани българи, берачи на ягоди в чужбина да не му се доверяват. Зад Слави Трифонов стои бившите ченгета от ДС и техните деца и внуци, които новоизлюпения политик лансираот кръга “Милениум”. Тези деца са завършили престижни университети на запад готвени за бъдещи министри и служители на едно бъдещо управление на ИТН но са поставени лица на мафията и кукловодите.

Смешник живеещ още с 90те. Джипове, охрани, ала бала а се смее на Боко в тая насока. Без аутокю пълен гюм. Нищо смислено не може да каже. Бяга от отговорност, не стои зад приказките си. Незнам с какво впечатлява толкова много хора че да гласуват за него. Управлението на държава не като да управляваш балет Магаданск и няколко паляка с изтъркани снешки.

Тук един гербав трол се опитва да внушава с много еднообразни постове неприязън към Слави. Дано добре да му плаща лойко, но няма да бъде с пари от чекмеджето, а от нашите. ВСИЧКИ ние имаме представа от боко мутро-комуниста и еднокнижник с ОГРОМНО его до степен, че не знае колко е мисловно ЗЛЕ! Но вече той не ме интересува. Явно не е У РЕД! Сега трябва да махаме и останалите калинки и продажници от шайката му, заедно с каскетурата. СЛАВИ наблюдаваме и мМОЖЕМ да наблюдаваме ВСЯКА ВЕЧЕР на живо и не тези тролчета ще ми говорят за качествата и джиповете му. Той поне кара свой собствен джип, а не грабна от горското стопанство джипа (джиповете), които кара боко по селата и им дава пари през прозорчето срещу целуване на ръка, а отзад седят като куфари калинки-министри, или седят на пънчета.

Много прости хора има в България щом този нагъл безсрамник се държи като едва ли не незаменим.

Наистина няма такава държава -да гласуваш за отроче на Мултигруп и впоследствие -ДПС е меко казано дебилност.Слави ще носи наказателна отговорност за разкриване на безброй секции в Турция ,които е национално предателство.

Има такава държава Славун изпреварва и сменя пресаташето на СИК, управлявало 12г. Ти какво очакваш , интелигентен и морален човек ли да избере популацията? Та тя мрази всичко почтено, тачи простотия , измама и груба сила.

Има такъв дебил....

Тъжното е, че наистина "има такъв народ", който гласува за този дебил :(

ясно че сте заваили "Батак"!!!!! И за най-простия човек е пределно ясно че всичките действия които няблюдаваме сега са възможно най-безполезния ход, идеята е да отчетат някаква дейсност за тези два месеца, с които да кажат че са си заслучили всички последващи привилегии!!! Амин ви!!!

Славчо научил наизуст две-три измислени фрази и тръгнал да управлява...тоя не знае къде се намира и е прост чалгар, ще "оправя" България. Пази Боже от такива като тоя

Наркомана се е взел много на сериозно. Бронирани джипове, ескорти... Но това си е негова работа, щом го е страх от нещо нека се пази. Или пък подражава на вече покоините босове на които гърчавия хъш пееше песни където и когато му свирнат. Пак е негова си работа, щом така го влече. Хората да си правят изводите. Но! Защо, пловдивската полиция и жандармерия е на крак и пази този "обикновен гражданин"? Защо? КОЙ нареди? Защо с държавни ресурси пазите мутроподражаващия Станислав?

Как кой? Служебният кабинет го охранява. Трябва да подгрее електората. Слави е основна фигура в процеса на опростачване на българина. На изборите той пожъна плодовете на своята мисия в живота. Самият той не бе подготвен за такъв успех и се скри докато Сценаристите / не шибеците от т.н. шоу/ решат какво да се прави и правилните хора се намъкнат в управлението през задния двор. Сега Слави отново изпълзя от дупката си и по начина, по който най-добре импонира на опростачения българин, продължава с манипулациите си. Изборите наближават. The Show Must Go On. Taka го искат поръчителите.

охраната е като за мутра ...от "ранга" на Иво Карамански или Весо Самоковеца. В тези години МАЙ иска да ни връща побърканата СЛАВКА ??!

Becko naTu4emo, CaMokoBetZa e Koc6o

За чий му е тази охрана , той е комедиант в треторазредно шоу., а охраната е като за мутра .....а де!

че тези пичове са почтени, интелигентни, вече успели и са за предпочитане пред доказано корумпираните типове, който ни управляваха последните 30г. Факт. Успех!!

В никакъв случай Славчо простака не е почтен, но ти е простено като си трол

Истината не е това, което си изписал. Тези нещастни, увредени и нечистоплътни хора са на една и съща хранилка с протестърите-гробари и зелените чорапи - психопати. Отсега заявяват, че ще обявят изборите за нечестни - заради машинния вот, който самите те наложиха набързо с Големия зелен чорап, няма да поемат отговорността да управляват / те и да искат - не могат, вече видяхме / и ще подкепят хунтата на Радев да свърши мръсната работа по разчистването и назначаването на правилните хора през задния двор.За колко време възнамеряват да подкрепят служебната военна хунта - неизвестно. Какъв ще е следващият им гениален ход сигурно и те самите не знаят. Ще боледуват пак и ще мълчат, както ги бил научил мадридският мошеник. Боже, пази България. Налей разум в дебелите глави на българите. Заради децата им.

Славчо няма ковид....настинка е ....амам прост народ не те чува......хубаво ли ти е , а дано ти мине....

Дава г-н Трифонов на младото поколение?! Да бъдат като него ли? Наркомани, заобиколени от охранители и дрънкащи глупости от екрана, гарнирани с пошла музика......СРАМ за нацията!

Публикацията е като протокол от някакво заседание Отговорност за какво, пред кого и кога ще носи г- н Трифонов? Мълчанието понякога направо крещи.

не ми станаха ясно много неща. Каква политика ще провежда ИТН ако спечели? Про-западна, про-руска, про-българска(надяваме се)? Какви мерки ще предприеме за да се съживи икономиката след корона кризата? Как ще подкрепя бизнеса, обикновените хора, които изнемогват? Политиката на мълчанието е хубаво нещо, но аз, като избирател, преди да вляза в тъмната стая предпочитам да светна крушката.. Иначе каква е разликата с управлението досега?

Иначе каква е разликата с управлението досега? - Разликата е, че досега управлението беше НОРМАЛНО а сега го тласкат към МУТРЕНСКО-Чалгарски ЩАМ. Такива невероятни БОКЛУЦИ изпълзяха и протегнаха космати лапи баницата, че страх да те хване...

Винаги бъдещето е било на младите ,те се и раждат подготвени за това. Който не осъзнава това,значи въобще не познава живота. Дали от всички плюещи срещата някой се е заслушал какво се говори на нея, а там се говореха истински и верни неща. Явно сме много зле.

"Винаги бъдещето е било на младите ,те се и раждат подготвени за това ". Да ! Бъдещето е на младите , но за съжаление те по рождение не са подготвени ,защото не са научени и имат нулев практически опит.А опитът се създава в процеса на практиката и със опита на по старите.Това е естествен процес и се нарича ПРИЕМСТВЕНОСТ.

Ами как кой младежо ? Този който работи , ето кой : ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят.ГЕРБ направи газопроводите и намали цената на газта наполовина. Изплати милиардите на вложителите от кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Пребори мора по козите, чумата по свинете, която се появи прескачайки Румъния !?!?. ГЕРБ откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. ГЕРБ спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от тях язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! ГЕРБ с веща дипломация не допусна емигрантския натиск опирайки се на добросъседството с Турция ! ГЕРБ помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !МИНИСТРИТЕ НЕ СИ КУПИХА яхти , нито офшорка ............. ГЕРБ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС. ГЕРБ ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НИКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ МОЖА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ГЕРБ ............. МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ и преглъщаха обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСОФИЛСКО ЛОБИ, СЛУГА НА СЪВРЕМЕННАТА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ . Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло - Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен!

Верваш ли си?

Младото поколение не става и за чеп на каца.Объркани и безотговорни младежи,които си въобразяват ,че висок БВП се прави с домати и яйца по НС.

правителство ИТН начело със Слави Трифонов ? Малко въпроса е Хамлетов по Шекспир. Аз изкрено ще се радвам , нека да състави , но се надявам да не съм свидетел на провала на това правителство.Защото само с трудов ентусиазъм ,чудеса не стават и държава не се управлява а НАПРОТИВ РАЗРУШАВА СЕ ! Така че ,като че ли нещата вървят по примера на Орешарски и КТБ.

Станислав Трифонов трябва да отговори на следните въпроси: Защо ходи с охрана, като наркобос? Има ли заплаха за живота му? И ако “Да” в какви тъмни и незаконни неща е замесен? Той не е ли просто ТВ водещ?

Найстина ли си толкова тъп или се правиш чак пък има и 26 плюса ЗАЩО 99 % от известните ходят с охрана????? Или ти съвсем случайно не си чул за луди фенове????

От кой се пази баба Славуца Хомо отношенията са много опасни

"Мойто момиче","Скъпа,"Мила","Мойто момче","Колега,"Бе". Истински политик не говори по този начин. Като го гледам ,по нищо не се отличава от Бойко,само къде владеел по добре английски,но с тежък акцент. Бат Бойко поне знае номерата на дивите комунисти,та някак си оцеля десет години. Славуца и африканчо когато се сблъскат точно с тази дива пасмина,ще разберат "кон боб яде ли". Освен разбира се ,ако не е всичко вече договорено. С русороба президент, псевдодемократите ДБ,Маяма,ДПС и БСП ,Славуца и африканчо ще са като изгубени девици в гората. Ще се лутат,ще се лутат и най накрая ще срещнат мечката.....и ще трябва да избират ....като във вица-да ги яде или да ги........

А те горките (Славуца и африканчо)от Левски Г и малкия екран ще ни обясняват че ги е изяла.

До написалият статията! Един път да напишеш ,,градове,, вместо ,, гардове,, добре, случва се, но след две изречения същата грешка? ....оправете си текста. Да Ви кажа честно, не Ви изчетох цялата статия, поради тази причина.

Какви ходове бе. Тоя ходи с чужда помощ.

Чалга човечец в чалга държава с чалга народ ще стане цар. Честито българи!! Слава Богу, че поне според статистиката ще изчезнем

Мутри вън с пет-шест балъка са най-безвредни, така, че гласувам за тях, да не се пцовам после.

"Лидерът на „Има такъв народ” е на среща със студенти в Пловдив под засилена охрана " Коя пък ще е тази будала дето ще си хвърли парите за един куршум по тоя, сигурно някой по-будала от него!

Славчо+Мая+Христо Иванов+радев и корнелия изотзад Честито българи

Поредният Смешник който се напъва да управлява

е позьор до такава степен, че ми става жал как се напъва и се мъчи да е оригинален. Не, не може да се разчита на него. Лошото е, че сценаристите му са още по-жалки. Работата е хем смешна, хем тъжна...