Слави Трифонов постави червена линия за влизане в коалиция

Задължителното въвеждане на електронно дистанционно гласуване е непореодолимо условия от страна на "Има такъв народ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОК. Моите уважения към хората, които са избрали да потърсят по - добър живот. Аз съм против те да гласуват и хората живеещи в България да носят последствията от техният вот. Нямат представа кой, кой е и какво е в татковината от статийките, които четат и две седмичната почивка. Да заповядат тука да теглят и тогава да гласуват.

От толко бело му е рукнала кръв от носа та за това вече линиите му са червени! Скапан наркоман и пропадняк!

От толко бело му е рукнала кръв от носа та за това вече линиите му са червени! Скапан наркоман и пропадняк!

Вече е 100% ясно и на малките деца че Слави представлява руския бизнес в България

Никакво електронно гласуване. Путин се е намесил в щатите със хакерски атаки, та камо ли в деветият кръг на ада наречена България.

ЕВНУХ И ТО САКАТ

Марш на дивана..

СЛАВУЦО, ЕДНО ВРЕМЕ БОЦКО ГА СИ ПЛАЩАШЕ ДА ТИ ХОДИ НА ГОСТИ - ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ НЯМАШЕ. САМО БЕЛИ!

Голяма грижа за българите в чужбина, няма що! Грижа за чалга концертите! Но те не плащат данъци в БГ, а по важно е, че не са в течение на злободневния живот тук и преценката им е съмнителна и зомбирана!

Електронното гласуване поражда нуждата от компромис. При електронно гласуване може да се направи така, че да няма фалшификации. За тази цел, обаче, ще трябва да се направи компромис с тайната на вота. Всяка система за гласуване има този проблем - ако е тайно, може да се манипулират крайните резултати. Ако резултатите са неманипулируеми и проверяеми, тогава няма как отделните "гласове" да са напълно тайни.

КВО ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ. ПЛЕШЕИВИЯ Е ИЗТРЕЩЯЛ. ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ ЕДИН СЪБИРА ТЕСТЕ ЛИЧНИ КАТИ И ПОЧВА ДА ГЛАСУВА! СТИГА СТЕ ДАВАЛИ ТРИБУНА НА ТОЗИ, ДЕТО ПОРАДИ ЛИПСА НА СЕМЕЙСТВО Е РШИЛ ДА СТАВА ПОЛИТИК

Нали бяхте приятелки с Борисов и Дилов.. Ама се появи царя и ви отне Борисов, да мъндръса само него. Че и генерал пожарникар само нямахме Много ревниви се оказахте гевреците Гушкай се с царя и си трай Поне на височина си пасвате

... светва аплаус...

Слави, ти си един от виновниците за скъпия ток и съсипването на икономиката. Ти и твоите депутати (агент Хабов от ДС, Иван Хиновски) сте причина за спиране на АЕЦ Белене, която щеше да дава ток на 70 лв/МВч и да понижи значително средната цена на тока, която сега е 500 лв/МВч. Слави, ти и Хабов (Хиновски) сте за затвора, а не за Парламента, където ще правите нови поразии.

Не Слави е виновен а баба ми!!!!!

Да има втора АЕЦ не би било зле, стига да не е руска! Проблемът е, че България е много силно зависима от Русия по отношение на енергийните източници - на практика 100% от петрола, газа и ядреното гориво идват от Русия. За петрол и газ дори да намерим някакви алтернативи, за ядреното гориво ще е невъзможно, защото Росатом никога няма да позволи на някой друг да продава съвместимо с техните централи ядрено гориво. С прехода към електрическа мобилност (и нмаляване на влиянието на руския петрол), с тази АЕЦ руснаците ще бетонират енергийния си монопол над България!

Достатъчно е, че ни нарекоха машинното гласуване! Не само, че е несигурно, но платих ме милиони!!! Сега пък електронно..Каква сигурност, анонимност и тайна на вота дава електронното гласуване?!! Амиан от некадърници, които се гаврят с живота ни!!!!

Славе, ти забрави за червените линии, не си в позиция да ги поставяш, ами вземи смръкни една от белите, че да олабиш малко....

Чудесно как ще докажеш че съм гласувал 100 пъти

Да видим дали може скокна 4 / БАРИЕРА...да не потъне като гемията..

Като видя теб и тошко африкански, все се сещам за Крачун и Малчо...щъркел и гъска Гевреците те зависими ... Вземи чехльо например, педер от всякъде... Човек мижитурка И ти си същият И евреина Сакскобурготски И Тиквочев И дилов Все сте бръснати ануси

С най голямото ми уважение, но тошко африканки е жалък пигмей Слави, силно си пролича, че представляваш комарджията Сакскобурготски, който определено е жене за Доган и кум му е Герджиков. Долно плевенско си... Два пъти гласувах за вас Но истината е че всички сте гевреци. И комарджията И ти И Доган И Тиквочев Все сте гевреци долни И ти също, с твоя буклук тошко пудела

Хайде пак започнаха с червените линии. Какво не разбраха от предните 2 парламента!? С разделение не става нищо. В един момент и другите прекарват червени линии и накрая се оказва, че няма начин никой с никой да работи. Ами уважаеми сънародници, след 4 месеца пак ще сме на избори за съжаление. Политиците нищо не са научили.

То не беше мажоритарен вот, то не бяха машините, и накрая ... Тошко и Мика

Така Слави остава зад червената линия и право на "Левски Г"

троловете като видят нещо за Слави и страшно се активират Абе кой им плаща на тия, да цапат форума.

Гласуването ни е най- големия проблем. Тези клоуни и пълно мнозинство да имат, не могат да направят нещо, защото са селяни.

обикновено се радва на бели линии, сега за разнообразие някоя-друга червена...

Всеки български гражданин да може да гласува , в т.ч. и дистанционно, ако си плаща данъците в БЪЛГАРИЯ. Тези които живеят в чужбина за да имат право да гласуват, трябва да си плащат данък сгради и смет поне.

Абе според тебе е едно, според конституцията е друго. А да се придържаме към конституцията, не към тебе? Брей чак само плюсове събрала тази овча мисъл

Малко повече плащам от теб naveliko

Я къш!

Славуца има една сносна линия и тя е от зад Иначе си е долен Евнух от всякаде

Предлагам само тези които живеят в България последната година да имат право на глас неможе ние да се бъхтим в България а други да гласуват от вън с по висок стандарт щом са избрали да живеят и работят в чужбина нека да не се месят

Една кафява линия трябва със средния ми пръст начертана..кат го извадя от на слави големия ящен гъъъъъъъзззззз..

Гледай да ти не ревнат децата !

Не разбра ли че не си в позиция да поставяш условия?! Идеята ти не е лоша, но да беше се сетил за нея, когато гласувах за твоите (които ме "издъниха") и имахте мнозинство в НС. Е, на следващите избори не разчитай на моята подкрепа.

На моя може да разчита

и я смръкна тежко и със задоволство.

Този Пеевски смешко да се скрие и не се показва. Всичко прецака по поръчка на работодателя си а сега ще се прави на 'протестър". Жалкар такъв.

Слави, вземи се скрий. Пак ли тръгна към само-изчегъртване.

Кой идиот ще иска да прави коалиция с чалгарите ?! Не че няма идиоти във всеки парламент, ма чак такива прости е съмнително…

Май тази персона почва да раси Гламотии. НЯМА СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ какви са Списъците и дали в тях има или нема всички или повече избиратели. Когато се Гласува Избирателя се ЛИГИТИМИРА и РЕГИСТРИРАТ със Лигитимен Документ и това е лесно проверимо и установимо дали е Законово дал вота си! А СЪЩЕСТВЕНОТО и НАЙ Важното е Колко Избиратели са се Явили да Гласуват, Имали ли са ИЗБИРАТЕЛНИ права и КОРЕКТНО и ТОЧНО ли са ПРЕБРОЕНИ и ОТЧЕТЕНИ техните Гласове!!! ПРОБЛЕМИТЕ в БГ са във НЕКОРЕКТНО и НЕТОЧНО Регистриране на САМИЯ Вот, в ПРЕБРОЯВАНЕТО и ОТЧИТАНЕТО на Гласовете и тяхната "ЮНАШКА" МАНИПУЛАЦИЯ от привърженици на участващите Партии в Изборите ???

Трети път няма да ти мине номера А си имаме и нови месии- Курчо и Кокорчо Ще ти откраднат “суверена” Аре писта

Относно тънката бяла линия ще говорим ли или ДИР-а пак ще ме изтрие?

Къв точно ти е проблема с тънката бяла линия на тебе? Питам от любопитство. С какво точно ти пречи дори да има? Не може ли като някой не ни пречи и не ни е работа да търсим в шкафа му скелети да го оставим на мира? Това е риторичен въпрос. Аkо не беше щеше да е оксиморон написаното от мен.

Правен е в пияно състояния, затова не е с всичкия си, Бог да ме прости..

Слаби, само да те гепна дупарата щи цепна

Ясно ,червената линия опъната от Курнела и Мунчо.

Абе, дир-ът, що не се прекръстите на трол-бг?? По ще ви отива. Тук пишат 90% т.н. тролове и тук там някой свестен човечец.

Ами извинете, ама тази крива физиономия на г-н Трифонов направо ме съсипва Направо получавам дежа-вю от 90те. Като ги съберем с Гешев и бай Бойко, направо ми замирисва на кебапчета и сръбска музика... е докога.

Тоя и всички останало, които искат да носят МАСКИ, нека си сложат маската на лицето, за да ги ЗНАЕМ.. Тия да се махат от парламента !!! ВЪН от българския парламент, всички Софийски Педдерази- дъртофелници с МАСКИ !!

Харвардци му взеха патента. Сменят чалгата с рапърски клизмени стенания.

Ти така ли стенеш

Не съм за Слави ама в коментарите има само тролове! Иначе аз съм "ЗА" електронното дистанционно гласуване. Щом имаме онлайн банкиране и е безопасно за парите ни, може и да гласуваме по електронен път

Абе брат ми. Колко пари имаш в твоята сметка? 10, 50 100, 200 хил. лева? С гласуването се решават пари за милиарди левове. И не искам по интернет да откраднат моите 20 хил.лв. Разбра ли?

Два пъти ми теглят пари от сметка онлайн от ЮАР. Да след месец банката ги възстановява, но сигурност няма. Ако гласуваш онлайн, то гласа ти минава през много сървъри. Така човек с подходящи умения веднага ще знае кой за кого е гласувал. Тайната на вота я няма. Корпоративния вот ще стане масов. Всички при шефа на компа да гласувате за, когото ви каже. Няма такова гласуване никъде по света. Не може да вземем готов модел. Затова няма да стане. За последната година само оповестените източвания на данни от мрежата на пентагона са две. А нас нямало да ни пробият. Това не е вариант. Цял свят го знае. И славчовците ще го разберат, но по бавно. Мисленето не им се удава много.

Пич, електронното банкиране може да се контролира кога на кого колко. При гласуването е друга концепция. Ти не можеш да проследиш кой точно получава гласа ти. Веднъж гласувал няма проверка. Няма контрол. Най добре е машинно (За да няма грешка при подаването на глас, но и задължително броене на отрязъците в последствие, за да няма манипулация

Тук е прав

Да ти еба майката проста!

След една година тази партия никой няма да го интересува и може и да я няма. Слави си би сам дузпата. Вече никаква роля не играе. Никъде. Прозорчето му се отвори за миг и хлопна отново. Него го добъзя да погледне през него.

Ела бе нещастник, на руски паметник сме за 25 минути да ти ибиеме зъбите.