17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави, защо имам силното усещане , че някой ти плаща да свалиш хорското недоволство и да обереш пишкира, Поправи ме ако греша, моля. 15 к лв. да върнат партийте и вече всички са начисто, Бре, че те още по времето на Ксотов окрадаха милиарди лева. Не се ли сещах когато ви плащаха да скачате в студената зима на Виденовото недоволство и да подкокоросвате Софиянци да правят държавен преврат. Тоагава 40 000 шопи представиха мнение на 7 милиона българи, без да ги питат дали искат. Та и сега така ще стане.

Значи платени протестиращи са свалили правителството на нещастника Виденов,а 7 милиона българи им е било добре без реални заплати,без спестявания,без пенсии...?

Реален успех (за всички) ще има политическа партия или движение, което предложи и осъществи следната програма: 1. Забрана за 10 години висши държавни постове да се заемат от българи, или хора с бг произход. 2. Внасяне на експерти от Швейцария и Норвегия които да управляват,ръководят и защитават интересите ни. 3. Пълен обществен (публичен) отчет от гореспоменатите на всеки 3 месеца. П.С. Дано има останали "политици" с капка здрав разум, които да предложат идеята......

Размся ме. Ти да не мислиш, че българин управлява България. Или тези 30 г. е имало такъв. Погледни всички политици от началоо на 09.09.1945г. досега - ервей, уркайнци, руснаци, германци(не пряко), американци ни урпвляват.

Достатъчно разумен си за да разбереш, че имам в предвид следното: поставяне на наемници (на подходяща заплата разбира се) ще е в пъти по-добре за БГ населението, а че целокупно света се управлява от Израел май само ромчетата от Столипиново още не го знаят.

По същество руски кагебе структури управляван България и българските им слуги! Сега малко са отпуснали хватката защото от руските слуги няма файда.Генерират само мизерия,а нормални евроориентирани правителства генериран милиарди!

Слави издиша и го знае. 20 сет години стои в национален ефир с едно и също предаване, копирано от великия Тодор Колев. Точно същият формат и идея откраднаха от Колев, но на него хората му вярваха и беше честен и почтен човек, с велики роли и без злоба от екрана. От Слави само чалга, пошли скечове , злоба и алчност . И всичко това завоалирано зад омраза към правителството. Той самият е провален в личен план човек, поне 1 дете да беше създал и отгледал, та някой да му повярва че се интересува от бъдещето на страната си , Света или изобщо обича някой човек или има семейство. Изживява се за месия. Плюе Борисов. Размахва пръст от екрана, агресивен е дори с екипа си. Ми смешно е отстрани, не му вярват хоарата. Сега пък партия ще прави. За какво, нали партиите са кофти и крадат? Кой ще застане до вас? С вас. Свестните хора са извън Бъглария, другите не им се занимава с пошла политика. Пак ще си сам. Защо си сам? Хората как да застанат зад теб тогава. Нито си от чергата ни, нито се движиж сред нас , нищо..... никой не ти вярва...

и двамата меркантили стават само за ОО.

Милеещото и бдящо за народните пари Министерство на финансите, Държавен одит, Комисия по финанси към Парламента как така не забелязаха "грешката" ощетяваща бюджета с милиони. Как нито една партия по думите им "бореща се за всеки глас" не забеляза, че получените субсидии са над полагащите им се? Това са партийни счетоводители, финансисти ... и нищо. Морално е да върнат полученото незабавно, но законово могат и да не го направят. Можеха обаче да поискат оставки, заради съществената грешка, но как, когато моралът им е разкрит. Не случихме на "партийни другари", но и с подхода на Трифонов не отиваме към положителен изход, защото нулева или минимална субсидия означава приоритет на партиите да са спонсорите им и техните интереси.

като чуят за Слави, всички тролове изпълзяват от леговищата си.

имам съмнителния късмет да познавам Славчо отпреди да стане велик...Нооо - помияр беше , помияр си остана

нищо няма да връщаме, млъкни Слави. Айде бе тролове, кво се ослушвате. За какво ви плащаме.

националния Шут пак се опитва да привлече внимание...

Слави и Мая, дааа. Новите май ви плашат. Говоря за повечето коментиращи за жълти стотинки по- долу. Не бързайте да не си ближете помията, която сега изливате върху тях. Виждали сме го вече по други поводи. Много по велики медии обръщаха палачинката след изборите.

Deus Vult

Двама замрели музиканти се карат... гоуем праз!

Трифонов атакува партията на Светльо Витков, защото иска да привлече нейния електорат към своята проектопартия.

Браво Слави ! Къде да те гледаме от пониделник ?

След 22 ч. на тротоара пред Министерство на земеделието. Там ще е целият екип, барабар с балета!!

Светльо Витков е същият чалгаджия като Слави, под прикритието на "пънкар" .Лапач.И бездарник.

май не сме на ясно с теченията в музиката. Тя не е само чалгари и пънкари Димитричке

Славчо, хайде паак да покажеш интервюто с мама Здравка и това как от Учиндол е ходила пеша на училище в Плевен и се е връщала. Нещо не ми се връзват нещата ,ама има нещо неизяснено във връзката с тейко ти. Като е ходила и връщала през Мъртвата долина пеша, то ще да е набедила тейко ти за баща, още повече че както тя сама казва той заминал в казармата и тя го е "чакала" Спомням си писмото на един новобранец от границата до жена си в село Аврен: " .....И ако не можеш да издържиш без мене -направи го с бате, да не се чува из селото!"

Колкото и да не ви харесват чалгите и парите на Слави, в случая е прав. Тия партии се правят на света вода ненапита, но пари назад не връщат. Е как да гласувам за тях??

И тоз ли е некъФ фактор у политиката? Малееей, не ни стигат гербавите, ами и тоз...

той си мисли още че води шоу алоо у кюпа си при другите и не с рогата напред

Този субект има най-голям принос за опростачването на българина. 19 години простащина под булото на протест срещу статуквото. Когато си протестен певец да обвиняваш и осмиваш произвежда ефект. Но когато със същата злоба правиш партия, ефектът май е обратен. Достатъчно много бяха тези които сами си повярваха, че са някакво българско гуру. И... заминаха с партийките си тихомълком в небитието. Ще изтърпим и този самовлюбен.

Аз да попитам трубадура на българската съвест-той като работодател ако надчисли грешна заплата на някой негов служител има ли законова сила онзи да върне тези пари???

има ли законова сила клоято да накара онзи да върне тези пари ако не реши той по собствено желание???Питам как е по кодекс на труда пък и по другите кодекси

Няма как да се начисли грешно и то в бюджета на държавата, всичко е нарочно.

Когато имаш пари в офшорна сметка е лесно. Благодаря ти, че забеляза този детайл от няколко хиляди лева, те са изкарали милиарди !!!!! Ние сме 4.5 милиона граждани В Дългова Криза от 30 милиарда, но и ти къде се буташ, мерси :))))

Трифонов май отсега се явява патерица на гробарите. Хубаво се е загрижил за тези милиони, но защо не попита премиера в онова печано известно интервю какво става с милионите несъбрано ДДС и данък печалба от Лукойл, например? Обикновен популизъм и силно его, никаква очаквана полза за България от този човек. Никаква изненада.

Тоя пък чалгарин, от къде накъде се е заел да дири сметка на партиите??? Че то ако неговите милиони вземат да разследват, ще се окаже колко държавна и частна телевизионно пара е източил!

Бойко айде лягай си, цял дент те дават по телевизора..

Стига сте плюли по Слави. За 20 години една стотинка не е откраднал от Вас. За разлика от Корнелия, Тиквата, Костов- Крадеца, , долнопробният Кобург, неграмотният Доган, с получленоразделната реч , Свинята Пеевски и десетки знайни и незнайни крадци, бъдещи клиенти на силовите ведомства, ако има Господ разбира се, ако не, да си ги прибира, за да не пречат на хората.

А тия пари дето ми ги даваше Васил Илиев, откъде са? От неизядени банички!!!

Всеки път се държи като свещенник, който кори грешните миряни!

120 депутата, мажоритарен вот и пари от ДЖОБА или ВЪНШНО финансиране, това иска един богат човек. Правете си изводи, ако имате малко мозък. Едва ли и 10% ще го разберат.

Жалка история.... А Слави е последният човек в държавата, който може да го играе морален стожер. Сега е милионер и раздава акъл, но преди години за пари е правил такив анеща, че ви е бедна фантазията.

И в днешно време също.

ДрОгаре,изядохме и изпихме всичко,а трябва да връщаме!?Прибраха ни спонсорите,отрязаха ни субсидиите и май пак ще загубим изборите.Отиваме си дрОгаре,мъкааааа!

не ни занимавай с устойчивите си словосъчетания. Изяли, изпили - пълни глупости, хайде лягай. Утре пак дрогаре ,дрогаре ...

Ако с това мисли да го запомним в политиката зле започва политическата му кариера!!! Идват избори а него пак го няма никъде..????май още не е намерил спонсор на ,който да се профаде правилноооо!!! Цецко василев пак нещо изгърмя и май още ще трябва да почакаме славчо да се появи на политическата сцена!!!! Пей си бате получалгата и не се занимавай с глупостииии!

Този тип можеше наистина да се докаже като някакъв борещ се.. До момента в който се просна на килимчето пред вожда и му задаваше отговори(уж от хората) а оняпримат си вадеше пищови от джобовете.... Инак популизма го е усвоил,нали преди време бяха първи дружки с тиквата!

Слави на изборите на много тикви ще обърка сметките, младите хора и студентите ще гласуваме за него!!!!!

Чалга и тъпизми в последните 30-тина години явно дават отражение :)

Той е от тиквите, но ти трябва още ай кю :)

На кой да обърка сметките тоя чалгата ?? Кажи честно :)

Чалгарят кога ще връща заграбените милиони, поколенията българи израстнали с тъпите му предавания кой ще лекува :)

Някой насила да ви е вързал пред телевизора да гледате Слави? Забелязвам че когато има статии за Слави или Мая Манолова много герб тролове се активират и пишат простотии и плюят като за световно с едничката цел да си заслужат стотинките. А след това сядат пред масата на салата и ракия, псуват всички политици и се чувстват най великите във вселената.

Какъвто "матряла" такива и партиите и вождовете!

Заслужаваме си мизерната държавица и тва си е... Това е манаталитета на българина после друг виновен.Срок дали за връщане, а бе какви срокове бе, парите трябва да бъдат върнати на мига. Ослушват се докато се усети някой, ами да не бил правил грешка...Което не е мое, не е мое, на нашите ширини обаче такова животно не вирее...влачи и лапай...

Абе червената телевизия работи ли и с какви пари,а заплатите на централата,а предизборните мероприятия!?!?!?

А бонусите в администрацията и НАп с какви пари?! А джипа с какво пари? А Нова с какви пари? А?

Гърмиш на халос! Така или иначе те ще върнат парите към държавата! Ама замисли се - те са извън бюджета вече и никой няма да ги види, камоли хората! Ти по-добре крякай за откраднатите евросредства, за къщи, за тераси за асансьори! Това хората ще го разберат!!!

Хайде,кога червените кхмери ще си върнат надвзетото?Иначе редят листи и се надяват на кльопачка?Побързайте,че лихвите текат.

Когато този, който им ги е дал си понесе отговорността. Парите са дадени със Закон ( май- важният за държавата) и се отчитат редовно на Финансите, да ги съдят, ама нЕ могат. Всички знаят къде са парите на народа, на Трифонов тъпотиите не вървят.

И въпреки това парите трябва да се връщат.

Вината е на министерството на финансите! В партиите не са врачки да предвиждат, че някой ще реши, че дължат пари. Които не са пестили, е възможно да ги нямат в наличност. Другото за 1лв. е само за бюджета за второто полугодие на тази година и не е решено генерално. Лошото е, че партиите ще станат на фирми и няма да представляват народа. Трябваше да не е пропорционална субсидията, а намаляваща за повече гласове. Малките да могат да оцелеят, а големите да не стават свръх богати.

Сега доколкото разбирам, най-големият проблем са парите на Витков. Странно в слово-изляната мъка на Трифонов никъде не се споменава, че ГЕРБ са най-големия длъжник, който също трябва да връща надвзетите суми. Виж БСП са безспорно най-големия длъжник според чалга-мена. От целия му интелектуален напън, аз разбирам само едно, а именно поредната подлога на Борисов и компания. Нещастник.

В Държавен вестник са публикували субсидиите, партиите не са му виновни, те не са служители на МФ, (на които това им е работата) За мен 100% това не е станало случайно.

борисов ги върна....а и вече забрави

Прав е Виков! Същото за вината по случая съм го писал и аз и много други,различни хора,но тъпите тролове на ...онези,че не ми се и споменават и редовите им...! ХО ХО ХО

Светльо поне може да си напише сам поста.... За разлика от някои особи, разиграващи го стожери на обществеността и демокрацията ...

В статията за протеста пред Съдебната палата има снимка на подкрепящите Гешев и ГЕРБ. А малииииии

Снимката е на протестиращите срещу тях, ама фейк тролчета като теб интерпретират как им изнася!

Дааааа Добре. Аз нали минах от там бе каиш

По принцип виновникът за субсидиите, както и за изтеклите данни от НАП, си е още на поста, не са виновни само партиите, че някой не си е свършил работата, както и гражданите, които си сменят документите за тяхна сметка, а и няма как да си върнат егн-тата, нали. СТ почва да дразни с поведението си, знае коя е партията с пари и скача върху другите. По неговата логика трябва да ни управляват не партии, не обикновен човек, а само олигарси и милионери, които си имат собствени средства ( произход недоказан) и тук залогът не е 20-30-50 милиона, а един народ.

Тоя ПРОСТАК къдей тръгнал... Бареков беше цвете пред тоя...

По добре Бойко да ни управлява възможно най-дълго. Това ще ни предпази от влизане в Шенген. Там сме загинали отвсякъде

"... тези надплатени ...са поради грешка на Министерство на финансите... наша ли е вината, или на министерството на финансите?" Светльо Витков задава ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН въпрос. Ше допълня Светльо с още 1 въпрос - КОЛКО още гафове за милиони-милиарди левове трябва да направи Свищовския счетоводител било поради ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА / както я определи за надвзетите субсидии /, било заради ГЛУПОСТ, било УМИШЛЕНО, за да посети Бай Ставри?!

Дано по-бързо Трифонов влиза в политиката да му видим и там простотията. Да видим тогава колко пари има, от какво ги има, кой ще му спонсорира партийката. Хубаво, че купува Евроком - един Сидеров с една телевизия и популизъм взе 10% по едно време. Ще те видим и теб Трифонов на кой златен пръст ще бъдеш. Тръгваш лошото, тръгваш срещу всички от самото начало. Днес гледам и телевизиите нападаш.

Хиподиле, наистина нямаш какво да губиш, ама не очаквай повече някой да ти слуша чалгийте, нито пък да гласува за такива като теб. Нагли до безобразие. Чакал последния момент. Ми вземи бърз кредит и ги върни, като си толкова честен. Да ви имах честните политици!

Явно бъркаш адресанта като споменаваш чалга? Светльо може да не е полит фигура но не е нито чалгджия, нито путьо като някои уж "големи" партии и учиндолски славеи!

Държавата гори ,а той горкият можа само с това да се изцепи!? Партиите не били върнали Веднага, надплатените пари ,а ги връщали на части ! ГЕРБ не са цел на Славчу, ГЕРБ си имат държава и милиарди. Ни дума по актуалните Сривове в цялото управление на държавата.Не! Ех ти Бедний,Бедний Славчо !!!

Пък БСП-то горките нищо нямат. Живи да ги оплачеш. Иначе са много морални. Наследници на Дядо Благоев и Димитров. Рапорт даден, рапорт приет! Опа, за парите исках да кажа.

„Времето е ваше НО парите са наши“-Т. Живков

Слави се цели да е патерица на ББ... Иска да вземе столчето на Шиши войвода и на Валерката...

Селянин започна да се изживява и като ЧСИ!

Какъв морал, какви капки бе Слави. Нали всички са там за парите.