Станислав Трифонов отново обвини социолозите в лъжа

"Ако някой вярва на социолозите, значи вярва на късата си памет", написа лидерът на ИТН в профила си във Facebook

Обратно в новината

Коментари - Станислав Трифонов отново обвини социолозите в лъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички лъжат, само ти си пътя и истината и живота о наш Славун велики, самодържец на всички чалгари, берачи и миячи из Европата.

Аз по-скоро си мисля, че простолюдието видя какви представлявате ти, Тошкото-ти и другите сценаристи в политиката и си казаха "как може да сме толкова прости, че да гласуваме за тези". От тук се получава този спад!

Прав е. Социолозите не познават. Въобще няма да влезе тоя път..

Абе човекът си е болен...

Просто комплексиран егоист

Тук е прав, социолози и политолизи са страшни боклуци.

Социолозите ни са клапави, материала ни е лош, а и чиповете трябва да си сменим. Изобщо на крив политик социолозите му виновни.

Мадуро и машините му са първи приятели на учиндолско-ямболската селищна система.

Царя на кое място ще е?

ШАПКА МУ СВАЛЯМ ЧЕ ПРИБРА ПАРИТЕ И НИЩО НЕ СВЪРШИ !! А ЧЕ БЕШЕ ПОДЧИНЕН НА ПОДЛОГАТА НЕ Е ТОЛКОВА СРАМНО !! ОНЯ НАЛИ Е ПЕНСИОНИРАН ГЕНЕРАЛ. НЯМА БОЕН ПОЛЕТ В ЖИВОТА СИ НО БИЛ АС ??? НА ДЕСКА–СЕКРЕТАРКАТА НАЙ–ВЕРОЯТНО !!

Който не харесва чалга, подкупи и шоуто на слави е българофоб, шпионин, предател, изменник и т. н.

Какво неразбиране на науката социология. Социологията не "познава", а показва настоящите нагласи в обществото ня база статистическа извадка. Това, че не са "познали" бъдещи нагласи е само недоказана хипотеза. Както е възможна хипотезата, че вота е бил купен и съответно резултатите са се изменили извън рамките на статистическата грешка.

Хо-хо-но, надай се, Чалгарино

да се надяваме, че това лайно скоро ще се утече в канализацията. простотиите които показаха последние няколко месеца са напълно достатъчни да отблъснат де що има нормални хора които са гласували за тях

Стига вече с тези обиди, малко са хората които са отишли навън от добро. И какво като са "берачи и миячи" няма срамна работа а само комплексирани хора.

Тук Слави е прав. Социологическите агенции бъркат и му дават прекалено много проценти.

Да предложиш Ноколай Василев за премиер е все едно да предложиш ББ и той има опит и не е ново лице. А да мислиш ,че най-важният приоритет в момента е летенето в космоса .. нямам думи Полсе що ми падна рейтинга ,голям шоумен шегаджия :) веселяк

Ами изпей отново 'Къде си вярна ти любов нарадна ' и/или ' Хубава си моя горо миришеш на ...' и прогнозите ще се сменят веднага а вие само грачите срещу другите...

Вярно ли е че твоя финансист Любомир Каримански е бил шеф на Демир банк купила сараите на Доган ?

Ами факт . .. прав е

Само че вече е септември, а вие два пъти се омазахте. Хората видяха, че моженето ви е само на думи, няма как да ви дадат мечтаните 121 депутатски места.

Да, наистина хората (СУВЕРЕНА) му бутаха късмета в гАза, а той на два пъти го изпърдя!

Да, сега дори няма да минат 4%, камо ли да имат над 10%.

за социолозите и техните прогнози се сетих за един анекдот : Попитал Сталин метеоролозите, какъв е процентът на точност на прогнозите им. - 40 процента, другарю Сталин. - А вие казвайте обратното и тогава ще имате 60 процента - посъветвал ги Сталин.

Всъщност и двете твърдения са неверни. Социолозите изследват нагласите и обобщават данните. А Слави след грандиозните си провали може да се сърди само на себе си.

Шутът си е шут.

Моженето на Славуца е само на диванчето пред ТВ-камери на операторчетата му !!!

Познават! БСП винаги прескачат Бариерата. :)

Този рептил все още не може да повярва как се обтрна палачинката и драгоценния Суверен го изостави. Да го попитам: Ти Станиславе, какво направи за избирателите си тази година? Лъжи. Лъжи. Лъжи....

Джипката с марка "Телевизия 7/8" не можа да замести джипката „Тулуп“.

Това не е Трифонов. Това е неизвестно лице, което пише постове, придружени със снимки на Слави

За прогнози най-добре да се обърнете към операторите на венецуелските машини .

Дълъг, прав си! Дават ви прекалено много! Вие просто ще се свиете някъде около санитарния минимум!

"...довечера ще се стъмне...". Станиславе, да те науча на малко български. Правилно е да се каже "довечера ще се стъмни". Това не е същото като "утре сутринта ще съмне". Излагаш се!

Македонският космонавт вече си е сложил каска и чака...

Глуп. к!

Тоя пак ли се показа???? За изборната загуба, която му предстои - трябва да е благодарен на Тошко Африкански.

Станиславе, ти и келеша Тошко ви използваха като изтривалки (каквито сте) и олигархията пуска нов дует за които да гласуват неуките пр.стаци които гласуваха за вас. Кратко, ясно и точно, кое не ти е ясно?

Защо изобщо беше създадена и.т.н.,че така и не можах да хвана друга логика в действията им ,освен да осигурят многомесечно управление на Фатмак и московското правителство.

Тоя както не го огрява слънце вече се превърнал във вампирът на българската политика!

Сбогом любима!

Славке, ко стана? Май баджанака ти Радев те прелъсти и изостави за по-млад канадски гражданин

Социолозите не лъжат, те просто не анкетират гласоподавателите на Слави. В момента в който агенциите минат през чалготеките, Столипиново и Филиповци, резултатите ще се натъманят ;)

Слави, Славиии, тотално си закубил реална представа за действителността. Твоят политически проектт / между другото и телевизионния/ стигна до под кривата круща.Ха-ха-ха.

Слави, народа в какво да вярва - не му обяснявай! Внимавай ти в какво вярваш, че да не останеш мнооого изненадан в скоро време!

Слави, ако някой ти вярва още, при положение ,че излъга хората, че няма КОвид и че ще разгониш фамилията на всякакви щабове и институции... После се оказа с Ковид та чак до сега никой не можа да те види здав ли си, жив ли си.

Когато българина гласува за ИТН си мисли, че гласува за Славчо Трифонов. Но Славчо не става от диванчето и изведнъж излиза да ни управлява Шнорхела. Само че уважаеми славчо, никой не е гласувал за Шнорхела. Тоя Шнорхел е избран в телевизионен кастинг, в твоето шоу, а не е избран от суверена. Така политика не се прави, защото обиждаш суверена.

Едно ти признавам! Класически го сложи на Киро Ментата и Лайняна Дончева, за което адмирации но не и глас :)

Чудесно, само дето Слави не го е писал това. Как да вярваш на хора, които се крият зад друг човек.

Станислав Трифонов отново обвини социолозите в лъжа - аналогичен случай в наше село - селският идиот обвинява всички за глупостите си !!!